Tatilde Yanınızda Bulunması Gereken 5 Telefon Aksesuarı
27
Temmuz 2017
Nur Kayalı

Yılın en sıcak günlerini yaşıyoruz. Bayram da yaklaşıyor. Çoğu çalışanın tercihi sahil kenarlarındaki tatil beldeleri olacak. Peki tatilinizi en iyi şekilde geçirmek ve yaşadığınız anları kaydetmek için telefon aksesuarlarınız hazır mı?

 

İşte bu amaçla 5 kategorilendirme yaptık ve siz okurlarımızın beğenisine sunduk.

Koşu Kol Bandı Hakkında Kısa Bir İnceleme
26
Temmuz 2017
Nur Kayalı

Koşu kol bandı, spor yapanların vazgeçilmezi haline gelmeye başladı. Sağladığı birçok fayda bunda etkili oldu elbette. Egzersiz, yürüyüş, jogging, spor salonu, koşu veya diğer sporlar için ideal bir kullanımı var. O halde bu aksesuar hakkında birkaç not paylaşalım.

Araç İçi Telefon Tutucu Çeşitleri
25
Temmuz 2017
Nur Kayalı

Cep telefonu tutucu, kullanıcının eller serbest şekilde telefonunu kullanmasına ve seyir halinde güvenliğinin sağlanmasına yardımcı olan bir cihazdır. Bunun seçimi, telefonun boyutuna, ürünle beraber gelen aksesuarlara, kullanım alanına göre değişebilir. Yanı sıra kullanımının kolay olması istenen bir özelliktir.

Nokia 8 Size Ne İfade Ediyor?
24
Temmuz 2017
Nur Kayalı

Nokia’nın yeni sahibi HMD Global, giriş seviyesi ve orta seviyedeki Nokia Android telefonlarını piyasaya sürdü: Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6. Şimdi sıra kayıp olan amiral gemisi modelinde. Bazıları resmi Nokia web sitesinde (hızlı bir şekilde kaldırıldı) bu yeni cihazı tespit ettiler, yani en azından söylentinin doğru olduğuna dair bir işaret var: Nokia 8 resmi adı olacak ve yakında piyasaya sürülecek.

Ekran Koruyucu Kullanmak İçin 8 Geçerli Neden
20
Temmuz 2017
Nur Kayalı

Akıllı telefonların yüksek maliyeti sebebiyle telefonların değerini korumada ekran koruyucuların rolü tartışılmaz hale geldi. Birçok cep telefonunun ekranı, en savunmasız alanlarından biri olduğu için bu ürünler, önemli rol oynuyor.

 

Bunlar, cihazın düzenli kullanımını etkilemeyen, kağıttan ince, plastik film veya temperli cam malzemeden yapılır ve kullanıcıların çoğunlukla telefonlarında bile olduğunu bile fark etmeyecekleri kadar şeffaftır. Her bir hücresel aygıta uyacak şekilde özel olarak yapılandırılmış olup daha uzun vadeli koruma sağlar.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo