Okulda ve İşte Akıllı Teknolojiyi Kullanın
22
Haziran 2018
Nur Kayalı

Öğrencilerin günlerinin büyük kısmı okulda geçiyor, çalışanların ise iş hayatında. Hem zamanı verimli kullanmak hem de yapılan projelerin ve işlerin kalitesini artırmak için bir çok aksesuar ve ürün görüyoruz. Akıllı teknolojiyi kullanan ürünler de bunlardan bazıları. Bilinçli ve talimatlarına uygun şekilde kullanarak bu cihazlardan büyük ölçüde faydalanabilir ve işimize profesyonellik katabiliriz.

 

Sürekli olarak masamızda bulundurduğumuz not defterlerimizi değiştirmekle başlayabiliriz. Tekrar kullanılabilir yeni nesil akıllı not defterleri; Google Drive, Dropbox, Evernote, Box, OneNote, Slack, iCloud ve e-postayla entegre edilebiliyor, yani notlarınız dijital hale geliyor, hem düzen kazanıyor hem de kalıcılık. Örneğin Rocketbook ve Wacom marka akıllı defterlerde sayfanın alt kısmındaki işaret sembolleri, içeriğinizin nereye gönderileceğini bildiriyor. Taramaya hazır olduğunda telefonunuzu sayfanın üstünde tutmanız yeterli. Milisaniyede, uygulama her sayfayı algılıyor ve yakalıyor; daha keskin ve canlı görüntüler oluşturuyor.

 

Yazarak çalışmayı prensip haline getirmiş olabiliriz. Yalnız notlarımızı dijital ortama aktarmamız gerekebiliyor. Bu noktada dijital kalem tarayıcıları çok iyi bir çözüm olacak. Metin ve sayıları tanıyan, optik karakter tanıma (OCR) teknolojisini kullanarak otomatik olarak bilgisayarınıza aktaran cihazlar. Hatta bu cihazlar öyle kullanışlı ki içeriği onlarca farklı dile çevirebiliyor. Belgelerinizi ses dosyalarına, kitapları e-kitaplara dönüştürebiliyorsunuz. Uyumluluk ise geniş: Mac, Windows, Android ve iOS. Birkaç örnek; IRISPen Executive 7, Scanmarker Air, PenPower BeeScan, PenPower WorldPenScan, PenPower WorldPenScan X. Daha üst düzey ve gelişmiş bir ürün arıyorsanız IRISPen PC/Mac/Telefon/Tablet İçin Air 7 Dijital Tarayıcı’ya bakmanızı tavsiye ederiz. Zira disleksi, okuma sorunları, işitme problemleri gibi hastalıklarda, eğitimde, lojistikte, iş ve seyahat için (çeviri, ev bankacılığı vb.) uygun. CMC-7 barkodlarını tarayabilir. Ayrıca özellikle satış ve ürün pazarlamacıları, basın makaleleri, el ilanları, reklamlar için uygun olan IRISCan Book 5 WiFi Renkli Belge Tarayıcı, mükemmel görüntü sonuçları için 300/600/1200 DPI tarama çözünürlükleri sunar.

 

Sorunsuz şekilde tamamlamak istediğiniz sunumu hazırladınız ve telefondan bunu kontrol etmek istiyorsunuz. Bunun için bir kumandadan (PenPower) yardım alabilirsiniz. Akıllı telefonunuzu kablosuz bir sunucuya dönüştürün. Hatta kayıtlı ses dosyasını otomatik olarak metne çevirebilirsiniz.

 

Bir dersten veya konuşmadan transkript mi ihtiyacınız var? Phone2PC, hızlı ve kolay bir şekilde not almanın yeni bir yolunu sunar. Sadece dersi veya konuşmayı kaydedin, Phone2PC birden fazla dili tanıyabilir ve kaydedilmiş ses dosyasını metne zahmetsizce dönüştürebilir. Aynı zamanda portatif projektörler de bu görevi görebilir. Çünkü bilgisayarlara, telefonlara veya prizlere bağlanma ve kablolamaya gerek olmaz. Çevrimdışı erişim için HD slayt gösterileri, ev filmleri ve Netflix içeriğini doğrudan yükleyebilirsiniz. Bir tavsiye: CINEMOOD Portatif Bluetooth/WiFi Projektör. Düz TV’lere ve 65 inç ekrana kadar monitörlere sanal bir dokunmatik ekleyen Touchjet WAVE ile de sadece bir tuşa basarak fotoğrafları/dosyaları WAVE'a kolayca paylaşın; sunumlarınız, projeleriniz profesyonelleşsin.

 

Lojistik ve depolama için geleneksel yöntemlerden farklı olarak etiket sistemleri, cüzi fiyatlarla ve ulaşılamaz değil. Herhangi bir saklama kabı, kutu, dolap, çekmece veya bagajın içinde ne olduğunu anında öğrenin. Boş bir kutuya etiketten birini uygulayın. Uygulamasını kullanarak koyduğunuz öğelerin resmini çekin ve onlara isim verin. Fotoğrafınızı çektikten sonra kutudaki QR kodu etiketini taratın ve öğeleriniz otomatik olarak uygulama içindeki yeni görsel envanterinize kaydedilecektir: Bluelounge.

 

Piyasadaki en yeni ve en gelişmiş akıllı marker kalemler; en son Luidia Smartmarker ürün serisi: eBeam. İş akışı verimliliği ve kullanım kolaylığı için hızlandırılmıştır. Zira bağlantı için mevcut Bluetooth BLE teknolojisini kullanır. Dijital silgiyi kullanarak yazılarınızı silebilir ve düzeltebilirsiniz. Windows, Mac, iOS ve Android için kullanabilirsiniz.

 

Cetvellere ve zorlu ölçümlere artık ihtiyacınız kalmayacak. Düz, eğri veya konturlu herhangi bir nesnenin boyutlarını öğrenebilirsiniz. Herhangi bir 3D nesne veya yüzey fark etmez. Her ölçüm, telefonunuzda otomatik olarak kaydedilsin ve SMS, e-posta vb. yoluyla resim ve notlarla paylaşılabilsin (Buradan: InstruMMents).

 

Son olarak; Tobii 4C PC Göz/Kafa Takipli Kontrol Cihazı'ndan bahsetmek isteriz. Bu ürünle bilgisayar programları, oyun oynama veya daha fazla erişilebilirlik için bakışınızı ek bir girdi olarak kullanabileceksiniz. Eş zamanlı göz ve kafa takibi, programları kullanmanızda gelişim sağlayacak. USB üzerinden PC'nize bağlanıp yüz tanıma aracılığıyla güvenli bir kullanım seçeneği sunacak. 

 

Akıllı teknolojiyle okulda ve işte bir adım önde olabilirsiniz.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo