Samsung Galaxy Note 8 Ön Siparişte!
11
Eylül 2017
Nur Kayalı

Evet. Uzun zamandır beklenen Note 8 ile ilgili beklenen haberler geldi. 23 Ağustos’ta New York’ta yapılan Galaxy Note 8 lansmanının ardından ülkemizde Note 8, Eylül ayından itibaren ön siparişe açıldı. Satış fiyatı 4.999 TL olup teslimatlar, 25 Eylül 2017 sonrası için planlanıyor. Renk olarak “Gece Siyahı, Orkide Grisi ve Altın Sarısı” seçenekleri mevcut.

Apple İçin Kritik Gün: 12 Eylül
11
Eylül 2017
Nur Kayalı

Yılın en çok konuşulanlarından biri şüphesiz Apple'ın 12 Eylül’de yapılacak iPhone 8 lansmanı. Kaldı ki bu lansman, iPhone'un 10'uncu yılına denk geliyor. Bunun için özel bir yer seçilmiş: lansman Steve Jobs Theater'da gerçekleştirilecek. Hatta Apple’ın tanıtım sonrası ürünü, aynı mekanda görücüye çıkaracağı konuşuluyor. Ayrıca etkinlikte 3.Nesil Apple Watch ve 4K Apple TV'nin de tanıtılması bekleniyor.

Bayramda Yola Çıkacaklara Birkaç Tavsiye
23
Ağustos 2017
Nur Kayalı

Uzun bir bayram tatili yaklaşıyor. Güzel bir yaz tatili, aile ziyaretleri, yurtiçi veya yurtdışı seyahatleri, iştah açıcı sofralar ve daha birçoğu bizleri bekliyor. Kimilerimiz araçla memleketine gidecek. Hal böyle olunca birkaç teknoloji aksesuarı gerekebilecek. Haydi bunlara bir bakalım.

Can Dostlarımız İçin Akıllı Cihazlar
19
Ağustos 2017
Nur Kayalı

Yoğun bir iş hayatınız var, çok meşgulsünüz, ilgilenmeniz gereken onlarca programınız var ve bir köpeği veya kediyi sahiplendiniz. Bir evcil hayvana sahip olmak sorumluluk gerektirir; can dostunuzun düzenli beslenmeye ihtiyacı vardır. Davranışlarını gözlemlemeniz gerekir.

 

Bu ortak sorunun çözümü akıllı evcil hayvan cihazlarından geçiyor.

Evinizi Akıllı Telefonunuzla Kontrol Etmenin 10 Yolu!
17
Ağustos 2017
Nur Kayalı

Akıllı telefonunuz yalnızca sahip olduğunuz uygulamalar kadar iyi, değil mi? Elbette, kaliteli bir akıllı telefon için uygulamalardan başka bileşenler gerektiği su götürmez. Kameralar, internet bağlantısı, dosya saklama ya da ne için kullanmak isterseniz ancak doğru uygulamaları elde ettiğinizde düşündüğünüzden daha fazlasını yapabilirsiniz. Bu noktada akıllı telefon ile yönetilen cihazlar devreye giriyor. Öyleyse bakalım.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo