Aydınlatma Metni
07
Mart 2020
monoFe Teknoloji A.Ş.

Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Bilgilendirme

 

monoFe Teknoloji Anonim Şirketi ("monoFe") olarak, siz değerli kullanıcılarımızın özel hayatının ve kişisel bilgilerinin son derece önemli olduğunun farkındayız. Bu kapsamda başta özel hayatın gizliliği olmak üzere, temel hak ve özgürlüklerin korunması amacıyla kişisel verilerle ilgili düzenleme getiren "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu"nun 10'uncu maddesi uyarınca, siz değerli kullanıcılarımızı; kişisel verilerin tarafımızca hangi amaçlarla işlendiği, işlenen kişisel verilerin kimlere ve hangi amaçlarla aktarılabileceği, kişisel veri toplamanın yöntemi ve hukuki sebebi ile kişisel verilerinize ilişkin Kanundan doğan haklarınız konularında aydınlatmak  istiyoruz.

Gizlilik ve Çerez Politikası
07
Mart 2020
monoFe Teknoloji A.Ş.

Gizlilik Politikası ("Gizlilik Bildirimi")

 

Bu Gizlilik Bildirimi’nin konusunu, kişisel verilerinizin toplanması, kullanılması, üçüncü kişilerle paylaşılması, muhafaza edilmesi, korunması gibi kişisel verilerin işlenmesiyle ilgili hususlara ilişkin açıklamalar ile bu hususlarla ilgili sahip olduğunuz haklarınıza ilişkin açıklamalar oluşturmaktadır.

Referanslarımız
07
Mart 2020
monoFe Teknoloji A.Ş.

2012 yılından bu yana 80 milyondan fazla kişiye ulaştık. 500’ün üzerinde markanın, 20.000 adet ürünü ile 50.000’in üzerinde bireysel, 10.000 üzerinde kurumsal müşterimize ürünlerimizin satışını gerçekleştirdik.

Sektördeki yerimizi bize güvenenlere borçluyuz.

Yeni Apple 10.2 inç iPad (7. Nesil) İncelemesi ve iPad 10.2 inç (7. Nesil) Kılıf Önerisi
04
Kasım 2019
Kamuran Akkor

Apple, 10 Eylül 2019'da 7. nesil iPad'i, Cupertino, CA'daki Steve Jobs Tiyatrosu'nda düzenlenen yıllık etkinliğinin açılış konuşmasında duyurdu. Apple'ın yeni 10.2 inçlik iPad'i, iş dünyasına hitap edecek bir çok özellik içeriyor. iPad ayrıca, artan verimlilik ve kullanılabilirlik için popüler Apple çevre birimleri (Akıllı Klavye ve Apple Pencil(1.Nesil)) ile uyumlu. Apple'ın yeni iPadOS'u ve aralarından seçim yapabileceğiniz neredeyse iki milyon uygulamanın bir araya geldiği iPad 7.Nesil , kullanıcılara işlerinde aktif kalma, harika okumalara katılma, seyahat ederken eğlenme, ya da her şeyden önce tüm gün boyunca dayanabilen pil ömrü sunuyor.

iOS 13 Hakkında Bilmeniz Gerekenler
09
Haziran 2019
Kamuran Akkor

Apple, iOS işletim sisteminin en yeni sürümü olan iOS 13'ü 3 Haziran'da 2019 Geliştiriciler Konferansı'nın açılış etkinliğinde tanıttı. İlk olarak, Apple iOS 12'de piyasaya sürdüğü optimizasyon trendini sürdürerek iOS 13'ü her zamankinden daha hızlı ve daha verimli hale getirdi. iOS 13'ün piyasaya sürülmesiyle birlikte Apple, iPad'ler için de iPadOS adlı yeni bir işletim sistemini duyurdu. iPadOS, iPad Air 2 ve sonrası, tüm iPad Pro modeller, iPad 5. nesil ve üstü ve iPad mini 4 ve üstü için iOS 13 ise iPhone 6s ve sonrası cihazlar ile uyumlu.  iOS 13 için Apple, iPhone 6S'den daha eski cihazlar için desteği bırakıyor. Genel olarak 1GB RAM'e sahip herhangi bir eski nesil cihaz artık yeni güncellemeleri desteklemeyecek. iOS 13'de kapsanan öğeler arasında Dark Mode , yeni iOS fotoğraf ve video düzenleme özellikleri, oldukça geliştirilmiş bir Dosya uygulaması ve çok daha fazlası var.  iOS 13 özellikleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için yazımızı okumaya devam etmenizi öneririz.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo