Babalar Günü Teknolojik Hediye Önerileri
31
Mayıs 2019
Kamuran Akkor

Babanız teknoloji meraklısı mı? Babalar Günü için bu yıl babanıza ne alacağınızı mı merak ediyorsunuz? Bu blog da size yardımcı olabilmek adına bahsettiğimiz teknoloji hediyeleri beceri, işlevsellik ve fiyat bakımından farklılık göstebilirler, ancak hepsinin ortak bir özelliği var, babanızın hayatını çok daha kolaylaştırmak. İşte sevgili babanızın yüzünü gülümsetecek beş akıllı cihaz.

2019 yılının En İyi GoPro Aksesuarları
31
Mayıs 2019
Kamuran Akkor

GoPro'nuzu seyahatlerinizde yanınıza aldığınızda, asıl soru şu: “Başka neye ihtiyacım var?”  GoPro kameralarında, her biri farklı bir amaca hizmet eden onlarca ve yüzlerce farklı aksesuar var. Seçimlerinizde yardımcı olabilmek için seyahat için en iyi GoPro aksesuarını bu blog da bir araya getirdik.

Teknolojik Annelere Teknolojik Hediye Önerileri
04
Mayıs 2019
Kamuran Akkor

Anneler Günü 12 Mayıs 2019 Pazar günü. Takviminizde işaretleyin, çünkü saat geçiyor ve kalan alışveriş günleri hızla geçiyor. Bu Anneler Gününde, çiçeklerin ve tatlıların ötesine geçin ve annenizin hayatını kolaylaştıracak bir teknoloji armağanı verin. 

 

Annelerin sevebileceği 4 teknoloji ürününü sizler için bu blogda topladık. İşte Anneler Günü için teknoloji hediye fikirleri:

Girişimcilik, İnovasyon ve Biyoteknoloji Sempozyumu
28
Nisan 2019
monoFe Teknoloji A.Ş.

Dünyadaki artan işsizlik rakamları iş talebinden daha fazla istidam arzına ihtiyaç duyulduğunu göstermektedir. Genç işsizlik alanında istihdam oluşturacak mesleklerin başında da biyoteknoloji gelmektedir. 2016 yılı Dünya Ekonomik Forumu sonuç bildirisinde biyoteknoloji alanındaki gelişmelerin yeni tüketim, üretim ve istihdam eğilimlerini ortaya çıkardığı rapor edilmiştir. Avrupa Birliği destek programının 2020 yılına kadar toplam destek miktarı 77 milyar Euro olup 17 milyar Euro KOBİ desteğini oluşturan 6 başlıktan birisi biyoteknolojidir. Çağrıyla açılan 24.4 Milyar Euroluk Horizon 2020 bilimsel destek programlarında biyoteknoloji alanında önemli destekler sağlanmaktadır. Ülkemizde de girişimcilere çok önemli destekler sunulmaktadır.

Kablosuz Kulaklık Seçiminde İşinize Yarayacak Önemli Bilgiler
27
Nisan 2019
Kamuran Akkor

Kulaklığınızı değiştirmeyi düşünüyorsanız bugünlerde çok fazla seçenek var. Kulak üstü kulaklıkların hantal tasarımını beğenmiyorsanız ve daha az yer kaplayan kulaklıkları tercih ediyorsanız, kablosuz kulak içi kulaklıklar sizin için iyi bir seçim olabilir. Günümüzün en iyi kablosuz kulaklıkları, mükemmel ses, daha uzun pil ömrü, su ve ter direnci, optimum performans ve daha güçlü kablosuz Bluetooth bağlantı sinyali ile donatıldılar. Bunlardan en iyilerinden bir kaç tanesini incelemeniz için seçtik.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo