Babalar Günü Teknolojik Hediye Önerileri
31
Mayıs 2019
Kamuran Akkor

Babanız teknoloji meraklısı mı? Babalar Günü için bu yıl babanıza ne alacağınızı mı merak ediyorsunuz? Bu blog da size yardımcı olabilmek adına bahsettiğimiz teknoloji hediyeleri beceri, işlevsellik ve fiyat bakımından farklılık göstebilirler, ancak hepsinin ortak bir özelliği var, babanızın hayatını çok daha kolaylaştırmak. İşte sevgili babanızın yüzünü gülümsetecek beş akıllı cihaz.

 

Zamanında ilaç almanın zor olduğunu düşünen ve sürekli ilaç almayı unutan insanlar için, Memo Box ilaç almanızı hatırlatan ve tüm alımlarınızı otomatik olarak izleyen akıllı hap kutusudur. Cihaz, ilaçlarınızı almanın zamanı geldiğinde size hatırlatmak için telefonunuzla Bluetooth üzerinden iletişim kurar.  Dahası, GPS işlevi ile ilacı içmeden evden çıkmamanızı sağlar. Memo Box  ayrıca herhangi bir aşırı dozu önlemek için günlük tüketiminizi izler. Memo Box'ı Memo Health uygulamasıyla eşleştirdikten sonra, Memo Box'ınıza senkronize edilecek uygulamadaki hatırlatıcıları ayarlayabilir ve özelleştirebilirsiniz. Alarm saatiniz geldiğinde, Not Kutusu size 'bip' sesini ve yeşil göstergeleri ile ilaç içmenizi hatırlatır. Sıkı ilaç uyumu gerektiren kullanıcılar için bir yedekleme önlemi olarak, aile üyeleri ve doktorlar kullanıcıların gerçek zamanlı ilaç alımlarını uzaktan izleyebilirler; Kullanıcılara ayrıca zamanlanmış dozlarını kaçırdıklarında APP tarafından bilgilendirilip müdahale edilebilirler.Dikkat dağıtıcı şeyler veya dikkatsizlik, aşırı doza neden olabilir. Hap kutusunu açma ve ilaca ikinci kez girmeye teşebbüs edildiğinde, programlanmış bir alarm aralığında, sesli ve görsel LED yanıp sönen bir çift doz alarmını tetikler. Planlanmış bir ilacı alıp almadığınızla ilgili olası karışıklığı gidermek için ilaç alım geçmişini APP'den takip edebilirsiniz. 

 

Vücut yağınızı , kemik kütlenizi, hidrasyonunuzu, vücut yağ yüzdesini ve diğer birçok ölçümü doğru bir şekilde ölçebilen akıllı bir tartı arıyorsanız, Yunmai en iyi seçim olabilir. Kilo vermek isteyenlerden sağlık bilincine sahip olanlara, bu tartı uygun maliyetli ve güvenli bir yatırımdır. Yapmanız gereken tek şey tartıya çıkmak size kilonuz ve genel sağlığınız hakkında uygulaması üzerinden detaylı bir rapor veriyor.Vücudunuzu baştan ayağa analiz eder ve 16 farklı profil izleyebilir.Ayrıca, aldığınız her ölçümün anında telefonunuza gönderir ve bu sayede sağlık durumunuzu ve kilo kaybınızı izlemenizi çok kolaylaştırır. Tartı vücut yağ, su, kas oranı, ağırlık, iç yağ, vücut yaşı, protein, BMI , BMR ve kemik kitlesini ölçer . Her tartımda tutarlı ve kesin sonuçlar almanızı sağlayan Bio Empedans sensörleri ile tasarlanmıştır. Yunmai bir akıllı telefona bağlanmak için Bluetooth kullanır ve 16 farklı profili destekleyebilir. Aynı zamanda birçok android ve apple ürünleri ile çalışır. iPod Touch 2 veya üstü, iPhone 3G veya üstü ve iPad birinci nesil veya üstü ile uyumludur. Diyet bilinçli insanlar için, uygulamada tüm egzersiz ve beslenme alışkanlıklarınızı değerlendiren bir yiyecek günlüğü günlüğü bulunur ve kullanıcıları motive etmek için, bir hedefe her ulaştığınızda tebrik mesajları gönderir.

 

İlaçsız ağrı kesici. Quell FDA onaylı giyilebilir cihaz üst buzağı etrafında welcrolar ve ileri sürülen ilaçlarla gelen doğuştan tehlikeleri veya bağımlılık riskleri olmaksızın ağrı sunmak için elektrik stimülasyonu kullanır. Cihazın teknik açıklaması oldukça karmaşıktır, ancak temel teori, belirli sinirleri uyarmanın doğal bir ağrı kesici sürecini harekete geçirebilmesidir. Cihaz, mevcut ağrı azaltma gereksinimlerine bağlı olarak kullanıcıların yoğunluğunu yukarı ve aşağı çevirmelerini sağlayan bir mobil uygulamasıyla senkronize etmek için Bluetooth kullanıyor. Dibromiyalji, diyabetik nöropati, siyatik ve osteoartrit gibi durumlardan kaynaklanan kronik ağrıyı hafifletmeye oldukça başarılı olduğu tespit edilmiştir.  Bir saat boyunca otomatik olarak çalışır ve sonra bir saat boyunca kapanır, giydiğiniz sürece bu çevrimi sürdürür. Günün 24 saati takılmak üzere tasarlanmıştır, böylece ne zaman uyuduğunuzu algılar ve stimülasyonu değiştirir. Klinik olarak kanıtlanmıştır. 28 Haziran 2016'da Journal of Pain Research'da yayımlanan araştırmaya göre kullanıcıların % 81'i kronik ağrılarında iyileşme ve % 67'sinde ağrı kesici ilaç kullanımında azalma bildiriyor. İlaç kullanmadan ağrı kesmenin bir yolunu arıyorsanız, Quell'i denemek isteyebilirsiniz.

 

Babanız güvenliği ciddiye alıyorsa, ona akıllı bir güvenlik kamerası almak isteyebilirsiniz. Size önerimiz Ring Stick Up. Ring Stick Up Cam, içeriye veya dışarıya monte edilmek üzere tasarlanmıştır ve pratik olarak her açıda monte edilmesini sağlayan oldukça esnek bir standa sahiptir. Stick Up Cam'ın gövdesi, alt kısmında katlanabilir bir ayak bulunan yüksek silindirik gövdeli, küçük soda kutularından birine benziyor. Stand dahil olmadan 3.82 x 2.36 x 2.36 inç boyutundadır. Basitçe bir raf veya tezgahın üzerine yerleştirebilirsiniz. (ya da montaj size bağlıdır, duvarınıza delik delmek zorunda kalmazsınız) Stick Up Cam Pili 1080p'de yüksek tanımlı video kaydedebilir ve 115 derece (yatay) ve 65 derece (dikey) görüş alanına sahiptir. Ring mobil uygulaması aracılığıyla iki yönlü ses de mümkündür. İki güç seçeneği vardır: USB veya Ethernet Üzerinden Güç. İkincisi, hem güç hem de veri sağlamak için paket PoE adaptörüyle standart bir Ethernet kablosu kullanmanızı sağlar. Geceleri, IR ışıkları yanar ve bir odayı veya dışarıyı aydınlatır. Görüntü bu modda çalışan tüm güvenlik kameralarında olduğu gibi gözle görülür şekilde daha yumuşaktır ve hareket algılandığında bildirimleri cihazınıza gönderir.

 

Nonda ZUS Akıllı Oto Arka Kamera kablo bağlantısı gerektirmeyen ve kurulumu kolay olan ilk kablosuz araç için yedekleme kameralarından biridir. Videoyu yedek kameradan ZUS uygulamasıyla telefonunuza aktarır bunu için Bluetooth ve WiFi teknolojisini kıllanır.Kamera plastik bir yuvaya yerleştirilmiştir. Boyutları 1.29 x 10.74 x 1.14 inçtir (33 x 273 x 29 mm) ve yalnızca 8.48oz (240.4g) ağırlığındadır. Kameranın 170 derecelik geniş açılı lensi var, böylece arkanızdaki her şeyi görebilirsiniz.  Kamera 2MP, 720px ve 6 katmanlı cam lense sahipir. Kamerayı, gece görüşünü belirtilen zamanlarda otomatik olarak açacak şekilde yapılandırabilirsiniz. Kızılötesi ışıkları vardır, böylece karanlıkta da görebilirsiniz. Yedek kamera şarj edilebilir ve toplamda iki adet 5.200 mAh pil ve her tam şarj üç aya kadar kullanım süresi sunar. Kamera yalnızca uygulamaya bağlandığında kendini aktif hale getirir. ZUS Driving Assistant uygulaması çeşitli yapılandırma seçeneklerine sahiptir. Arka park kurallarını arabanızın boyutuna göre ayarlayabilirsiniz, böylece aynaları değil, kamerayı kullanarak aracınızı park edebilirsiniz. ZUS Kablosuz Akıllı Yedekleme Kamera seti, kamerayı kurmanız için gereken tüm parçaları içerir.

 

Babanız nasıl bir baba olursa olsun, onun için mükemmel bir seçim olacak bir çok akıllı ürünler var.Umarız ki hediye seçiminde size yardımcı olabilmişizdir.

 

Babalar gününüz kutlu olsun.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo