Akıllı Kapı Ziliyle Her An Evdesiniz!
12
Ağustos 2017
Nur Kayalı

Akıllı ev ürünlerinin popülaritesi gün geçtikçe artıyor. Otomatik temizleyiciler ve güvenlik kameraları da dahil olmak üzere bir ton akıllı ev ürünü var. Harika şeyler yapıyorlar, son derece kullanışlılar. Akıllı telefondan zahmetsizce erişebiliyorsunuz. Örneğin akıllı bir termostat, evinizdeki sıcaklığı talimatlara göre değiştirebiliyor; bugünlerde en büyük yardımcınız klimaların ayarlanmasıyla evinize veya ofisinize geldiğinizde güzel bir koku, serin bir hava sizi karşılıyor.

 

Bu kategori içinde ilgi çekici ve popüler olan ürünlerden birisi de, eviniz için büyük kolaylık ve güvenlik sağlayan akıllı kapı zilleri.

Apple Müzik & Carpool Karaoke
07
Ağustos 2017
Nur Kayalı

Apple Music, platformunda ilk kez yer alacak "Carpool Karaoke" serisinin prömiyer tarihini açıkladı. James Corden ev sahipliği yapmayacak olmasına rağmen, Will Smith'le bir helikopter yolculuğunda görünmeye hazırlanıyor.

The ROCK X Siri
04
Ağustos 2017
Nur Kayalı

Rock ve Apple, 4 dakikadan kısa süren, “şimdiye kadarki en havalı ve en eğlenceli film” için bir araya geldi. Reklam ortaya çıktığında, olağan içeriklerden daha eğlenceli bir sunum olduğu da görüldü. Apple'a milyonlarca dolara mal olmuştur, ancak Apple'ın harcayabileceği parası var ve Aralık ayında piyasaya çıkan Siri'ye bağlı akıllı bir hoparlör olan HomePod'a da sahip. Acaba bu lansman, birçok Siri odaklı reklamın süreceğine mi işaret ediyor?

Motosiklet ve Bisiklet İçin 2017'nin En İyi Telefon Tutucuları!
02
Ağustos 2017
Nur Kayalı

Akıllı telefonları yanımızdan hiç ayırmıyoruz. Bisiklet ve motosiklete bindiğimizde de kullanmak istediğimizde telefon tutucuları tercih edebilmeliyiz. Yalnız, kafamızda bazı soru işaretleri var. Kaliteli olanlar hangileri? Telefonumun düşme tehlikesi var mı? Cihaz, telefonumla veya bisikletimle uyumlu olacak mı? Motosikletlerde hangi cihazlar kullanılabiliyor?

 

Bu cihazların hafifliği, kurulmasının ve kullanılmasının kolay oluşu bizce söz etmeye değer. Kaldı ki bu kadar popüler bir kategoriyi en gözde modellerle anlatmasak olmazdı. O halde buyrun.

iOS 11'de Yeni Neler Var?
31
Temmuz 2017
Nur Kayalı

iOS 11, 2017 sonbaharında gelecek olan iOS'un sonraki sürümü. 5 Haziran 2017'de Dünya Geliştiriciler Konferansı'nda tanıtılan iOS'un yeni nesil versiyonu. Apple CEO'su Tim Cook'in söylediğine göre, güncelleme en iyi ve en gelişmiş işletim sistemi 11'e yükseliyor.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo