2017’nin 2 Amiral Gemisi: Galaxy Note 8 ve iPhone X
25
Kasım 2017
Nur Kayalı

Bugün, akıllı telefonlar daha önce hiç olmadığı kadar erişilebilir durumda. Günlük hayatta yardımcı olan özellik ve uygulamalarıyla işlerimizi kolaylaştıran, en sevilen sosyal medya sitelerine erişmemize olanak tanıyan bu cihazlar, yerinde kullanıldığında çok çok faydalı olabiliyor. Bu yüzden, iş ve okul hayatında telefonu yoğun olarak kullanan kişiler için yeni nesil akıllı telefonların ilk tercihler arasında olması şaşırtıcı değil. Zengin içerikler, yüksek çözünürlüklü ekranlar, gelişmiş görüntüleme ve çalışma sistemleriyle esasen bu ilgiyi hak ediyorlar. Göz alıcı tasarımları da es geçmeyelim.

Yeni iPhone Serisine Kısa Bir Bakış
21
Kasım 2017
Nur Kayalı

Birçoğumuz Apple'in 3 yeni telefonunu gerek teknoloji sitelerinden gerek ürün satışının olduğu alanlarda inceledik. Yeni bir telefon satın almak istiyoruz. Peki, bunlardan hangisi bize hitap ediyor?

 

Kuşkusuz iPhone X yılın sürprizi. Kendisi de esasen adı gibi bir yıldönümü ürünü. Radikal bir seçim ve seçeneklerle kullanımda.

Teknoloji Aksesuarları İş Hayatının Neresinde?
23
Ekim 2017
Nur Kayalı

Hayatımızın 3’te 1’i işte ve çalışmayla geçiyor. Çalışma şartlarında fiziksel anlamda plan ve programlarımız için işlerimizi hızlandıran birçok teknolojik üründen ve aksesuardan destek alıyoruz ve bu araçlar vasıtasıyla görevlerimizi kolayca icra ediyoruz.

Nokia 8 ile Yeni Bir Fotoğraf Alışkanlığı: Bothie
06
Ekim 2017
Nur Kayalı

Birçokları için ayrı bir anlam ifade eden Nokia’nın yeni amiral gemisi Nokia 8, gözde Android telefonlarla rekabet etmeye hazırlanıyor. Sağlamlığı ve özellikleriyle milyonlar satan 3310’u 17 yıl sonra yenileyerek satışa çıkaran Nokia, HMD Global, beklenen telefonu Nokia 8’i piyasaya sürdü.

Oyun Aksesuarlarını Nasıl Seçmelisiniz?
06
Ekim 2017
Nur Kayalı

Bilgisayarınıza en sevdiğiniz oyunları yüklediniz. Peki ya favori uygulamalarınızla kullanabileceğiniz aksesuarlarınız hazır mı? En iyi deneyimi elde etmek için teknik özellikleriyle kaliteli bir oyun kulaklığına ihtiyacınız olacak. Elverişsiz bir mouse, size üst düzey bir oyuncu olmanızda yardımcı olamayacaktır.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo