Sanal Gerçeklik Gözlüğü Nedir? Uygulama Alanları Nelerdir?
19
Temmuz 2017
Nur Kayalı

1992'deki gerilim filmi The Lawnmower Man'de, Pierce Brosnan'ın sanal bir dünyayı dolaşmasından sonra, sanal gerçeklik veya VR, büyük bir değişim olarak lanse edildi. Fakat, VR teknolojisi o zamandan beri pek fazla ayakta duramadı ve kısa sürede ortadan kayboldu. Yine de tüm dünyada bu konuda çalışmalar bitmedi. Ve nihayetinde VR için ikinci bir evre başladı. 

Akıllı Bileklikler Üzerine Kısa Bir İnceleme
18
Temmuz 2017
Nur Kayalı

Sayısallaştırılmış benlik hareketiyle tanışın. 

 

Fitbit veya UP bilekliği duymuş olabilirsiniz. Günün her saatinde yüksek teknolojili bir adım sayar gibi adımlarınızı ölçüyor ve ilerlemenizi akıllı telefonunuzda bir grafik olarak gösteriyor.

Stylus Kalem Nedir? Nasıl Çalışır?
17
Temmuz 2017
Nur Kayalı

Stylus kalem, şekil olarak kaleme benzeyen ancak kağıt yerine dokunmatik ekran teknolojisine sahip, tablet ve bilgisayar ekranları üzerinde çalışan işaretleme aracıdır.

Suya Dayanıklılık ve Su Geçirmezlik Arasındaki Fark Nedir?
14
Temmuz 2017
Nur Kayalı

Cep telefonlarımız ve elektronik cihazlarımız bize en önemli bilgileri taşıyor. Bunlar ne yazık ki, darbelere, çizilmelere ve suya duyarlı. Suya maruz kalmış telefonlar, tabletler, kameralar arızalanabilir, kapanabilir ve yedeklemeniz yoksa çok zor duruma düşebilirsiniz.

 

Su geçirmez hale getirilmiş koruyucu çok fazla kılıf var. Suya dayanıklı hale getirilmiş aksesuarlar da var ve ikisi arasındaki farkı bilmek önemli.

Selfie Çubuğunu Kim İcat Etti?
13
Temmuz 2017
Nur Kayalı

Selfie çubuğu her yerde karşımıza çıkıyor. Peki ama bu teknoloji ürünü nereden çıktı?

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo