Teknolojik Annelere Teknolojik Hediye Önerileri
04
Mayıs 2019
Kamuran Akkor

Anneler Günü 12 Mayıs 2019 Pazar günü. Takviminizde işaretleyin, çünkü saat geçiyor ve kalan alışveriş günleri hızla geçiyor. Bu Anneler Gününde, çiçeklerin ve tatlıların ötesine geçin ve annenizin hayatını kolaylaştıracak bir teknoloji armağanı verin. 

 

Annelerin sevebileceği 4 teknoloji ürününü sizler için bu blogda topladık. İşte Anneler Günü için teknoloji hediye fikirleri:

Anneniz bir spor tutkunuysa veya spor aktivitelerini günlük olarak takip ediyorsa, bir akıllı bileklik onun için faydalı bir hediye olacaktır. Misfit Ray, bir kol saati gibi yuvarlak değildir, silindir tasarıma sahiptir bu nedenle kol saati gibi hissedilmez. Misfit Ray'i ayarlamak çok kolaydır. Misfit uygulamasını Android veya iPhone'unuza indirmeniz ve ardından Bluetooth'u kullanarak Ray'i bağlamanız yeterlidir . iOS 7 ve üstünü çalıştıran herhangi bir cihazla veya Android 4.3 ve üstü ile çalıştıracaktır.  Adımları, mesafeyi, kalorileri ve hafif ve ağır uykuyu otomatik olarak izler. Misfit Ray'in ek özellikleri arasında kullanışlı titreşimli bildirim uyarıları bulunur; bu bir mesajınız veya bir aramanız olduğunda telefonunuzu her zaman yanınızda bulundurmanıza gerek olmadığı anlamına gelir. Çok hafiftir. Sadece 8gms ağırlığındadır ve ayrıca 50m'ye kadar su geçirmez özelliktedir. Altı farklı renkte satışa sunulmuştur. Plastik ve deri seçeneği de dahil olmak üzere, çoklu bant seçeneklerine sahiptir. Hatta Ray'i kolye olarak takmanıza izin veren bir zincir dahil olmak üzere Ray için mevcut aksesuar paketleri de bulunmaktadır.

 

Ember'in akıllı kupası, sıcak çay, kahve ya da diğer sıcak içecekleri içmeyi seven anneler için harika bir hediye. Ember Sıcaklık Kontrollü Seramik Kupa, evinizde, masanızda veya haraket halindeyken kullanılmak üzere tasarlanmıştır ve içeceklerinizi ilk yudumdan son damlasına kadar mükemmel bir sıcaklıkta tutar. Ember uygulaması, içeceğinizin mükemmel sıcaklığını ayarlamanızı ve ulaşıldığında size haber vermesini, LED renginizi kişiselleştirmenizi ve en sevdiğiniz içecekler için ön sıcaklık ayarları oluşturmanıza olanak sağlar. Ember hem kupa hemde termos şeklinde satışa sunulmuştur. Tamamen şarj edilmiş kupa, içeceğinizi yaklaşık bir saat, termos modeli ise 2 saat boyunca tercih ettiğiniz sıcaklıkta tutar. Ember, İçeceğinizin sıcaklığını kontrol etmek için yedi sıcaklık sensörü, hızlı soğutma sistemi, mikroişlemci kontrollü ısıtma sistemi, sıcaklık ayarları ve ön ayarları kullanır.  

 

Dodow uykuya dalmakta zorlanan insanlar için tasarlanmış, herhangi bir ilaç almadan, doğal olarak uykuya dalmayı öğreten ışık sistemine sahip bir metronomdur. Annenize bu yıl Dodow Uyku Cihazı ile uyku armağan etmeye ne dersiniz? Işığa odaklanmak, zihninizi temizlemeye yardımcı olur, nefes alıp vermenizi yavaşlatır ve vücudunuzu rahatlatır. Dodow, tavanınıza, bilimsel olarak belirlenen aralıklarla darbeler yapan mavi bir ışık ile halo etkisi yansıtarak çalışır. Solunumunuzu ışığın ritmi ile senkronize ederek, rahatlatıcı bir hipnotik etki yaratır ve barorefleks olarak bilinen şeyi, otonom sinir sisteminizin dengesini geri yükleyen fizyolojik bir mekanizma olarak uyarır.  Sayısız araştırma, yavaş ve kontrollü nefes almanın stres ve zihinsel kargaşayı hafifletmek için en iyi araçlardan biri olduğunu ve insanların daha hızlı uyumasına yardımcı olduğunu göstermiştir. Dodow, bu rahatlatıcı efekti elde etmenize izin vererek kalp atış hızınızı düşürerek uykulu hissetmenizi sağlar.

 

Annenizin boynundaki ve sırtındaki ağrıları azaltmaya yardımcı olabilecek şık ve küçük bir cihaz olan UPRIGHT GO Akıllı Duruş Cihazı ile anneninizi şaşırtmaya ne dersiniz? UPRIGHT GO Akıllı Duruş Cihazı Sırt cerrahları ve kayropraktörlerin geliştirdiği bir üründür.Size gerçek zamanlı yumuşak titreşim hatırlatıcısı ile dik oturmanızı veya ayağa kalkmanızı hatırlatır. UPRIGHT GO, titreşimsiz bir moda geçirilebilir. Bu şekilde, gün boyunca duruşunuzu takip edebilir ve zamanla gelişebilirsiniz. Doğru duruş; klinik olarak, sırt ağrısı ve boyun ağrısının azalmasıyla bağlantılıdır; ayrıca, diğer sağlık fonksiyonlarının iyileştirilmesine yardımcı olur. 

 

Anneler Günü, annenize olan sevginizi göstermek için özel bir fırsattır.  Anneler Günü'nde onu nasıl şaşırtacaksınız?

 

Bütün annelerimizin anneler günü kutlu olsun!

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo