2019 yılının En İyi GoPro Aksesuarları
31
Mayıs 2019
Kamuran Akkor

GoPro'nuzu seyahatlerinizde yanınıza aldığınızda, asıl soru şu: “Başka neye ihtiyacım var?”  GoPro kameralarında, her biri farklı bir amaca hizmet eden onlarca ve yüzlerce farklı aksesuar var. Seçimlerinizde yardımcı olabilmek için seyahat için en iyi GoPro aksesuarını bu blog da bir araya getirdik.

 

GoPro'nuzla scuba dalışı veya şnorkelle dalmayı planlıyorsanız, CamKix Dalış İçin Lens Filtre almanızı tavsiye ederiz. Neden bir filtre? Kırmızı renk su altında emilir, bu nedenle bu filtreler kırmızı, turuncu ve sarı tonların bir kısmını geri getirmeye yardımcı olur. Çekimlerinizi daha az “mavi” ve daha doğal görünmesini sağlar. Eflatun filtre, sudaki yosun konsantrasyonunun yüksek olması nedeniyle, yeşil olan tuzlu su için idealdir. 20 ila 130 feet (6 ila 40 metre) arasındaki derinliklerde kullanılabilir. Sarı filtre, gece fotoğraf veya video çekimi için idealdir. 130 feet (40 metre) derinliğe kadar gösterir. Bir de CamKix Sinematik Filtre Paketi bulunmaktadır. GoPro kameranızla kullanabileceğiniz bir Nötr yoğunluk filtresidir. Nötr yoğunluk filtreleri, daha yaratıcı kontroller için objektiften gelen ışık miktarını azaltmak için kullanılır.

 

TELESIN tarafından satışa sunulan GoPro dalış maskesi, satın alabileceğiniz en iyi GoPro aksesuarlarından biridir. Su altında kullanmayacaksanız, su geçirmez kamera kullanmanın amacı nedir ki? Kameranızın su altında eller serbest kullanımı için tasarlanmıştır. GoPro'nuzu dalış maskesine bağlayan pim alüminyumdur, böylece paslanma olmaz, maskenin kauçuk kısmı yüksek kaliteli silikondur ve temperli cam buğuya dayanıklıdır. Bir selfie çubuğu kullanmak istemediğiniz veya kameranızı derinliklere düşürme riskinin olduğu durumlar için kullanımı idealdir.

 

Scenelapse, GoPro'nun zaman atlamalı video özelliğini bir sonraki seviyeye çıkarmanıza yardımcı olur. Çarpıcı şehir manzarasını veya gün batımı zaman atlamalı sahnelerini hayal edin. Bu dönen zaman atlamalı cihaz 60 dakika içinde 360 ​​dereceye kadar döner. Açıyı ve süreyi siz belirleyebilirsiniz. Scenelapse bir tripoda eklenebilir.  Pil gerektirmez, % 100 mekaniktir. Hızlandırılmış videolarınızı daha dinamik hale getirmek için harika bir aksesuardır.

 

 

GoPole Evo'yu su altı çekimleri ve videolar için kullabilirsiniz, çünkü Evo tamamen su geçirmezdir ve suda yüzer. Selfie çekilirken, Evo'nun saydam tasarımı onu görünmez kılar. 2 aşamalı tasarımı ile kompakt ve taşınabilir hale yalnızca 35 cm boyutuna getirebilir, su geçirmez kilidiyle, Evo’yu 60cm’e kadar uzamasını sağlayabilirsiniz. Yüksek hareketli çekimler sırasında daha fazla güvenlik için birlikte verilen bilekliği takarak, güvenliği arttırabilirsiniz. Günlük dış mekan kullanımı için biraz plastik görünebilir, ancak şnorkelle yüzme için harikadır.

 

Kameranızı suya düşürmekten hiç endişe ettiniz mi? Nordic Flash Kamera İçin Su Geçirmez Kayış ile yüzerken veya şnorkel ile dalış yaparken kameranızı kaybetmeyin. Bileğinize kolayca takılır, yumuşak köpükle doldurulmuş neopren malzeme sayesinde kameranız bileğinizden çıkarsa suyun dibine doğru değil suyun üzerine doğru çıkacaktır.

 

Tüm GoPro Hero kameraları 10 metreye (33ft) kadar su geçirmez olsa da, hepimiz artı bir koruma isteriz. GoPro'nuzu dalış için kullanmak istiyorsanız, 45 metre altında bile kayıt yapabilmenize olanak sunan, Kupton GoPro Hero 5 Su Geçirmez Kılıf veya Hapurs GoPro Hero 4 Session Su Geçirmez Kılıf ile cihazınızın su geçirmezlik korumasını daha da arttırabilir ve kameranızı harici darbelere karşı ekstra koruma sağlayabilirsiniz.

 

GoPro'nuzu uçurun, Birdie GoPro Aksesuarı ile yol boyunca nefes kesen manzaralar yakalayın. Bu aerodinamik aksesuar ile , GoPro'nuzu havaya atın ve gökyüzünden güvenle aşağı inerken yeni perspektiften harika fotoğraflar çekin. Pil veya şarj gerekmez. Birdie ile havuzda veya plajda güvenle oynayabilirsiniz.

 

Kameranızı ve aksesuarlarınızı bir arada düzenli, çizilmeden ve tozdan korumak için GoPro taşıma çantalarını ve daha fazla aksesuar seçeneğini www.monofe.com ‘da bulabilirsiniz.

 

Bazı aksesuarlar, içinde bulunduğunuz ortam göz önüne alındığında tamamen yararsız ve kaba olabilir. Bu nedenle seçeneğiniz aksesuarlarınızın kullandığınız ortamla uyumlu olmasını öneriyoruz.

 

GoPro'nuzla iyi eğlenceler.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo