monoFe Noel Baba Sakallı Yılbaşı Maskesi Hakkında
26
Kasım 2021
Cansu Öztaşkın

Yılbaşı gelenekleri denilince aklımıza birçok eğlenceli aktivite gelmektedir. Kültürden kültüre farklılık gösteren yılbaşı gelenekleri dünyanın birçok yerinde özenli bir şekilde kutlanmaktadır. Ülkemizde bu gelenekler arasından en popüler olanı yılbaşı ağacı süslemektir. Boy boy yılbaşı ağaçları, yılbaşı süsleri ve rengarenk ışıklar ile evimizi, ofisimizi süsleyerek yeni yılın gelişini mutlulukla karşılamaktayız. Hepimiz yeni yıla yeni umutlar, planlar ve beklentiler ile girmekteyiz. Söylenen rivayetlere göre yeni yılın başlangıcını ne kadar güzel karşılarsak bütün yılımız da aynı o keyifte geçermiş.
 

Yeni Yıl Türkiye’nin dört bir yanında yıllardır büyük bir keyifle kutlansa da 11 Mart 2020’de hayatımıza giren Covid-19’dan dolayı yılbaşı kutlamaları kısmi kapanmalar sebebiyle yapılamamıştır. Ancak bu sene 2022 yılına girerken çok heyecanlıyız! Bu sene kademelide olsa ülkemizin birçok yerinde eğlenceli etkinlikler ile Yılbaşı kutlaması planları yapılıyor.
 

Yılbaşı kutlamaları denilince aklımıza birçok etkinlik gelmekte, kimisi evde televizyon karşısında rahat bir şekilde yeni yılın başlangıcını beklese de, kimisi sevdikleriyle keyifli yemek sohbetlerinde yeni yıla girmeyi tercih etmekte bunun yanı sıra yeni yılın gelişini partilerde eğlenceli kostümler giyerek kutlamak isteyen insanlar bulunmakta. 
 

Geçmişe baktığımızda kostüm partilerinin tarihi çok eski zamanlara kadar dayanmaktadır. Kostüm partileri diğer bir deyişle kıyafet balosu olarak nitelendirebileceğimiz etkinlikler batı kültüründen gelmekte ve dünyada yaygınlaşmaktadır. 
 

İnsanlar bu partilerde çeşitli kostümler giyerek olmak istedikleri genelde halka mal olmuş kişiler, ünlüler veya animasyon karakterlerin kılığına bürünürler. Yılbaşı partilerinde ise Noel anne veya Noel baba kostümü giyerek kostüm partilerine katılabilirler. Bu kostümlerin yanına yılbaşı maskeleri, şapkaları, gözlükleri ve diğer çeşitli aksesuarlar eşlik edebilmektedir. Yılbaşı eğlencesinin büyük coşkuyla kutlandığı 31 Aralık gecesinde insanlar eğlenceli kostümlerini giyerek bu partilere katılım sağlayabilirler. Bu organizasyonları otellerde, barlarda, konser alanlarında kutlanan yılbaşı etkinlikleri olarak sıralamamız mümkündür.
 

Yeni yılın gelişini heyecanla karşılamaktayız. Tüm sevdiklerimizle birlikte geçireceğimiz bu mutlu günde size ve sevdiklerinize çok eğlenceli bir hediye alternatifi sunmak istedik. monoFe olarak eğlenceli yılbaşı partilerinizde sizlere eşlik edebilecek monoFe Noel Baba Sakallı Yılbaşı Maskesini tasarladık.
 

monoFe ekibi olarak Noel Baba Sakallı Yılbaşı maskesini tasarlarken yerel olarak hafızamıza yerleşmiş Noel Baba figüründen esinlendik. Noel baba, Noel gecesinde evlere bacadan gizlice girerek hediye bıraktığına inanılan hayallerimizde yarattığımız bir karakterdir. Çocukları mutlu etme önceliği olan gür sakallı kır saçlı ton ton Noel Baba’nın Noel gecesinde ren geyikleri ile evleri gezdiği ve insanlara hediyeler bıraktığı rivayet edilir. Tombul, kır saçlı, gür ve beyaz sakallı ve kırmızı elbiseler giyen bir kişi olarak resmedilen Noel Baba’nın yaygın olarak bilinen ismi Santa Claus'tur. Noel’in sembolik bir karakteri haline gelen Noel Baba eğlenceli kostümü ve cömert yapısı ile insanları mutlu etmeye çalışıyor. Birçok filme konu olmuş Noel Baba figürünü, yılbaşı ruhu ile monofe.com’da yansıtmak istedik, monoFe ailesi olarak yılbaşı gecesinde sizlere eşlik edecek harika bir hediye alternatifi tasarladık, %100 yerli üretim olan Noel Baba Sakallı Yılbaşı Maskesi Lateksten üretilen kumaş yapısı ile sentetik yapıştırıcı içermez, rahat bir pamuktan yapılmıştır ve yüzünüze tam olarak oturur. Elastik kulak askısı tasarımı ile kullanım kolaylığı sağlar. Nefes alabilir malzemeden üretilmiştir bu nedenle sıcak nefese sebep olmaz. monoFe Noel Baba Sakallı Yılbaşı Maske modellerimize toplu siparişlerimizde size özel markanıza ait logo baskısı uygulanabilmektedir. İster şirket içi çalışan personelinize ister firmanızın kurumsallaşma adımlarında markanıza özel, harika bir yılbaşı hediyesi seçeneğidir.
 

Yetişkinler için uygun olan monoFe Noel Baba Sakallı Yılbaşı maskesi monoFe tarafından monoFe.com hem de birçok Pazaryerinde satışa sunulmaktadır. Gittigidiyor.com, N11.com, Trendyol.com ve Amazon.com.tr üzerinden de monoFe Noel Baba Sakallı Yılbaşı Maskesi ürünümüzde de ulaşabilirsiniz.
 

Sizde sevdiklerinize eğlenceli yılbaşı hediyesi vermek isterseniz monoFe.com adresini ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo