Yeni Apple iPhone 12 incelemesi ve Telefon Kılıfı Önerisi
30
Kasım 2020
monoFe Türkiye

iPhone 12 ve 12 Pro ve yeni nesil iPhone'un başlangıcını işaret ediyor. 5G desteği, yeni bir donanım tasarımı ve kamera iyileştirmeleri, iPhone X nesil cihazlardan önemli bir adım uzakta.Bu yeni bir şey değil tabii. Apple, 2010'da iPhone 4 ile ve 2014'te iPhone 6 ve 6 Plus'ı piyasaya sürdüğünde benzer bir yenilik yapmıştı.Yine de iPhone 12 modellerinde büyük farklılıklar yok değil. Mesela, ilk kez aynı anda dört yeni iPhone modeli çıktı: iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max ve iPhone 12 Mini.

Aydınlatma Metni
07
Mart 2020
monoFe Teknoloji A.Ş.

Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Bilgilendirme

 

monoFe Teknoloji Anonim Şirketi ("monoFe") olarak, siz değerli kullanıcılarımızın özel hayatının ve kişisel bilgilerinin son derece önemli olduğunun farkındayız. Bu kapsamda başta özel hayatın gizliliği olmak üzere, temel hak ve özgürlüklerin korunması amacıyla kişisel verilerle ilgili düzenleme getiren "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu"nun 10'uncu maddesi uyarınca, siz değerli kullanıcılarımızı; kişisel verilerin tarafımızca hangi amaçlarla işlendiği, işlenen kişisel verilerin kimlere ve hangi amaçlarla aktarılabileceği, kişisel veri toplamanın yöntemi ve hukuki sebebi ile kişisel verilerinize ilişkin Kanundan doğan haklarınız konularında aydınlatmak  istiyoruz.

Gizlilik ve Çerez Politikası
07
Mart 2020
monoFe Teknoloji A.Ş.

Gizlilik Politikası ("Gizlilik Bildirimi")

 

Bu Gizlilik Bildirimi’nin konusunu, kişisel verilerinizin toplanması, kullanılması, üçüncü kişilerle paylaşılması, muhafaza edilmesi, korunması gibi kişisel verilerin işlenmesiyle ilgili hususlara ilişkin açıklamalar ile bu hususlarla ilgili sahip olduğunuz haklarınıza ilişkin açıklamalar oluşturmaktadır.

Referanslarımız
07
Mart 2020
monoFe Teknoloji A.Ş.

2012 yılından bu yana 80 milyondan fazla kişiye ulaştık. 500’ün üzerinde markanın, 20.000 adet ürünü ile 50.000’in üzerinde bireysel, 10.000 üzerinde kurumsal müşterimize ürünlerimizin satışını gerçekleştirdik.

Sektördeki yerimizi bize güvenenlere borçluyuz.

Yeni Apple 10.2 inç iPad (7. Nesil) İncelemesi ve iPad 10.2 inç (7. Nesil) Kılıf Önerisi
04
Kasım 2019
Kamuran Akkor

Apple, 10 Eylül 2019'da 7. nesil iPad'i, Cupertino, CA'daki Steve Jobs Tiyatrosu'nda düzenlenen yıllık etkinliğinin açılış konuşmasında duyurdu. Apple'ın yeni 10.2 inçlik iPad'i, iş dünyasına hitap edecek bir çok özellik içeriyor. iPad ayrıca, artan verimlilik ve kullanılabilirlik için popüler Apple çevre birimleri (Akıllı Klavye ve Apple Pencil(1.Nesil)) ile uyumlu. Apple'ın yeni iPadOS'u ve aralarından seçim yapabileceğiniz neredeyse iki milyon uygulamanın bir araya geldiği iPad 7.Nesil , kullanıcılara işlerinde aktif kalma, harika okumalara katılma, seyahat ederken eğlenme, ya da her şeyden önce tüm gün boyunca dayanabilen pil ömrü sunuyor.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo