Yeni Apple iPhone 12 incelemesi ve Telefon Kılıfı Önerisi
30
Kasım 2020
monoFe Türkiye

iPhone 12 ve 12 Pro ve yeni nesil iPhone'un başlangıcını işaret ediyor. 5G desteği, yeni bir donanım tasarımı ve kamera iyileştirmeleri, iPhone X nesil cihazlardan önemli bir adım uzakta.Bu yeni bir şey değil tabii. Apple, 2010'da iPhone 4 ile ve 2014'te iPhone 6 ve 6 Plus'ı piyasaya sürdüğünde benzer bir yenilik yapmıştı. Yine de iPhone 12 modellerinde büyük farklılıklar yok değil. Mesela, ilk kez aynı anda dört yeni iPhone modeli çıktı: iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max.

iPhone 12 incelemesi, telefon tanıtıldığı andan itibaren merak ediliyor. Aslında telefon tanıtıldığı ilk an bazı özellikleri açıklamış ve Apple’ın duyurusuyla beraber öne çıkan bilgileri paylaşılmıştı. Fakat yeni akıllı telefonlar için biraz daha detaya inmek ve telefonları biraz daha derinden incelemek gerekiyor. O zaman incelemeye geçebiliriz.

iPhone 12 Tasarımı Nasıl?

Tasarımından başlayarak adım adım ilerleyeceğiz. Telefonun tasarımında çok şık olan ayrıntılar var. Malzeme kısmında çok büyük bir değişiklik göremedik. Ekran kısmında ekran için kullanılan seramik kalkan özelliğinden söz edeceğiz ama önce iPhone 12 incelemesi için ana tasarım materyallerinden söz etmemiz lazım.

Telefonda yine havacılık ve uzay endüstrisi standartlarında olan alüminyum bir çerçeve kullanılmış. Bu alüminyum kenarlar ne kadar sağlam biliyoruz. Hem telefonun daha ince olması sağlanıyor hem de bu kenarlar bildiğimiz kadarıyla düşmelere karşı dirençli.
Plastik kasalı ya da standart saç kasalı telefonlara göre çok daha dayanıklı bir kasa var. Bundan daha dayanıklısı yok mu elbette var. iPhone 12 Pro modelleri. Bu modellerde paslanmaz çelik kasa var.

Ekrana geçildiğinde ise yuvarlatılmış olan kenarların kullanılmaya devam ettiği açıklandı. Yuvarlatılmış olan kenarlar zaten önemli bir artı sağlıyor ki ekran daha geniş gözüküyor. Telefonun ön kısmındaki o çentik alanı ise değişmiyor. Çentik alanının yeri sabit.
Malzemesini iyi olduğundan bahsettik , bunun yanında yeni kenarlar iyi dedik ve arka kısımda yeniden cam kullanıldığını da araya sıkıştırdık. Peki, başka nasıl değişiklikler var? Bizim dikkatimi çeken bir başka değişiklik telefonun yeni renk seçenekleri. Telefonda renk olarak toplamda 5 yeni renk seçeneği var. Güzel bir siyah kasa, beyaz, yeşil, mavi ve kırmızı renk seçenekleri var. Renkler gayet iyi duruyor. Bir hayli canlı ve bir o kadar da dikkat çekici.

iPhone 12 incelemesi dışında Pro incelemesinde de söz edeceğiz, yeni renkler satış konusunda çok önemli oluyor. Renk seçenekleri nedeniyle telefonları satın almaya karar veren ya da vazgeçen kullanıcılar var.Tasarım kısmında söyleyeceğimiz iki şey kaldı. Birincisi iPhone 12 akıllı telefonunun ölçüleri. İkincisi ise telefonun suya ve toza karşı olan dayanıklılığı.

Telefon eski modele oranla;
%11 daha ince %15 daha küçük %16 daha hafif bu değerler yanında suya ve toza karşı koruma için ise IP68 sertifikasına yer veriliyor. Böylece hem suya karşı tam koruma hem de toza karşı tam koruma sağlanmış oluyor.
iPhone 12 modeli incelemesi genel olarak bu şekildedir.

Son olarak da kullanım açısından telefonunuzu korumak için www.monofe.com’da iPhone12, 12 Pro, 12 Pro Max ve 12 Mini modellerine ait güncel markalardan akıllı telefon kılıflarına bakabilirsiniz. 

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo