Yeni Apple iPhone 15 Serisi Söylentileri Ve iPhone 15 Kılıf Önerisi
17
Ağustos 2023
Tuğçe Nur Erbey

Eylül ayında lansmanı beklenilen iPhone 15 Serisi hakkında ne gibi söylemler ve kesin bilgiler var dilerseniz bir göz atalım. Bu sene de dört modelden oluşması beklenilen iPhone 15, iPhone 15 Max, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modelleriyle karşımıza gelecek.


Yeni iPhone 15 Pro titanyum çerçeveye, daha ince çerçevelere ve fiyat artışına sahip olabilir. Apple, iOS 17'nin dördüncü beta sürümünü geliştiricilere yayınladı ve en son betadaki değişiklikler arasında, yakında çıkacak olan "iPhone 15 Pro" ve "iPhone 15 Pro Max “‘teki söylentilere göre aksiyon düğmesinin işlevselliğine potansiyel olarak işaret eden bazı yeni özellikler var. Apple Watch Ultra' nın aksiyon düğmesine benzeyebilecek ve daha çok telefon odaklı olacak. 

iOS 17‌ beta 4'te bulunan bir özelliğe göre, aksiyon düğmesi, kullanıcıların özelleştirebileceği ve farklı eylemlere atayabileceği dokuz farklı seçeneğe sahip olabilir. Bu yalnızca aksiyon düğmesiyle ilgili özellik adlarını listelemektedir. Örneğin; Erişilebilirlik, Sessiz Mod, Kamera, El Feneri, Odak, Büyüteç, Çeviri, Sesli Notlar şeklinde olabilir.
 
Bir diğer söylentilere göre USB-C bağlantısı, Geliştirilmiş sensörlü 48MP Kamera, A17 Çip, Dynamic Island, A16 Biyonik İşlemci, 3877 mAh(iPhone 15)/4912 mAh(iPhone 15 Max) %20'lik bir artış ile Pil Ömrü ile piyasaya sürülecektir. iPhone 15'in boyut ve şekil olarak iPhone 14'e benzemesi bekleniyor. Bu durum, aynı çerçeveler ve kare kenarların yanı sıra yuvarlatılmış köşeler bekleyeceğimiz anlamına gelmektedir. Önemli söylemlerden biri de iPhone 15'in arka camı, iPhone 14 ve iPhone 14 Pro ile aynı buzlu birinci sınıf kaplamaya sahip olacak yönünde ilerliyor. 

 
Apple'ın ayrıca, artan boyutların anahtarı olabilecek çok daha yoğun piller oluşturmak için elektrikli araçlarda kullanılan türden pil istifleme teknolojisinden yararlanması bekleniyor. Son olarak renklere gelecek olursak Apple, iPhone 15 ve iPhone 15 Plus'ı Starlight, Midnight, Green, Yellow, Pink ve Product (RED) renklerinde sunması bekleniyor.
 
Ayrıntılı olarak çıkan söylentileri modellere göre ayıracak olursak;
 
iPhone 15: 6,1 inç ekran ancak Dynamic Island ve daha küçük çerçeve, A16 işlemci, 6 GB LPDDR5 RAM, daha iyi piller, U2 çip, Lightning'in yerini alan USB-C, katı hal düğmesiyle değiştirilen sessize alma anahtarı, yeşil, sarı ve pembe renk seçenekleri ile karşımızda olması bekleniyor.
 
iPhone 15 Max: Dynamic Island ve daha küçük çerçevelere sahip 6,7 inç ekran, A16 işlemci, 6 GB RAM LPDDR5 RAM, daha iyi piller, U2 çip, Lightning'in yerini alan USB-C, katı hal düğmesiyle değiştirilen sessize alma anahtarı, yeşil, sarı ve pembe renk seçenekleri ile karşımızda olması bekleniyor.
 
iPhone 15 Pro:  ProMotion ve Dynamic Island ile aynı 6,1 inç ekran, daha ince çerçeveler ve yuvarlatılmış köşeler, A17 işlemci, 8 GB RAM, 2 TB seçeneği, daha iyi piller, U2 çip, Lightning'in yerini alan USB-C, sessize alma düğmesi yerine Eylem Düğmesi, karanlık kırmızı renk seçeneği ile karşımızda olması bekleniyor.
 
iPhone 15 Pro Max (veya Ultra):  ProMotion ve Dynamic Island ile aynı 6,7 inç ekran, en ince çerçeveler ve yuvarlatılmış köşeler, A17 işlemci, 8 GB RAM, 2 TB seçeneği, daha iyi piller, U2 çip, Lightning yerine USB-C, sessize alma anahtarı değiştirilmesi, koyu kırmızı renk seçeneği, 6x optik yakınlaştırmalı periskop lens, 8K video kaydı desteği, ve yüksek fiyatlı olması bekleniyor.
       
iPhone 15 Kılıf ve iPhone 15 Ekran Koruyucu Modelleri
   
İyi bir telefon kılıfı, iPhone'unuz için akıllıca bir yatırımdır. Doğru telefon kılıfı çizilmelere, darbelere ve çatlaklara karşı koruma sağlar ve telefonunuzu kişiselleştirmenize olanak tanır. Bizde sizler için yeni iPhone 15 kılıf modelleri ve iPhone 15 ekran koruyucu modellerini detaylı olarak inceledik.
   
SUPCASE UB Pro serisi Apple iPhone 15 Kılıf Military Grade korumasına sahipken SUPCASE UB Sytle Serisi iPhone 15 Kılıf modelleri tam korumalı tasarımı ile cihazınızı darbelere karşı koruyabilirsiniz. SUPCASE’in kardeş şirketi olan i-Blason tarafından üretilen iPhone 15 kılıf modelleri hem cihazınıza koruma sağlıyor hemde mermer desenleri ile telefonunuza şık bir görüntü sunuyor. Koşarken veya bisiklete binerken cihazınızın hep yanında olmasını istiyorsanız, patentli kilitleme teknolojisine sahip Quad Lock iPhone 15 Kılıf tam size göre olacaktır. Bumper tarzı yalnızca çerçeve kılıfı modellerini tercih ediyor ancak koruması da olsun istiyorsanız RhinoShield iPhone 15 CrashGuard NX Bumper Kılıf modellerine göz atmak isteyebilirsiniz. CNC ile işlenmiş uçak sınıfı alüminyum malzeme ile üretilen Element Case Special OPS Serisi iPhone 15 Kılıf modelleri ise cihazınıza ultra koruma sağlar.

 
Telefonunuzu çok düşürme eğilimindeyseniz veya konu hasar olduğunda herhangi bir risk almak istemiyorsanız Speck Presidio2 Grip Serisi iPhone 15 Kılıf modelleri çeşitli renk seçeneği ile karşınızda. iPhone'unuzun suyla doğrudan temas etmemesini sağlamak ister misiniz? O zaman Ghostek Nautical Serisi iPhone 15 Su Geçirmez Kılıf (MIL-STD-810G) modelini inceleyebilirsiniz. Işıltılı tasarıma ve MagSafe şarj desteğine sahip Prodigee SuperStar Mag serisi iPhone 15 Kılıf modellerini de unutmamak lazım.   
 
Silikon malzeme ile üretilen ve darbeleri emmen Elago Silikon iPhone 15 Kılıf modellerinin renk seçeneklerine göz atmanızı tavsiye ederiz. Şeffaf formu ile Ringke Fusion Card Serisi iPhone 15 Kılıf modelinde kartlarınızı ve nakit paranızı kolaylıkla saklayabilirsiniz. Zizo Bolt Serisi iPhone 15 Kılıf modeli kemer klipsi özelliği sayesinde telefonunuzu pratik bir şekilde kemerinize kilitleyebilirsiniz.  

 
Telefonunuz için su geçirmez bir kılıf tam anlamıyla bir cankurtaran olabilir. İster bir fırtına'da olun, ister telefonunuzu havuza düşürün, iyi bir su geçirmez telefonunuzu güvende ve kuru tutacaktır. Tam Korumalı özelliği ile Quad Lock Apple iPhone 15 Poncho Kılıf modelinde telefonunuz asla su geçirmemesini sağlayın! 
   
Tam korumalı iPhone 15 kılıfları, Military Grade korumalı iPhone 15 kılıfları, cüzdan özellikli iPhone 15 kılıf modelleri, su geçirmez iPhone 15 kılıf modelleri ve çok daha fazlası monoFe’de. iPhone 15 kılıf modelinizi seçerken hem cihaz korumasına hemde işlevselliğinde dikkat ederek seçmenizde fayda var.
 
Ekran koruyucu modelleri temperli cam, balistik cam gibi birbirinden farklı malzemeler ile üretilebilir ancak ekran koruyucu modelleri yalnızca cihazınızın ekranını korumakla kalmaz eklendiği diğer özellikleri ile gözlerinizin korunmasından, bilgilerinizin gizliliğine kadar birçok farklı modele sahiptir.
   
Anti Mavi Işık Filtreli iPhone 15 ekran koruyucu modelleri, Gizlilik Filtreli iPhone 15 ekran koruyucu modelleri, Balistik iPhone 15 ekran koruyucu modelleri, Mat iPhone 15 ekran koruyucu modelleri arasından tercihinize en uygun ekran koruyucu modelini bulabileceğinize eminiz. 
   
Magglas Privacy iPhone 15 Ekran Koruyucu modeli, telefonunuzun ekranının 90 derece meraklı gözlerden korur. 9H yüzey sertliği ile Tech Armor iPhone 15 Cam Ekran Koruyucu modeli yüksek darbeli düşmelere kadar ekranınızı koruyabilir. 

%50 daha az karbon ayak izi kullan BodyGuardz ECP PRTX iPhone 15 Ekran Koruyucu modeli, Green Product Mark sertifika ödülünü alan ilk ve tek kırılmaz ekran koruyucudur. Ekstra bilgi %100 geri dönüştürülebilir. Mavi ışık engelleme teknolojisi ile gözlerinizi, uykunuzu ve cildinizi mavi ışığa aşırı maruz kalmanın olumsuz etkilerinden koruyan EyeJust Anti Mavi Işık iPhone 15 Ekran Koruyucu modeline de telefonunuzla çok vakit geçiriyorsanız göz atmanızı tavsiye ederiz.    

Paket içerisinde kurulum çerçevesine sahip olan OMOTON Temperli Cam iPhone 15 Ekran Koruyucu modelini evde rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Mat yapısı ile parlamayan, UV karşıtı yapısı iCarez Mat iPhone 15 Ekran Koruyucu Film oleofobik ve hidrofobik kaplamaya sahip, antibakteriyel bir ekran koruyucudur.   
 
iPhone 15 kılıf ve iPhone 15 ekran koruyucu modellerinde dünyanın en çok satan model ve markaları monoFe'de.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo