Mutfağın Yeni Şefi Anova Sous Vide Hassas Pişirici
10
Şubat 2021
Kamuran Akkor

Mutfakta yeni yemekler denemeyi seviyorsanız, yiyecekleri yavaş ve hassas bir şekilde mükemmel sıcaklıkta pişirmenize olanak tanıyan Anova Sous vide ile tanışın. Sous vide Fransızca "vakum altında" yiyecekleri plastik bir torba veya cam kavanoza koyduğunuz bir pişirme tekniğidir. 

 

Anova Culinary (yasal olarak Anova Applied Electronics, Inc.), 2013 yılında Anova One ile yemek yapmayı sevenler için sous vide cihazı gibi bluetooth bağlantılı hassas pişirme cihazları sağlayan, San Francisco merkezli bir şirketidir. Anova Culinary, Stephen Svajian, Jeff Wu ve Natalie Vaughn tarafından kurulmuştur.  Firma, 2014 yılında Bluetooth özellikli Anova Precision Cooker ile ilk bluetooth bağlantılı hassas pişirme cihazını ve ardından 2015 yılında Wi-Fi özellikli bir versiyonunu piyasaya sürmüştür. 6 Şubat 2017'de Electrolux tarafından 250 milyon ABD Doları karşılığında satın alınmıştır.

 

Anova 2013 yılında ilk versiyon olarak ev tipi ilk sous vide hassas pişirici olan Anova One'ı piyasaya sürdü. Anova, mevcut bir tencereye kenetlenen ve ısıtıldığında suyu dolaştıran daldırma sirkülatörüdür. Tencerede suyu ısıtır ve dolaştırır, her seferinde mükemmel sonuç elde etmek için yiyecekleri hassas bir sıcaklıkta eşit bir şekilde pişirir. 

 

2014 yılında, ilk bluetooth bağlantılı hassas pişirme cihazı olan Anova Sous Vide Hassas Pişirici'ı piyasaya sürdüler. Anova Sous Vide Hassas Pişirici yiyecekleri belirli bir süre ve sıcaklıkta pişirmek için suyu hassas bir sıcaklıkta tutan , bluetooth özellikli, uygulaması ile bağlantılı ikinci veriyosunudur. Hem yerleşik kontroller hem de Wi-Fi bağlantısı sayesinde, pişirme işlemini Anova'nın kendisini kullanarak veya telefonunuzu kullanarak herhangi bir yerden kontrol edebilirsiniz.

 

Anova Precision Cooker Nano modeli, ilk laboratuar sınıfı sous vide pişirme cihazıdır. Anova Uygulaması aracılığıyla Bluetooth özellikli çoklu cihaz iletişimi destekler, böylece kullanıcılar şirketin ürünlerini kullanarak birden fazla yemekle pişirme döngülerini koordine edebilir. Pahalı modeller ile aynı sıcaklık kontrolüne sahiptir. Uygulamasız kontrol için temel kontroller cihazın üzerindedir.

 

"Anova Culinary" , Android ve iOS'ta bulunan hassas pişiricinin tamamlayıcı uygulamasıdır. Uygulama üzerinde birbirinden farklı tarifleri bulabilir ve sıcaklık kontrolü sağlayabilirsiniz.

 

Ve en son olarak çıkartılan Anova Precision Cooker Pro modeli ise, profesyonel mutfaklar ve şefler için üretilmiş 10.000 saat boyunca sürekli pişirme ve hassas sıcaklık kontrolü özelliklerine sahiptir.1800 watt ve dakikada 12 litre akış hızı, Anova Pro'ya 100 litrelik suyu bir  hassas bir şekilde ısıtma kabiliyeti verir.100 litreye kadar banyo boyutlarında +/- 0,05 ̊ C'ye kadar hassas bir sıcaklık probu ve güçlü bir sirkülasyon pompası, her seferinde mükemmel sonuçlar verir.

 

Anova ürünlerine monoFe sayfalarından ulaşabilirsiniz.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo