Yeni Model Ring Pilli Kapı Zili Pro ile Tanışın!
14
Şubat 2024
Tuğçe Nur Erbey

Çoğu evde bulunan akıllı kapı zili kameralar artık hayatımızın bir parçası oldu. Hırsızlara ve tanımadığımız insanlara karşı bizi ve evimizi koruyan sistemler şimdilerde çok popüler. Evde olmadığınız zamanlarda, gelen paketinizi komşunuza bırakmanıza gerek kalmaz. Hem akıllı telefon ile kullanım kolaylığı, hem çevrimiçi görünüm, hem de olası tehditlere karşı alınan problemlere birebir çözüm sağlıyor. Gerçek zamanlı bildirimleri telefonunuz veya tabletinizde görüntüleyebilirsiniz. Canlı görüntü ve iki yönlü konuşma özellikleri sayesinde, evinizin güvenlik kontrolünü kendi elinize alın. 
   
Profesyonel düzeyde güvenlik sağlayan Ring Akıllı Kapı Zili Pro, pille çalışan güvenlik kamerası serisinin en son sürümü olan Ring Battery Doorbell Pro'yu tanıttı. Dış mekan hareket uyarılarının doğruluğu için radar teknolojisiyle donatılmış olan Pro modelinden bahsedelim. 

Yeni kamera önceki modellere tıpa tıp benziyor ancak video kalitesinde bazı iyileştirmeler ve güncellemeler mevcut. Radar destekli 3D Hareket Algılama özelliği sayesinde Battery Doorbell Pro ile hareket uyarıları en doğru bir şekilde verir. Ayrıca 1536p yükseltilip, HD+ Video, Ses+ ve Hızlı Yanıtlar ile donatılmıştır. Kuş Bakışı Görünümü gibi gelişmiş radar destekli özellikler ile kullanıcıya 360 derece görünüm sağlar. Net görünüm ve net video için mükemmel sensörler ile hizalanan lensler mevcuttur. Unutmayın, harika bir görüntü harika bir lensle başlar!

Dinamik Görüntü işleme ve yüksek verimli sıkıştırma sayesinde, ister Canlı Görünüm ‘de izliyor olun, ister önceki gün çekilmiş bir video kaydını izleyebilirsiniz. Karanlıkta bile görmenizi sağlamak için ihtiyaç duyulan tek şey sokak lambası yada herhangi bir aydınlatma ışığıdır. Özetle "Düşük Işık Görüşü" özelliği bu modelde aktif edilmiştir. Ring Akıllı Kapı Zili'nde kuş bakışı bölgelerinde, yalnızca belirli alanlarla ilgili uyarılar almak için algılamanızın haritasını çıkarabilirsiniz. Ayrıca evinizin havadan görünümüyle birisinin nerede olduğunu veya oraya nasıl gittiğini tam olarak görüntüleyebilirsiniz. 

7/24 Yedekleme İnternet için Ring Alarm Pro'yu ekleyerek tüm evinizi kapsayan bir güvenlik sistemi oluşturabilirsiniz. Bu durumda elektrik kesintisi bile yaşasanız kapı ziliniz her zaman çevrimiçi kalacaktır. Ring Akıllı Kapı Zili ile her zaman kapınızdaki tanımadığınız ve tanıdığınız kişileri veya cisimleri aynı zamanda görüntüleyin. Ring'in son teknoloji ürünü donanımı, kuvvetli yazılımı ve arka uç işlemesi, size en üst düzey görüntü kalitesini sunmak için birebir çalışır. 

Ring Akıllı Kapı Zili'ni dakikalar içinde evinize kurabilirsiniz. Birlikte verilen hızlı çıkarılabilen pil paketinizi şarj edin ve ardından Pil Kapı Zili Pro'nuza takın. Kapı zilinizi Zil Uygulamasına bağlayın ve ayarlarınızı özelleştirmek için adımları izleyebilirsiniz. Battery Doorbell Pro'nuzu verilen vidalarla monte edip sabitleyin ve ön paneli yerine oturtun. Bu basit kurulum ile Ring Akıllı Kapı Zili'niz hazır. 

Ring Akıllı Kapı Zili değiştirilebilir ön panellerle ince bir tasarıma sahip olup, her türlü hava koşullarına karşı dayanıklıdır. Ayrıca uygulama üzerinden hızlı yanıt sistemi ile kaydedilmiş bir mesaj seçebilirsiniz. Örneğin, "Merhaba!", "Uğradığınız için teşekkürler!", "Üzgünüz, ilgilenmiyoruz!" vb. gibi mesajlar bırakabilirsiniz. 
   
Dünya'nın her yerinden, kapınızdaki herkesi görün ve konuşun!  

monoFe’de, Ring Akıllı Kapı Zili ürünlerine ait tüm aksesuarlara kolayca ulaşabilirsiniz.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo