Mükemmele çok yakın Samsung Galaxy S22 Serisi İncelemesi
11
Mart 2022
Cansu Öztaşkın

2020 yılında Interbrand Best Global Brans'da yer alan araştırmalara göre en iyi 5 şirket arasında yer alan Samsung, dünya trendlerini yakından takip ederek her yıl takipçilerine farklı deneyimler sunabilmek için tasarımları ve işlevselliği ile yeni cihazlar satışa sunmaktadır. 

 

İlk olarak 5G teknolojisine sahip amiral gemisi serisi olan Galaxy S20 serisini ardından Galaxy Z Flip ve Galaxy Z Fold 2 cihazlarını satışa sunmuştur. Şimdilerde yeni piyasaya sürülen Galaxy S22 serisinin ince ve şık tasarımı harika renk tasarımları ile görsel bir şölen oluşturuyor.  Samsung takipçileri için oldukça heyecan uyandıran bu serinin ön satışları başlamış durumda.  Detaylandırmak gerekirse Samsung Galaxy S22 serisini yakından incelemeye başlayalım. 

 

Oldukça yüksek bellek alanına sahip Samsung Galaxy S22 serisi kullanıcılara rahatlıkla verilerini saklayabilecekleri geniş bir depolama alanı imkânı sunuyor. Bu sayede kullanıcılar eşsiz bir deneyime sahip oluyor.  Galaxy S22’nin içerdiği 128 gb’lik hafıza ile kullanıcıya özel bir depolama alanı sunmakta. Bu hafızanın da yeterli kalmadığı durumlarda bizlere S22 Plus ve S22 Ultra modellerini sunan Samsung kullanıcının konforunu arttırmayı hedeflemiştir. Galaxy S22 Ultraya özel 521 gb’lik dahili hafıza özelliği kullanıcıları oldukça heyecanlandırıyor. Galaxy S serisinden ilk olarak dahili S Pen’e sahip ilk cihazdır. Dahili kalemi sayesinde toplantılarda, hızlıca not tutmanız gereken tüm ortamlarda sizlere destek olur. Adete kâğıda yazıyormuşçasına bir his oluşturan bu tasarımın kullanımı oldukça kolaydır. 
 

Eşsiz bir yazılım ile tasarlanan Samsung Galaxy S22 Serisi Nightography kamera özelliği ile sizlere adeta profesyonel kamera ile benzer çekim imkânı sunuyor. Cam lensleri sayesinde net ve parlak görüntüler ortaya çıkartan bu akıllı cihazlar Samsung takipçilerinde büyük bir merak uyandırdı. Nightography kamera özelliği hem ön hem de arka kamerası az ışıkta bile portre modunda kullanabilmeniz için özel tasarlanmıştır. Renk ve ayrıntıları kolaylıkla yakalayan ön ve arka kamerası sayesinde anlarınızı ölümsüzleştirerek yüksek çözünürlüklü fotoğraf kalitelerine ulaşabilirsiniz. Telefoto arka kamerasının optik zoom özelliği ile tüm ayrıntıları kolaylıkla yakalayabilirsiniz. Samsung Galaxy S22 serinde bulunan üçlü arka kamera ve selfie kamerası ile videolarınızın ve fotoğraflarınızın çekimlerini profesyonel bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Otomatik kadraj ile kadrajın içine giren insanları görmezden gelerek anlarınızın odak noktasının bozulmasını engeller. Adeta bir yönetmen gözü ile tüm anları yakalar. Yazılımı sayesinde galerideki tüm fotoğraf ve videoları profesyonel bir şekilde editleyebilirsiniz. Galerinizdeki görselleri yönetmek artık sizin elinizde hızlıca istenmeyen nesneleri silerek fotoğraflarınızı düzenlemeye başlayın. 
 

45 W güç adaptörü ile telefonunuz hızlıca şarj olur böylelikle telefonunuzu daha konforlu bir şekilde kullanabilirsiniz. Kablosuz güç paylaşımı özelliği “Wireless PowerShare” aktive ederek enerjinizin aktarılmasını sağlayabilirsiniz. Kablosuz şarjı destekleyen tüm cihazlar için kullanıma uygundur. Artık kulaklıklarınızın şarjı bittiğinde müzik keyfinden geri kalmayın! Kablosuz güç paylaşımı ile kulaklıklarınızın şarjını hızlıca doldurabilirsiniz. 
 

Samsung Galaxy S22 serisi cihazlarınızı ultra korumaya sahip telefon kılıfları ile buluşturmak ister misiniz? Bu soruya yanıtınız evet ise gelin yakından akıllı telefon aksesuarlarını inceleyelim. 
 

Akıllı cihazlarımızın işlevselliği ve tasarımı oldukça önemli olsa da bunu yanı sıra onları muhafaza ederken veya korurken dikkat etmemiz gereken bazı noktalar vardır. Bu sebeple cihazlarınız ile kullanabileceğiniz aksesuarlar oldukça önemlidir. Tam korumaya sahip Military Grade askeri düşme koruması ile cihazınızı darbelere karşı koruyan Ghostek ve Speck markasını inceleyebilirsiniz. Bir diğer tasarım harikası olan cüzdan kılıf modelleri içinde kartlarınızı saklayabilme imkânı sunuyor. Böylece kartlarınızı ve belgelerinizi kolaylıkla saklayabilirsiniz.  TORRAS ve ESR markasının stand özellikli kılıfları ile eller serbest modunda videolarınızı rahatça izleyebilirsiniz. Ayarlanabilir açılara sahip destek ayağı ile boyun ve sırt ağrısı çekmeden telefonunuzu rahatça kullanabilirsiniz. Quad Lock ve Temdan markasının su geçirmez kılıfı ile cihazınızı su, kar, kir ve toza karşı koruyun. Zizo markasının kemer klipsli kılıf özelliği sayesinde telefonunuzu pratik bir şekilde kemer klipsi ile kilitleyin ve bu tasarımın işlevselliğinden faydalanın.


Bu noktada monoFe ailesi sizler için en uygun telefon kılıflarını derledi. Yakından incelemek için monoFe.com.tr adresini incelemenizi tavsiye ederiz.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo