Yeni Bir Verimlilik Çağı: Samsung Galaxy Tab S9 Serisi Hakkındaki Söylentiler
17
Haziran 2023
Tuğçe Nur Erbey

Samsung, Galaxy Tab S9 Serisini 2023 yılında piyasaya çıkarması bekleniyor. Resmi olarak duyurulmayan seri hakkında bazı söylentiler mevcut. Ancak kesin olarak Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9 Plus, Galaxy Tab S9 Ultra olarak 3 seride karşımıza çıkacak. Şimdiye kadar ki en iyi tabletlerden biri olan Galaxy Tab S8 Serisi'ni bazı özelliklerle geride bırakacak olan Galaxy Tab S9 serisine bir göz atalım.


Samsung Galaxy Tab S9'un OLED ekrana sahip olması bekleniyor. Boyutlar ise Tab S8 serisi ile aynı olacak yönünde. Samsung, ince çerçevelerden ve alüminyum kasası ile kendine has özel tasarımını Tab S9 Serisi'nde de koruyacak gibi gözüküyor. Çıkan raporlara göre, Samsung'un normal Tab S9 modelinin bu yıl yükseltilmiş bir ekrana, daha yüksek bir işlemciye ve yeni kamera düzenine sahip olması da bekleniyor. Bir diğer önemli özellik ise suya dayanıklılık. Tab S8 serisi IP67 suya dayanıklılık koruması ile karşımıza gelmiştir. Tab S9'da ise Samsung kademeyi bir tık yükselterek IP68 suya dayanıklılık koruması ile karşımıza gelecek. 

45W'luk 11.200mAh batarya hızlı şarj özelliğine sahip olacak olan Tab S9 Serisi, aynı zamanda minimum depolama ve ram seviyeleri de 128GB,256GB,512GB/8-16 GB olarak aktarılmıştır.    

Yeni Seride Samsung'un bazı özellikleri değiştirmesini umuyoruz. Bunlardan bahsedecek olursak;
   
Geliştirilmiş DeX Modu:

DeX Modu, akıllı telefonunuzu TV veya monitör gibi harici bir ekrana bağlamak ve bunu bilgisayar gibi kullanmanıza imkan tanıyan bir servistir. Sık sık dizüstü bilgisayar kullanan kullanıcılar, DeX Modu'nun yavaşlığından şikayet ediyor. Bu modda yapılan işlemler daha duyarlı, hızlı olursa kullanıcılar istediği deneyime ve konfora ulaşacaktır. 
 
Ultra Model İçin Better Book Cover Klavye:
 
Genellikle yazmak için iyi olan Better Book Cover Klavye arka kapaktaki S Pen bölmesi için tercih edilmektedir. Bu kitap kapağı klavyesi ayrıca tableti düşmelere ve darbelere karşı da korumaktadır. Ancak bu koruma malesef minimum düzeyde. Kitap kapağı klavye'sindeki destek ayağı çok ince olduğu için tablet kolayca devrilebiliyor. Samsung bu ayrıntıyı daha sağlam bir klavye çevre birimi ile geliştirebilir. Böylece kullanıcılar tarafından daha çok ilgi görebilir. 
 
Samsung Galaxy Tab S9 Hakkında’ki söylentiler şimdilik bununla sınırlı. Samsung tarafından resmi bir açıklama henüz yapılmadı. 
 
Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9 Plus, Galaxy Tab S9 Ultra koruyucu kılıf ve ekran koruyucu modellerinde dünyanın en çok satan model ve markaları monoFe'de satışa sunulacaktır.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo