Yazı Dizisi No: 1 Gerçek Kahramanlarımız | Uzaktan Çalışma ve Verimlilik
19
Mayıs 2023
monoFe

monoFe Kahramanlarını Tanıyalım: Coşkun.

monoFe kahramanlarının en çalışkanı, en sabırlısı ve adı gibi en heyecanlısı olan Coşkun, 1976 İzmir doğumludur. Bir yazılımcıda aranan özellikleri eksiksiz taşırken sorunlar karşısında sergilediği profesyonel ve sonuç odaklı yaklaşım, olası krizlerden tam puan alarak çıkmasını sağlar.

monoFe kuruluş aşamasındayken bir Google aramasında karşımıza çıkan Coşkun, programyazilir.com sitesinde yürüttüğü freelance çalışmalarla ekibimize dâhil oldu. Mevcut işine ek olarak çeşitli projelere destek veren yüksek bilgisayar mühendisi Coşkun, beğendiğimiz siteler üzerinden giderek 3 ay gibi kısa bir süre sonunda monoFe.com adresinin ziyaretçilerle buluşmasını sağladı.

Özellikle bütçe ve zamanlama konusunda beklentileri karşılamakla kalmayan, kullanıcı dostu çözüm önerileriyle, monoFe çalışanlarının konforunu artırmaya odaklanan Coşkun, yazılımlarında sipariş süreçlerini de kolaylaştırmayı hedefler. Müşteriler için keyifli, hızlı, güvenilir ve yeni nesil beklentileri karşılayan yazılım ihtiyaçlarımızın tamamında;
  Kargo entegrasyonu, Anlık SMS bilgilendirmeleri, Tüm bankalarla direkt sanal POS kurulumları, E-ticaret ekosisteminde ihtiyaç duyulacak tüm modüllerin yazılımında projenizi Coşkun’a emanet edebilirsiniz.

Coşkun tarafından hazırlanan ve monoFe’yi rakiplerinden ayıran “ürün, marka, kategori bulma modülü” aynı anda 100’den fazla kategoride 40.000’i aşan ürün çeşidinin: stok, fiyat, açıklama ve fotoğraflarının oluşturulması ve kontrolününün yanı sıra, anlık olarak ürünlerin farklı satış kanallarında otomatik olarak satışa sunulmasını sağlamaktadır.

Müşteri ihtiyaç ve beklentilerine uygun olarak geliştirilen yazılım sayesinde monoFe, Türkiye’de bulunmayan ancak dünyada ilgi gören teknoloji ve teknoloji dışı tüm kategorilerde;   En Beğenilen, En Çok Satan, En Çok Tercih edilen, Gerçek müşteri yorumlarıyla desteklenen kaliteli ürünleri kataloğuna  otomatik olarak eklemektedir.  
Otomatik çeviri sistemine uygun olarak geliştirilen yazılım sayesinde ürünlerin tamamı Türkçe olarak yayınlanır. monoFe, sahip olduğu deneyim ve vizyonla e-ticaret dünyasında fark yaratan bu benzersiz projenin altına 2020 yılında imza atmıştır. Kaliteli data ve doğru filtrelenmiş içerikleriyle ürünlerini Türkiye pazarında beğeniye sunan uluslararası firmaların satışı yapılan tüm ürünlerinin teslimatı kullandığımız bu yazılım sayesinde sorunsuzca yönetilmekte ve alıcılara teslimatı sorunsuzca sağlanmaktadır.

Başarının uzun bir yol olduğuna inanan ekibimiz, sahip olduğu motivasyonu Atamızın “Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır” sözünden alır. Türkiye'de E-Ticaret'in devler elinde tekelleşmesinin ardından monoFe, ortak olduğu her projenin sonunda sürdürülebilir iş modellerindeki değişim ve gelişiminin, mücadele ve kararlılıkla istenen hedefe ulaşacağına inanmaktadır.

Uzaktan Çalışma ve Verimlilik

Coşkun’un çevresindekilere ilham veren umut dolu hikâyesinin temelinde “uzaktan çalışma ve verimlilik” yatar. Coşkun ile elde ettiğimiz başarıların hayata geçmesindeki en büyük mucize, proje sürecinin tamamının dijital ortamda gerçekleşmiş olmasıdır. Tam 12 yıl önce sadece Skype ve SMS üzerinden iletişim kurarak başlattığımız çalışmalarımız, hedefe yönelik ve çözüm odaklı projelerin gerçekleşmesi için aynı masada oturmadan da aynı dilin konuşulabileceğini bize net bir şekilde göstermiştir. 

Siz de monoFe’nin gerçek kahramanlarından birisi olan Coşkun’la tanıştınız. İhtiyaç ve beklentilerinizi dijital ortamda anlatarak hedeflerinizi gerçekleştirmek için ilk büyük adımı siz de atabilirsiniz.

Genç, dinamik, trendleri yakından takip eden, satış öncesi olduğu kadar satış sonrası desteği de önemseyerek hizmet anlayışını müşteri memnuniyetinden yana kullanan diğer monoFe kahramanlarıyla tanışmak için bizi takipte kalın!

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo