Yeni Apple 10.2 inç iPad (7. Nesil) İncelemesi ve iPad 10.2 inç (7. Nesil) Kılıf Önerisi
04
Kasım 2019
Kamuran Akkor

Apple, 10 Eylül 2019'da 7. nesil iPad'i, Cupertino, CA'daki Steve Jobs Tiyatrosu'nda düzenlenen yıllık etkinliğinin açılış konuşmasında duyurdu. Apple'ın yeni 10.2 inçlik iPad'i, iş dünyasına hitap edecek bir çok özellik içeriyor. iPad ayrıca, artan verimlilik ve kullanılabilirlik için popüler Apple çevre birimleri (Akıllı Klavye ve Apple Pencil(1.Nesil)) ile uyumlu. Apple'ın yeni iPadOS'u ve aralarından seçim yapabileceğiniz neredeyse iki milyon uygulamanın bir araya geldiği iPad 7.Nesil , kullanıcılara işlerinde aktif kalma, harika okumalara katılma, seyahat ederken eğlenme, ya da her şeyden önce tüm gün boyunca dayanabilen pil ömrü sunuyor.


Altıncı nesil iPad ile karşılaştırıldığında, yedinci nesil modeldeki en büyük fark , önceki 9,7 inç ekrandan daha fazla görüntüleme alanı sunan daha büyük 10,2 inç ekran. 10,2 inç ekran, inç başına 264 piksel ile 2160 x 1620 çözünürlüğe sahip ve 500 nit parlaklık ile birlikte yaklaşık 3,5 milyon piksel sunuyor.


6.Nesilin de içinde bulunan  A10 Fusion çip 7.Nesil iPadde de kullanılmış. A10 çipi ilk olarak iPhone 7 ve 7 Plus'ta kullanılmış ve eski bir çiptir, ancak yine de çok güçlüdür. A10 Fusion, sistem yoğun olmayan işleri yaparken pili korumak için yüksek performanslı çekirdeklerin 1 / 5'inin 1 / 5'inde çalışan iki yüksek performanslı çekirdeğe sahip 64 bitlik dört çekirdekli bir CPU'dur. Ayrıca önceki modellerden daha güçlü ve daha enerji verimli olan altı çekirdekli bir grafik çipi bulunur. Cihaz, kullanıcı deneyimini daha da artırmak için 3 GB RAM ile eşleştirilmiş dört çekirdekli (2.34 GHz, Çift çekirdekli, Hurricane + 1.1 GHz, Çift çekirdekli, Zephyr) işlemci tarafından desteklenmektedir.


f / 2.4 açıklığa sahip 8 megapiksel bir arka kamerası var. Canlı Fotoğraflar, otomatik HDR, 43 megapiksel panorama, Burst modu ve Zamanlayıcı modunu destekler, ancak iPad Pro kamera kadar gelişmiş değildir ve arka kamerasında flaş yoktur. iPad'in kamerası, saniyede 30 kare hızında 1080p HD video ve saniyede 120 kare hızla 720p Slomo video çekebiliyor. Öne bakan FaceTime kamera ise, 1,2 megapiksel ve 720p HD video kaydını destekliyor.


Altıncı nesil iPad'de olduğu gibi, yedinci nesil iPad orijinal Apple Pencil ile uyumludur. Apple Pencil, benzersiz bir hassasiyet ve entegrasyon sunmak için tasarlanan ve aynı zamanda kağıt üzerinde kalem veya kurşun kalem kullanma hissine benzeyen doğal bir his sunan bir kalemdir. Basınca duyarlı çizim ve yazma için bir dizi kuvveti tespit etmesini sağlamak için Apple Pencil’ın yerleşik basınç ve konumlandırma sensörleri vardır. Apple Pencil'ın ucundaki iki eğim sensörü, gölgelendirme tekniklerini mümkün kılan elin yönünü ve açısını belirler. Apple Pencil 12 saatlik bir batarya ömrü sunar ve cihazın altındaki yerleşik lightning konektöründen şarj olur. Unutulmaması gereken bir şey, 7. Nesil iPad 1. Nesil Apple Pencil ile uyumludur.


Yedinci nesil iPad, cihazın önündeki kilidini açmak, uygulamalara erişmek ve Apple Pay ile alışveriş yapmak için kullanılan bir Dokunmatik Kimlik parmak izi sensörüne sahiptir. iPad'de bir Güvenli Element içeren bir NFC kontrol cihazı yerleşiktir, bu nedenle Apple Touch ödemelerini web üzerinde ve dahil edilen Touch ID Home düğmesini kullanarak uygulamalar içinde yapmak için kullanılabilir.
 

iPad, 866 Mb / sn ve Bluetooth 4.2'ye kadar hızlarla 802.11ac Wi-Fi'yi destekliyor. İPad'in WiFi + Hücresel sürümü Gigabit sınıfı LTE sunar ve 100'den fazla ülkede hücresel veri ağlarına bağlanmak için Apple SIM içerir. Üç eksenli bir jiroskop, bir ivmeölçer, bir ortam ışığı sensörü ve bir barometre içerir. iPad Pro modellerinin aksine, iPad dört hoparlörlü ses sistemi yerine sadece iki hoparlör sistemi sunuyor. 
 

Gün boyunca, cihazlarınız birçok farklı tehlikeye maruz kalabilir. İyi bir kılıfı cihazınızı çiziklerden, sıvılardan, güneşin ısısından, havadan kaynaklanan tozlardan ve tabletinizi düşürdüğünüzde yaşanabilecek hasarlara karşı koruma sağlar.  Yeni iPad 10.2 inç ile uyumlu Sert PC ve esnek TPU malzemeden yapılmış olup çift katmanlı muhafaza; düşmeler ve darbelere karşı koruma sunan SUPCASE ve Poetic markalarına ait kılıflar cihazınıza 360 derece tam koruma sunar. Apple Pencil kullanıyorsanız, ek Apple Pencil bölmesi ve PU deri dış kaplamaya sahip MoKo kılıfa bir göz atmanızı tavsiye ederiz.  Kim kendi cihazında kendi kişisel tarzını sergilemekten hoşlanmaz ki? Eğer hem stil hemde koruma beklentinizi karşılama içerisindeyseniz i-Blason markasına ait kılıflar tam size göre.
 

Piyasada uygun fiyatlı bir iPad arıyorsanız 7.Nesil iPad’e göz atabilirsiniz. Büyük ekran, sağlam performansı ve uzun pil ömrü ile Yeni iPad'i beğeneceğinizi düşünüyoruz.
 

Son olarak; kullanım açısından cihazınızı korumak için tablet kılıfı ve ekran koruyucu kullanmanızı da önerip yazımızı bitirelim.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo