Portatif Hoparlör Nedir? İşlevleri Nelerdir?
07
Aralık 2020
monoFe Türkiye

Portatif hoparlör, elektrik kaynağının olmadığı yerlerde kesintisiz sunumlar için konfor sağlıyor. Ses ve müzik uygulamalarının dilediğiniz her yerde yapılabilmesi için pratik, hafif ve yüksek kalitede ürünler dizayn ediliyor.

Portatif hoparlör çeşitleri arasında özellikle JBL teknolojileriyle üretilen kablosuz hoparlör çeşitleri bulunuyor. Bluetooth bağlantı özellikleri, pilli, şarjlı ve suya dayanıklı opsiyonları ile dilediğiniz her yerde müzik keyfinizi sürdürmeniz için dizayn edilen ekipmanlardır.
Portatif hoparlörlerde birbirinden farklı renkler, modeller ve teknolojik özelliklerle tasarım edilen hoparlör çeşitleri, akıllı cihazlar ve multimedya cihaz bağlantılarıyla şahane performans sağlayan ürünlerdir.

Çekçek tekerlekli veya bavul tipi modelleri ile herhangi bir elektrik kaynağına bağlantıya gerek olmayan çalışma opsiyonu sunar. Şarj edilebilir batarya ile imal edilen amfili hoparlör çeşitleri, teknik donanımlarına göre 5- 8 saat aralığında kablosuz çalışma özelliği sağlar.

Portatif hoparlör modeller, aktif ve pasif kabin tasarımlarının yanı sıra amplifikatör sistemleriyle kombine edilen ürünlerdir. Volüme, bas, tiz kontrollerin cihazın üzerinde olan, jak girişleri ve bağlantı özelliklerine göre farklı donanımlarla birlikte kullanılabilen ürünlerdir. Portatif hoparlörler, Mp3 bağlantı veya kablolu bağlantı özellikleri ile hem mikrofon kullanımları hem de cihaz bağlantıları ile istediğiniz şekilde kullanabilmenize olanak sağlar. Kaydetme özelliği ve kayıttan sunum özellikleri bulunan portatif hoparlör çeşitleri, gelişmiş bellek sistemi ile kayıt yapma olanağı sağlar.
 
Portatif hoparlör çeşitlerinin piyasadaki en iyi marka ve modellerini monoFe.com'da bulabilirsiniz.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo