Hakkımızda
25
Ocak 2012
Doğan Tekdemir

Dünyanın Teknoloji Aksesuarları...

 

2012 yılında, İstanbul Bağdat Caddesi'nde, pazara değer katmak, internet kullanıcılarının teknoloji ve teknoloji aksesuarları ihtiyaçlarını En Hızlı şekilde karşılamak ve alışverişlerini heyecana dönüştürmek için yola çıktık. Kısa sürede Caseology, Elago, ahha, Plantronics, Spada, Matraş, iLuv, Element Case, HEX, Mujjo, Incipio, Mophie, Ttec, Grove, Samsonite, Lazerwood, Silve Limited, iBattz, Spigen gibi dünya devi teknoloji aksesuarı markalarının ürünlerini bünyemize kattık. Bugün 500'den fazla markaya ait en kaliteli ve en yeni teknoloji ürünlerinin satışını yapıyoruz.

 

Biz kimiz, ne iş yapıyoruz?

 

monoFe, hayatının büyük çoğunluğunu bilgisayar başında geçiren ve internet üzerinden her türlü işlemi yapmaktan zevk alan kişilere, eğlenceli, akılcı ve en önemlisi, hayatı internet kadar kolaylaştıran ürünler satmayı hedefleyen bir oluşum. Keyifli, teknolojik, orijinal ve moda ürünleri bulabileceğiniz online bir alışveriş sitesi.

 

Orijinal ürünleri en iyi fiyatlara sunabilen, işinin bilincinde, genç, rahat çalışan, atik, dinamik, siparişleri aynı gün gönderebilen, satış sonrası desteğini satış öncesi desteği kadar iyi verebilen, altın bileziği paradan önce Müşteri Memnuniyeti olan ve en önemlisi bunları hepsini bir arada tutabilen bir ekip.

 

Müşterilerimiz kim, kim olmasını istiyoruz?


Internet üzerinden alışveriş yapmaktan zevk alan, gönder tuşuna bastıktan sonra paketini heyecanla bekleyen, özellikle "Apple" ve yeni teknolojiler ile arası iyi, "bunun modası geçti" diye artizlik yapabilen, neye ihtiyacı olduğunu bilen ya da ilk görüşte aşık olabilen kişiler, müşterimiz olsun isteriz. 

Bugün monoFe, satıcılık rolüne ek olarak aynı platform üzerinden aracılık rolünü de üstlenmiştir. (Hybrid Marketplaces) Üçüncü taraf satıcıların ürün/hizmet satışlarına aracılık bakımından pazaryeri, platformda sergilenen ürünlerin sahipliğini üstlenmezken; kendisinin satıcı olduğu ürünler bakımından, satışa sunulan bu ürünlerin sahibi konumundadır. 

monoFe tüm pazaryerlerine, kargo firmalarına, SMS sağlayıcılara ve tedarikçilerine tam entegrasyon ile bağlantılıdır. monoFe E-Ticaret Yazılımı,  monoFe Teknoloji A.Ş. tarafından Türkiye'de geliştirilmektedir.

monoFe Teknoloji A.Ş., Türkiye’de verilen ve münhasıran yurt dışında yararlanılan mühendislik, tasarım, yazılım, raporlama, muhasebe kaydı tutma, çağrı merkezi ve veri saklama hizmeti alanlarında faaliyetlerde sunulacak müşteri hizmetleri, stok takibi hizmetleri, depolama, paketleme, kendisi veya üçüncü kişiler tarafından teknik servis destek hizmeti, ödeme takibi hizmeti, tahsilat, kargo yapılması ve takip hizmeti, yeniden paketleme, yurtiçi kargo hizmetlerine aracılık etme, iade takibi ve depolama alanı tahsisi ile ürünlerin SATICI’ya iadesi durumunda iade süreçlerinin hızlı ve pratik yönetilmesi, reklam ve pazarlama hizmetleri, gümrük destek hizmetleri veya danışmanlık hizmeti, diğer satıcıların Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında ve monoFe.com üzerinde sunulacak diğer hizmetleri ile Türkiye'den dünyaya hizmet ihraç eden vizyonunu hayata geçiriyor.  (Güncelleme Tarihi: 01.06.2021)
 

Bizi tercih eden herkese teşekkür ederiz.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo