Teknoloji Ürünlerini Monte Etmenin En Profesyonel Yolu: RAM MOUNTS Türkiye'de!
06
Nisan 2023
Tuğçe Nur Erbey

Yaklaşık 5000 modüler bileşen sunan Ram Mounts, telefon tutucular, tablet tutucular, laptop tutucular ve daha birçok alanda her cihaz için dayanıklı ve çok yönlü montaj ve sabitleme çözümleri sunmaktadır. Ram Mounts, sadece karada değil, havada ve suda da her zaman en iyi tutucu bileşenleriyle destek vermektedir. Bazen spor için bir koşuda, bazen yolculuk için arabada ve uçakta, bazen dalgalara karşı geldiğiniz teknenizde, bazen de evde! Ram Mounts için mekan ve araç fark etmiyor. Cihazlarınızı monte edeceğiniz yere göre uygun bileşenleri birleştirin. Ram Mounts Türkiye’de bu konuda uzman ekip sizlere destek olmak için hazır. Sadece uygulama alanı ve cihazınıza ait bilgileri iletmeniz yeterli, size uygun ekipman temin edildikten sonra uygulama hizmetimizden de faydalanabilirsiniz.



Ram Mounts Türkiye , Ram yuvaları, bileşenlerin çok yönlülükleri, dayanıklılıkları ve güçleri ile tanınmaktadır. Ram Mounts ekipmanları sert plastik gibi görünse de çoğu metal alaşımlı malzemeden üretilmiştir. Bu Ram Mounts’un kullanıcılarına verdiği ömür boyu garantisinin bir göstergesidir. Her parça birbirinden zorlu koşullar için üretilir. Ram Mounts, tutucuların ayarlanabilir açıları ve konumları sayesinde her türlü tasarımı kullanmaktadır. Bu tasarım aynı zamanda olası bir hareket halindeyken cihazınız için güvenli bir tutuş sağlar. Ayrıca Ram Mounts vantuzlu bağlantılar, kablosuz bağlantılar, yapışkanlı bağlantılar, kelepçeli bağlantılar ve daha fazlasını kapsayan çeşitli montaj ekipmanlarını da bileşenler yanında sunmaktadır. Bu şekilde kendiniz de uygulamayı kolayca yapabilirsiniz.

Ram Mounts, sadece kişisel kullanımda değil endüstriyel kullanım için de tercih edilmektedir. Ram yuvaları çeşitli ekipmanları güvenli bir şekilde monte etmek, sağlam ve güçlü olacak şekilde tasarlandıkları için birçok fabrikada, şantiyede, depolarda ve diğer endüstriyel ortamlarda kullanılmaktadır. Zorlu ortam şartlarına karşı dayanıklı alüminyum ve paslanmaz çelikten yapılan ram yuvaları endüstriyel alanlarda çalışanlar için vazgeçilmezdir . Ram Mounts bileşenlerinin kullanılabileceği bazı ortamlardan bahsedelim.

Otomotiv:  Akıllı Cep Telefonu, tablet, kamera ve GPS cihazlarını arabalara, kamyonlara ve diğer araçlara monte etmek için oldukça sık olarak tercih edilmektedir.

Havacılık: Pilotlar, GPS ve benzeri tablet cihazları ve diğer teknolojik ekipmanları monte etmek için RAM Mounts Bileşenlerini sık olarak tercih etmektedir.

Denizcilik:  Balık bulucular, GPS cihazları, telefonlar ve aksiyon kameraları, kano ve diğer tüm deniz taşıtlarına monte etmek için Ram Mounts sıklıklar tecih edilmektedir. Ram Mounts Tekne Ekipman Tutucu modellerini incelemenizi özellikle tavsiye ediyoruz.

Motosiklet: Akıllı Cep Telefonları, GPS cihazlarını, kameraları ve diğer ekipmanları motosikletlere monte etmek için kullanılmaktadır.

Bisiklet: Akıllı Cep Telefonları, kameraları ve GPS cihazlarını bisikletlere monte etmek için kullanılabilir.

Endüstriyel: RAM montajları fabrikalarda, depolarda ve diğer endüstriyel ortamlarda teknolojik ekipmanları monte etmek için sıklıkla tercih edilmektedir.

Askeri: RAM Yuvaları, askeri araçlara ve uçaklara iletişim cihazları, GPS ekipmanı ve diğer ekipmanları monte etmek için kullanılabilir.

RAM Mounts Türkiye olarak her araç ve ortama uygun olarak çok yönlü çözüm sunmaktayız.

Ram Mounts Türkiye, olarak Ram bileşenlerinin her birini projenize özel temin edebiliyoruz. Ram Mounts tutucu set ürünlerindeki bileşenlerin tümüne ayrı ayrı sahip olmak için ürün kartında verilen açıklamadaki RAM ile başlayan bileşen model numaralarını inceleyebilirsiniz. Bileşen model numaraları ile ihtiyacınız olan RAM parçasını kolayca bulabileceksiniz. Ayrıca kurulumu oldukça kolay olan ram bileşenleri, özel alet veya ekipmana ihtiyaç duymadan hızlı bir şekilde cihazlarınızı monte edebilirsiniz.
 
Ram Mounts bileşenleri bağlantı ekipmanlarında oldukça geniş ürün yelpazesine ve ölçüye sahiptir. Ram Mounts, top ve soketler üç beden şeklinde sunulmaktadır. Bunlar B beden (2,54cm), C beden (3,81cm) ve Snap-Link (1,90cm)’dir.
 
Ram Mounts tarafından satışa sunulan bu bileşenlerden en çok tercih edilen modellerden bahsedecek olursak;

Akıllı Telefon Tutucuları kategorisinde Ram Mounts X-Grip Bilyalı Büyük Evrensel Telefon Tutucu RAM-HOL-UN10BU, Araç İçi Telefon Tutucuları kategorisinde Ram Mounts X-Grip Twist-Lock Vantuzlu Araç İçi Kısa Telefon Tutucu Seti RAM-B-166-UN10U, Bisiklet & Motosiklet Tutucuları kategorisinde Ram Mounts Quick-Grip XL Telefon Yuvası U-Cıvata Tabanı RAM-B-149Z-A-PD4U, Kablosuz Şarjlı Tutucular kategorisinde Ram Mounts X-Grip Suya Dayanıklı Araç İçi Kablosuz Şarj Cihazı RAM-HOL-UN12WB, Tablet Tutucuları kategorisinde Ram Mounts Tab-Tite Tabletler İçin Tutucu RAM-HOL-TAB20U, Tekne Ekipman Tutucuları kategorisinde ise Ram Mounts Universal D Kısa Boy Marine Elektronik Yuvası RAM-D-115-C en çok tercih edilmektedir. Bu bileşenlerin ile beraber kullanılabilir, önemli ürün serileri bulunmaktadır.

Örneğin,

RAM® X - Grip®, yaylı bir bileşen olup cihazınız için genişleyip daralmaktadır. Neredeyse bütün ram yuvalarıyla uyumlu olup 17,78 cm - 30,48 cm arası tablet ve telefon ölçüleri içindir. Kötü hava koşullarına karşı bu model titizlikle önerilmektedir.

RAM ® Tough-Track ™, birden fazla cihaza uygulamanın en temiz yolu ram ray sistemlerini kullanmaktır.  Düz bir yüzeye kolayca monte edilebilir.  Tüm sivri yerleri gizlemek için tasarlanan bu raylar doğru bir biçimde ayarlama ve çıkarma özelliği ile herhangi bir cihaz birleşimini monte etmenize yardımcı olur. Modüler Alüminyum, Üstten Yüklemeli Kompozit, Sondan Yüklemeli Kompozit ve Ram Hand-Track olmak üzere çeşitleri bulunur.

RAM ® No-Drill, zemin montaj sistemi tabletiniz ve telefonunuz için en ağır hizmet tipi olan direk ve döner kol standı için faydalanabilirsiniz. Kısacası cihazlarınızı aracınızda ön cama, arka cama, torpido üstüne, havalandırma bölümüne, direksiyon tutucusuna, bardaklığa ve koltuğa kusursuz şekilde monte edebilirsiniz.

RAM® Tough-Claw™, b boyutu (2,54 cm) ve c boyutu (3,81 cm) şeklinde lastik bilye ile sunulan tough-claw korozyona dayanıklı paslanmaz çelikten üretilmiş olup kelepçe çenesi, yuvarlak, düz ve tuhaf şekilli olanlar dahil olmak üzere çeşitli biçimlerdeki raylara ve çubuklara takılacak şekilde tasarlanmıştır. Tough-Claw’ın boyutlarından bahsetmiştik. En küçük boyut, 1,58 cm ile 3,81 cm sıkıştırma aralığı ve düz yüzeylerde 2,89 cm’ye kadar sıkıştırma aralığını destekler. Orta boy versiyon ise ray ve boru yüzeylerinde 2,54 cm ile 4,76 cm sıkıştırma aralığını ve düz yüzeylerde 4,06 cm’ye kadar sıkıştırma aralığını desteklemektedir. Ayrıca alçak profilli montaj ve çift top yuva seçenekleri de bulunmaktadır. İçeceğinizi veya cihazınızı gidona yakın tutmak için alçak profilli montaj bisikletleriniz ve motosikletleriniz için son derece uyumludur.

Ram Mounts Bileşenleri sayesinde Blogcu’lar ve vlogger’lar  için düşünülmüş, blog oluştururken yada video blog oluşturma kurulumunuzu geliştirmek için çeşitli tabanlar sunmaktadır. Bunlar matkaplı, vantuzlu ve yapışkanlı tabanlardır. Ram bileşenleri sadece bunu yapmakla kalmıyor, ayrıca aksiyon kamerası bağlantıları ve aksiyon kamera yuvaları için montaj tabanlarını üretmektedir.Ram Mounts, kablosuz şarj özelliği mümkün kılan birçok montaj aksesuarını da beraberinde sunmaktadır. Su geçirmez olan kablosuz Qi şarj etme özelliğine sahiptir. Arabalar için büyük önem sağlayan kablosuz şarj cihazları MagSafe şarj cihazı ile uyumlu olup, manyetik montaj özelliklerini olumsuz şekilde etkilemez.

RAM Mounts bileşenleri, neredeyse her uygulamada kullanım kapasiteleriyle uzun süredir tanınmaktadır. Ram X-Grip, günümüze kadar piyasada en çok yer edinen ve en güvenilir cihaz montaj parçalarından bir tanesi olmuştur. Her boyuttaki tablet ve telefon için güvenli tutuş sağlayan bu model, aşırı titreşime maruz bırakan ortamlarda bile Ram X-Grip Tether ile çözüm bulabilirsiniz. Ram X-Grip ipi, kötü hava koşullarına ve cihazınızın tutucu içerisinde hareket etme olasılığına karşı önerilmektedir. Ayrıca denge kontrolü için bu bağ mükemmeldir. Uygulama kısmında denediğinizde Ram X-Grip, tutucunun etrafına oturmaktadır. Bu tether’lar 17,78 cm’e kadar telefon ve tabletlere uygun üç boyutta tasarlanıp üretilmektedir. RAM-HOL-UN8TU, RAM-TETHER1U, RAM-HOL-UN7TU ürün kodları ile Ram Mounts Türkiye ve monoFe sayfalarında bulabilirsiniz.

Ram Mounts Tether’ı ne zaman kullanmalıyız?

Uzmanlardan gelen cevap oldukça basit.  Örneğin, bir motosiklet kullanıyorsak ve yüksek hızda hareket halindeysek tether’ı kullanmakta fayda vardır. Çeşitli patika ve arazi sürüşlerinde X-Grip Tether, cihazınızı daha da fazla sabitler. Bu da bizlere daha güvenilir ve rahat bir sürüş keyfi sağlar.

Ram Mounts’ın en önemli ram bağlantılarından biri olan Quick-Grip telefon tutucular ise oldukça popülerdir. Cihaza bağlıyken biraz hantal görünebilir ancak yaylı işlevi sayesinde tek elle bile kolayca takıp çıkarabilme özelliği sağlamaktadır.Ram Mounts ürünleri ayrıca çok yönlülüğü ile bilinir. İkili ve üçlü bilyalı adaptörleri bulunmaktadır. Müşteriler iki soket kolunu ikili bilyalı adaptöre, herhangi üçünü üçlü olarak bağlayabilirler. Bu şekilde sonsuz ve kuvvetli bir bağlantı sağlanabilir. Genel olarak Ram Montajları, cihazlar için güvenilir ve esnek bir montaj çözümüne ihtiyaç duyan dış mekan meraklıları için son derece profesyoneldir.

Ram Mounts bileşenlerinin tamamına Türkiye'de monoFe aracılığı ile ulaşabilirsiniz. Özel sipariş, proje ve teklifleriniz için Ram Mounts Türkiye satış destek ekibine destek@ ram-mounts.com.tr mail adresinden ya da +90 (216) 346 56 63 numaralı Ram Mounts Türkiye Çağrı Merkezinden ulaşabilirsiniz.

Ram Mounts Dünyasına hoş geldiniz. Bizi izlemeye devam edin!

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo