En İyi Dizüstü Bilgisayarı Çantası Nasıl Seçilir?
12
Eylül 2018
Kamuran Akkor

Dizüstü bilgisayarınız için bir çanta satın almak istediğinizde hangisinin en iyisi olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Bu blogumuzda sizlere, çeşitli çanta seçenekleri arasındaki önemli farkları açıklayarak ve bir dizüstü bilgisayar çantası satın alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğinizi anlatacağız. Bir dizüstü bilgisayarı çantanızda sizin için neyin önemli olduğunu belirlemek önemlidir. Yaşam tarzınız, günlük alışkanlıklarınız, düzenli olarak taşımanız gerekenler, ne tür bir işte çalıştığınız , stil tercihleriniz vb. nedenler çanta seçiminizde önemlidir. Bu önemli hususları belirledikten sonra , ihtiyaçlarınız için en iyi dizüstü bilgisayar sırt çantasını bulmanız an meselesi.

Selfie Sticklerin Yeni Rakipleri Gimbal Çeşitleri
17
Ağustos 2018
Kamuran Akkor

Günümüz teknolojisinde videolar bir sosyal iletişim yönetimi haline gelmiştir. Videolar sadece sosyalleşmeye şekil vermez aynı zamanda kişisel markalaşmanın yaygınlaşması için de kullanılmaktadır. Birçok kişi artık kamera satın almıyor, fotoğraf çekmek ve video kaydetmek için yalnızca mobil cihazlarını kullanıyor. Profesyonel düzeyde video kayıtları yapmak istiyorsanız taşınabilir fotoğrafçılık ekipmanlarınızda, kamera ve lensler dışında bir Gimbale sahip olmanız yeterli olacaktır. Peki nedir bu Gimabal? Gimbal Wikipedia tarafından “bir nesnenin tek bir eksen etrafında dönmesine izin veren destek” olarak tanımlanır. Gimbal adı verilen ürünlerin tanımı ise ; video kayıt cihazınızı sabit tutmanızı sağlayan profesyonel kalitede videolar yapmak için kullanılan araçtır. Gimballer akıllı telefon, haraketli kamera ve SLR’lerin serbestçe hareket edebilmesine yardımcı olurlar. Bir gimbal, çekim merkezi etrafında bir merceği döndürür, böylece hareketli nesneleri izlerken kolay ve pürüzsüz bir şekilde video kayıt etmenize yardımcı olur. Bizde Gimbal seçiminde sizlere yardımcı olmak için dünyanın en çok satan modellerini bir araya getirdik.

Çocuklar için Eğitici Akıllı Oyuncaklar
05
Ağustos 2018
Kamuran Akkor

Ne kadar küçük çocuklarınızı akıllı telefonlardan ve tabletlerden uzak tutmak istesek de günümüzde, çocuklar için teknoloji bir öğrenme ve eğlence kaynağıdır. Bu nedenle yeni nesil çocuklar için oyuncak seçmek ebeveynler için içinden çıkılamaz sorunlar haline gelebiliyor. Bizde sizler için çocukların gelişimi ve eğitimi için akıllı cihazlarla yönetilebilen oyuncakları bir araya getirdik.

Akıllı Telefon Fotoğrafçılığınızı Geliştirmek İçin Öneriler
26
Haziran 2018
Nur Kayalı

Hayatımızın vazgeçilmezleri haline gelen akıllı telefonlar ile beraber mobil fotoğrafçılık da değişime uğradı diyebiliriz. Çünkü telefonumuz her an ulaşılabilir. Acemilikten daha öteye giderek fotoğrafçılık hobisiyle kendinizi ifade edebiliyor, özgünlük kazanabiliyor, hayata bakış açınızı derinleştirebiliyor ve farklı açılardan düşünmeyi öğrenebiliyorsunuz. Öyle ki özgün fotoğraflar çekmek için farklı yerlere seyahatler yapıyor, günlük hayatın stresinden ve yorgunluğundan uzaklaşabiliyorsunuz. Kendinizi ve çevrenizi keşfediyorsunuz.

Okulda ve İşte Akıllı Teknolojiyi Kullanın
22
Haziran 2018
Nur Kayalı

Öğrencilerin günlerinin büyük kısmı okulda geçiyor, çalışanların ise iş hayatında. Hem zamanı verimli kullanmak hem de yapılan projelerin ve işlerin kalitesini artırmak için bir çok aksesuar ve ürün görüyoruz. Akıllı teknolojiyi kullanan ürünler de bunlardan bazıları. Bilinçli ve talimatlarına uygun şekilde kullanarak bu cihazlardan büyük ölçüde faydalanabilir ve işimize profesyonellik katabiliriz.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo