Sağlıklı Bebekler için Akıllı Ebeveyn Ürünleri
20
Nisan 2019
Kamuran Akkor

Yeni doğmuş bir bebeğin bakımına gelince, birçok ebeveyn fazladan kolları olsun ister. Beslenme programlarından bez değişikliklerine ve uyku zamanlarına kadar, bebeğinizin büyümesini ve ilerlemesini takip etmek çok zor olabilir. Peki ya hepsini kolaylaştırmak için akıllı yollar varsa? İşte bebeğinizin sağlığını ve gelişimini izlemenin modern teknoloji ürünleri.

Sevgililer Günü İçin Teknoloji Hediye Fikirleri
07
Şubat 2019
Kamuran Akkor

Enfes çikolatalar ve muhteşem çiçek buketleri her zaman harika Sevgililer Gününün vazgeçilmez hediyeleridir. Ancak tahmin edilebilir hediye rotasından sıkıldıysanız ve bu Sevgililer Gününde sevgilinize hediye etmek için farklı bir şeyler arıyorsanız, aşağıdaki bir kaç teknolojik hediye fikirlerine göz atabilirsiniz.

Mükemmel Tablet Kılıfı Seçimi Nasıl Olmalıdır?
26
Ocak 2019
Kamuran Akkor

Tabletlerin popülaritesinin artmasıyla birlikte tüketicilerin çok fazla para harcadıkları cihazlarını koruma gereksinimi de arttı. Ne tür bir tablet almaya karar verdiğinizin bir önemi yok. Günlük yaşamda yanınızda taşırken bile tabletinizin korunmasını sağlamak istersiniz. Tablet kılıfı ararken, çeşitli tiplerle karşılaşırsınız. Bazen hangi koruyucu veya dekoratif kılıfın kullanılması gerektiğini belirlemek çok zor olabilir. Acele etmeyin ve mükemmel seçimi yapmak için blog yazımızı okumaya devam edin.

Yılbaşı İçin En Yeni Teknoloji Hediye Fikirleri
17
Aralık 2018
Kamuran Akkor

Yeni yıl geldi! Bu da alışveriş mevsiminin başlaması anlamına geliyor. Sevdikleriniz için mükemmel bir yılbaşı hediyesi bulmak her zaman kolay değildir, ancak bu sene blog yazımızda sevdiklerinize hediye vermek veya almak için en çok satan ve en popüler teknoloji hediyelerini sizler için derledik.

Amiral Gemilerin Savaşı
12
Ekim 2018
Kamuran Akkor

Apple, 2017 yılında 10'uncu yıldönümü için çıkarttığı iPhone X ile müşterilerini şaşırttı. Bu yıl, Apple iPhone X'in üst modellerini piyasaya sürdü. Bunlardan biri, iOS hayranlarını çıldırtan iPhone XS Max. Bu arada, aynı zamanda dev bir mobil şirket olan Samsung, Galaxy Note 9'u piyasaya sürdü. Note 9 Android kullanıcıları için çok heyecan verici bir yenilik oldu. Her iki telefon da ciddi güçlere, son derece gelişmiş kameralara, muhteşem ve OLED ekranlara sahip. Ancak bu amiral gemiler, özellikle depolama seçenekleri, işlemciler ve özel özellikleri gibi çeşitli şekillerde oldukça birbirlerinden farklı. Peki hangi telefonun özellikleri daha iyi?

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo