Yılbaşı İçin Sevdiklerinize Teknolojik Hediyeler
27
Aralık 2017
Nur Kayalı

Sağlıklı, huzurlu, kazançlı geçmesini beklediğimiz 2018’e günler kaldı.Yılbaşı söz konu olduğunda birçok kişinin hediye seçme telaşesi başlıyor. Aslında bu özel günde sevdiklerinizin ilgi alanlarını göz önünde tutarak onları gülümsetmeniz mümkün. Birkaç tavsiye de bizden olsun.

El Yazısı Notları Dijital Metne Dönüştürün: Akıllı Kalemler
23
Aralık 2017
Nur Kayalı

Bugünün akıllı kalemleri, el yazısı notlarınızı otomatik olarak dijital ortama veya bir mobil cihaza aktaran akıllı teknolojiyi kullanmaktadır.

Apple Watch Seri 3 Hakkında Kısa Notlar
19
Aralık 2017
Nur Kayalı

Apple Watch Seri 3, sadece Watch 2'nin güncellenmiş versiyonu değil; Apple'ın giyilebilir modelleri için ivme kazanma adına oluşturduğu yeni bir model. Koşu ve bisiklet takibi, barometrik altimetre, yüzme için su geçirmez muhafaza ve kalp hızı monitörü ile fitness için bayrak taşıyıcısı olmuş durumda.

Microsoft Surface Pro 4 ve Apple iPad Pro Karşılaştırması
08
Aralık 2017
Nur Kayalı

Apple iPad Pro ve Microsoft Surface Pro 4’ün en gözde tabletler arasında olduğu yadsınamaz. Bu yüzden bu 2 cihazı sizler için karşılaştırmak istedik.

Kablosuz Şarj Nedir? Nasıl Çalışır?
05
Aralık 2017
Nur Kayalı

Kablosuz şarj; evde, işyerinde, hareket halindeyken cihazların şarj edilmesi ve güçlendirilmesi için uygun ve güvenilir bir yol sunar. Fiziksel konnektörlerin ve kabloların kullanımını ortadan kaldırarak geleneksel şarj kablosuna nazaran bir miktar verimlilik, maliyet ve emniyet avantajı sağlar.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo