Sağlıklı Yaşam İçin Akıllı Ürün Önerileri
05
Ekim 2017
Nur Kayalı

Sağlıklı bir yaşam planı, hepimizin ortak paydası. Günlük hayatın koşuşturmasında gözümüzden birçok ayrıntı kaçıyor. Sağlığımızla ilgili dikkat etmemiz onlarca kuralı unutabiliyoruz. Günümüzde sağlıklı yaşama yönelik adımlar atmamıza yardımcı olabilecek pek çok ürün ve uygulama mevcut. Ve bunlar artık erişilmez değil. Yeni teknolojilerle entegre olmaları da elbette bir avantaj.

Hub Adaptör Nedir? İhtiyaçlarınıza Uygun Bir Hub Nasıl Seçilir?
25
Eylül 2017
Nur Kayalı

Yalnızca birkaç USB bağlantısıyla donatılmış masaüstü bilgisayarların çok ötesine geçtik.  Bir ev kullanıcısının, USB tabanlı bir klavye, mouse, yazıcı, tarayıcı ve hafıza kartı okuyucusunun yanı sıra iPod'lar, telefonlar, e-kitap okuyucuları ve diğer taşınabilir cihazlar için kablolar şarj / senkronizasyon yapması olağandışı bir şey değil. İşte hub adaptör, bu noktada hayatımızı kolaylaştırıyor.

Sağlıklı ve Lezzetli Sunumlar İçin Akıllı Mutfak Yardımcıları
18
Eylül 2017
Nur Kayalı

Mutfaklar evin merkezi gibidir. Fakat çoğumuzun günde 3 kez sağlıklı yemek pişirecek vakti yok. Sabaha taze bir meyve suyu ile başlamak istiyoruz, ancak hazırlama ve temizleme işlemi bizi vazgeçiriyor. İşten eve döndüğümüzde sağlıklı ve besleyici bir şeyler olsun istiyoruz, ancak genellikle 1 2 saat sonra yoruluyoruz.

Neyseki daha iyi, daha hızlı ve daha sağlıklı yemek pişirmemize ve lezzetli içecekler oluşturmamıza yardımcı olacak, akıllı mutfak ürünleri bizlere yardımcı oluyor.

10. Yıla Özel, Özel Bir Telefon: iPhone X!
14
Eylül 2017
Nur Kayalı

12 Eylül Steve Jobs Tiyatrosu’nda lansmanı gerçekleşen Apple ürünleri, bütün teknoloji severler için yeniliklerle dolu. iPhone 8, 8 Plus, Apple Watch Seri 3, Apple TV 5.Nesil… Çoğumuzun teknolojisine dair tahminler yürüttüğü cihaz, iPhone X, tasarımı ve özellikleriyle içlerinde kuşkusuz en çok dikkat çekeni. Önceki yazılarımızda bahsettiğimiz teknik özellikler ve görseller, lansmanda kendini gösterdi, yalnız iPhone X ismiyle. Evet. Bu akıllı telefon, iPhone 8 ve 8 Plus'e ek olarak Apple’in yeni yüzü oldu diyebiliriz.

iPhone 8 Hakkında En Çok Konuşulan Detaylar
11
Eylül 2017
Nur Kayalı

iPhone 8 lansmanı bugün, 12 Eylül’de yapılacak. Teknoloji severlerin gözü bu katılımda olacak. Şu ana dek cihazla, fiyatıyla, çıkış tarihiyle alakalı onlarca tahmin ve analiz yapıldı. Bugünden itibaren nihai özellikleriyle iPhone 8’i konuşmaya başlayacağız. Şimdi gelin, iPhone’nin bu yeni amiral gemisinde neler çokça göz önüne çıkmış bir bakalım.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo