Kablosuz Kulaklık Seçiminde İşinize Yarayacak Önemli Bilgiler
27
Nisan 2019
Kamuran Akkor

Kulaklığınızı değiştirmeyi düşünüyorsanız bugünlerde çok fazla seçenek var. Kulak üstü kulaklıkların hantal tasarımını beğenmiyorsanız ve daha az yer kaplayan kulaklıkları tercih ediyorsanız, kablosuz kulak içi kulaklıklar sizin için iyi bir seçim olabilir. Günümüzün en iyi kablosuz kulaklıkları, mükemmel ses, daha uzun pil ömrü, su ve ter direnci, optimum performans ve daha güçlü kablosuz Bluetooth bağlantı sinyali ile donatıldılar. Bunlardan en iyilerinden bir kaç tanesini incelemeniz için seçtik.

 

Verimli Bluetooth 5.0 ile birleştirilen SoundPEATS Q32 Kablosuz Kulaklıklar, sorunsuz ve üstün performans sunan yüksek hız ve kararlı bağlantı sağlar. Sabit bağlantı ve düşük hızda uzun mesafe ve kesintisiz iletişim sağlamak için Bluetooth 5.0'ı kullanır. SoundPEATS Q32 Wireless Bluetooth Kulak İçi Kulaklık mono modda 2 cihazla ayrı olarak çalışmayı veya stereo modda bir çift olarak kullanılabilir. Çok boyutlu kulak uçları ile donatılan kulaklık 0,47 g hafif ağırlığı ile maksimum rahatlık sağlamaya çalışıyor. Hem solda hem de sağda mikrofon bulunur ve her iki kulaklık da ses asistanlarını destekler. Dahili 2600mAH bataryalı kılıf ile, her iki kulaklık için fazladan 18-20 tam şarj sağlayabilir. Ayrıca, kulaklıklarınıza en iyi korumayı sağlayan kompakt ve taşınabilir tasarlanmış bir taşıma çantası da bulunuyor. 

Red Dot ve iF ödüllü tasarıma sahip olan Mobvoi TicPods Kablosuz Bluetooth Kulak İçi Kulaklıklar, Apple'ın Airpod'larına oldukça benziyor. TicPods, nihai dokunmatik kontrolleri, optimize edilmiş bluetooth bağlantısı ve dinleyici için net ses ile tasarlanmış gerçek kablosuz kulaklıklardır. Patentli 'Tickle' dokunma hareketi ile hareket halindeyken müziğinizi ve aramalarınızı kontrol etmenizi sağlar. Kulaklarınıza rahat ve güvenli bir şekilde oturacak şekilde ergonomik olarak tasarlanmıştır. Her bir çift, size uygun olduğundan emin olmak için iki farklı boyutta silikon uç ile birlikte gelir. IPX5 toz ve su geçirmezlik derecesine sahiptir, ter ve suya karşı dayanıklıdır. Tek şarjla 4 saat pil ömrü, şarj kılıfı ile 18 saat pil ömrü bulunur. Kulak içi algılama teknolojisi ile TicPods'un ne zaman dinleyeceğinizi bilmesini sağlar. Bir kulaklık çıkardığınızda müziği duraklatır ve tekrar taktığınızda müziğe devam eder. 

 

Müziğinizi yaşama şeklinizi değiştirin. AUKEY Key Serisi B80 Bluetooth Kancalı Kulaklığa Bluetooth 5.0, aptX-Düşük Gecikme, USB-C şarjı, su geçirmezlik ve ses asistanı desteği gibi günümüzün en çok aranan özellikleri de dahil edilmiştir. Güçlü dinamik sürücüler ve hassas şekilde ayarlanmış dengeli armatür sürücüleri, daha geniş 10Hz-22kHz frekans aralığına sahip daha zengin ve daha saf ses üretir. Sabit kulak üstü kulak kancaları, konforlu bir oturma ve rahat kablo yönlendirmesi sağlar. Tamamen şarj olduğunda 8 saate kadar pil ömrü bulunur. IPX-6 su direnci ve sağlam yapı size zorlu antrenmanlar ve hava koşulları için gerekli dayanıklılığı sağlar. Şık taşıma çantasıyla kulakiçi kulaklıkları bozulmadan ve dolaşmadan nereye gidersen git yanınızda götürebilirsiniz.

 

Rowkin Ascent Charge Kulak İçi Kulaklık, güvenlik ve konfor için yaratılmış olmanın yanı sıra gerçek kablosuz Bluetooth 5.0 özelliğine sahiptir. Birinci sınıf bir mylar diyafram sürücüsü ve akustik bir boşluk ile inşa edilen bu kulaklıklar, dokunmatik kontrolleri ile dinamik ses ve etkileyici bas sesleri üretmektedir. Bluetooth Low Energy (BLE) ve Lazer Doğrudan Yapılandırma (LDS) Anten Teknolojisine sahip en son MediaTek 1526P gerçek kablosuz çip seti ile donatılmıştır. Rowkin Ascent Charge kablosuz kulaklıklar, dinamik derin bas için birinci sınıf yüksek kaliteli 6 mm sürücü kullanmaktadır. Bluetooth 5.0 sertifikalı teknoloji, 25 metreye kadar çalışma mesafesine sahip herhangi bir akıllı cihaza bağlanmanıza olanak tanır. Kulaklığın kılıfı, diğer cihazlarınızı USB-C hızlı şarj ile şarj etmek için bir güç bankası görevi görürken, kablosuz şarjla Qi desteği de sunuyor. Yanında gelen Ascent Charge uygulaması ile kulakiçi kulaklıklarınızı bulmak ve ses profilinizi kişiselleştirmek mümkün.

 

Eğer yoğun bir iş temposu ile çalışıyor ya da sporla uğraşıyorsanız, IPX7 sertifikası ve Nano kaplaması ile Mpow Flame Bluetooth Kancalı Kulaklık suya ve tere karşı dayanıklılığı ile tam size göre. Ayarlanan sürücü, CSR yongası ve Bluetooth 4.1 sayesinde ileri derecede üstün bas sesi ve daha zengin ve net ses sunar. Böylece ılık bir bas kalitesi ile daha dengeli bir ses elde edebilirsiniz. Ergonomik kulak içi tasarım, yumuşak silikon kulak kancaları ve bellek köpük kulak uçları, kulağınıza zarar vermeden güvenli bir şekilde oturmasını sağlar ve rahat bir kullanım deneyimi sağlar. Kulaklıklarınızı güvenli bir şekilde saklamanızı ve egzersiz rutininizdeki çizikleri önlemenizi sağlayan yastıklı iç kısma sahip bir EVA korumalı çantası pakete dahildir. Kablo klipsi, kabloyu arka boynunuza veya başınıza uyacak şekilde ayarlanabilir. 

 

İşin püf noktası, dinleme ihtiyaçlarınız ve yaşam tarzınız için uygun ürünü bulmak. İhtiyaçların ve beklentinin artık çok yukarıda olduğunu kulaklık üreticileri de anlamış olacak ki her geçen gün kalite artıyor. Umarız önerdiğimiz ürünler ve özellikleri, kulaklık seçiminizde size yardımcı olur. 

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo