Samsung'un Yeni Amiral Gemisi: Galaxy S24 ile Tanışın!
05
Aralık 2023
Tuğçe Nur Erbey

2024 yılının ilk ayında Samsung, bizi bambaşka bir evrene götüren S24 serisini tanıtıyor. Gözlerimizi S24 serisine çevirip merakla bekliyoruz. Beklerken sızdırılan bilgileri birlikte inceleyelim.
 
Yeni amiral gemisi olarak adlandırılan Galaxy S24'ün tasarımına değinelim. Aldığımız bilgilere göre, S23 serisiyle benzer bir tasarımla karşılaşacağız. Tasarımı önceki nesillerdeki gibi kavisli kenarlara sahip olmayan düz ekranlar içerebilir. Oniks siyahı, mermer grisi, kobalt moru ve kehribar sarısı renk kaplamaları mevcut olacak. Galaxy S24 Ultra serisinde daha fazla renk seçeneğini de görebiliriz. En önemli özelliklerden biri, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemciyi içermesi. 5G, yüksek yenileme hızı ve yüksek piksel yoğunluğuna sahip ekran ile Galaxy S24 serisi karşımıza çıkacak. Donanım olarak Galaxy S24 Ultra, 8GB RAM, 256GB depolama, 5000mAh pil ve 6.8 inç özelliklere sahip. Kore medyasında çıkan bir habere göre Galaxy S24 Ultra, iPhone 15 Pro serisi gibi titanyum çerçeveye sahip olabilir. Galaxy S24, 6.2 inç ve Galaxy S24 Plus 6.7 inç ekrana sahip olacak.
     
Yazılımsal olarak Galaxy S24 serisi, Samsung One UI 6 veya 6.1 ile önceden yüklenmiş olan Android 14 ile piyasaya sürülmesi planlanıyor. Ayrıca sızdırılan bilgiler arasında, mesajlaşma uygulamalarında yeni gerçek zamanlı yapay zeka çevirileri içerecek. Samsung, Qualcomm AI motoruyla desteklenen yeni AI destekli "Her Yere Yakınlaştır" kamera çerçeveleme özelliğini de Galaxy S24 serisinde tanıtabilir.
   
Merakla beklediğimiz Samsung Galaxy S24 Serisi'nde kamera özelliklerine de göz atalım. Samsung, daha büyük bir kamera sensörü ile görüntü kalitesini iyileştirebilecek. Galaxy S24 Ultra'nın 3x yakınlaştırmasının 50 megapiksele kadar çözünürlük artışı sağlayabileceği söyleniyor. Ayrıca tüm Galaxy S24 modellerinde IP68 suya dayanıklılık ve ekran içi parmak izi tarayıcıları gibi özellikler bekleyebilirsiniz.


Galaxy S24 serisi için hangi kılıfları tercih etmeliyiz?  

Akıllı cihazlarımızın işlevselliği ve tasarımı oldukça önemli, ancak cihazlarımızı muhafaza ederken dikkat etmemiz gereken bazı noktalar var. Bu sebeple cihazlarınız ile kullanabileceğiniz aksesuarlar oldukça önemlidir. Tam korumaya sahip Military Grade askeri düşme koruması ile cihazınızı darbelere karşı koruyan Ghostek Nautical Serisi Galaxy S24 Plus Kılıf (MIL-STD-810G) ve Speck Presidio2 Grip Serisi Galaxy S24 Kılıf (MIL-STD-810G) markasını inceleyebilirsiniz. Bir diğer tasarım harikası olan cüzdan kılıf modelleri içinde kartlarınızı saklayabilme imkânı sunuyor. Böylece kartlarınızı ve belgelerinizi kolaylıkla saklayabilirsiniz. TORRAS MarsClimber Serisi Galaxy S24 Plus Kickstand Kılıf (MIL-STD-810G) ve ESR Samsung Galaxy S24 Ultra Metal Kickstand Kılıf markasının stand özellikli kılıfları ile eller serbest modunda videolarınızı rahatça izleyebilirsiniz. Ayarlanabilir açılara sahip destek ayağı ile boyun ve sırt ağrısı çekmeden telefonunuzu rahatça kullanabilirsiniz. Quad Lock ve Temdan markasının Galaxy S24 Su Geçirmez kılıfı ile cihazınızı su, kar, kir ve toza karşı koruyun. Zizo markasının Galaxy S24 Kemer Klipsli kılıfı özelliği sayesinde telefonunuzu pratik bir şekilde kemer klipsi ile kilitleyin ve bu tasarımın işlevselliğinden faydalanabilirsiniz. TPU tamponlar ile ek köşe koruması sağlayan UAG Pathfinder Serisi Galaxy S24 Plus Dayanıklı Kılıfı deneyip cihazınız korumasını artırabilirsiniz. 
 
Galaxy S24 serisi için hangi ekran koruyucularını tercih etmeliyiz?
 
Anti Mavi Işık Filtreli Galaxy S24 ekran koruyucu modelleri, Gizlilik Filtreli Galaxy S24 ekran koruyucu modelleri, Balistik Galaxy S24 ekran koruyucu modelleri, Mat Galaxy S24 ekran koruyucu modelleri arasından tercihinize en uygun ekran koruyucu modelini bulabileceğinize eminiz. Magglas Privacy Galaxy S24 Ekran Koruyucu modeli, telefonunuzun ekranının 90 derece meraklı gözlerden korur. 9H yüzey sertliği ile Tech Armor Galaxy S24 Cam Ekran Koruyucu modeli yüksek darbeli düşmelere kadar ekranınızı koruyabilir. %50 daha az karbon ayak izi kullan BodyGuardz ECP PRTX Galaxy S24 Ekran Koruyucu modeli, Green Product Mark sertifika ödülünü alan ilk ve tek kırılmaz ekran koruyucudur. Ekstra bilgi %100 geri dönüştürülebilir. Mavi ışık engelleme teknolojisi ile gözlerinizi, uykunuzu ve cildinizi mavi ışığa aşırı maruz kalmanın olumsuz etkilerinden koruyan EyeJust Anti Mavi Işık Galaxy S24 Ekran Koruyucu modeline de telefonunuzla çok vakit geçiriyorsanız göz atmanızı tavsiye ederiz. Paket içerisinde kurulum çerçevesine sahip olan OMOTON Temperli Cam Galaxy S24 Ekran Koruyucu modelini evde rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Mat yapısı ile parlamayan, UV karşıtı yapısı iCarez Mat Galaxy S24 Ekran Koruyucu Film oleofobik ve hidrofobik kaplamaya sahip, antibakteriyel bir ekran koruyucudur.     

Galaxy S24 serisi uyumlu kılıf ve ekran koruyucu modellerinde dünyanın en çok satan model ve markaları monoFe'de.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo