En İyi Dizüstü Bilgisayarı Çantası Nasıl Seçilir?
12
Eylül 2018
Kamuran Akkor

Dizüstü bilgisayarınız için bir çanta satın almak istediğinizde hangisinin en iyisi olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Bu blogumuzda sizlere, çeşitli çanta seçenekleri arasındaki önemli farkları açıklayarak ve bir dizüstü bilgisayar çantası satın alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğinizi anlatacağız. Bir dizüstü bilgisayarı çantanızda sizin için neyin önemli olduğunu belirlemek önemlidir. Yaşam tarzınız, günlük alışkanlıklarınız, düzenli olarak taşımanız gerekenler, ne tür bir işte çalıştığınız , stil tercihleriniz vb. nedenler çanta seçiminizde önemlidir. Bu önemli hususları belirledikten sonra , ihtiyaçlarınız için en iyi dizüstü bilgisayar sırt çantasını bulmanız an meselesi.

 

Laptop Çantası mı? Sırt Çantası mı?

 

Bunlardan birincisi, dizüstü bilgisayarları taşımak için özel olarak tasarlanmış sırt çantalarıdır. Dizüstü bilgisayar çantası ve sıradan bir sırt çantasındaki fark diğer kişisel eşyalarınızla birlikte bilgisayarınızı tek bir bölmede saklamak, bilgisayarınızda ekran sorunları, çizikler ve oyuklar gibi hasarlar almasına neden olabilir. Öte yandan, dizüstü bilgisayarlarını taşımak için bir laptop çantaları özel bir koruma ile tasarlanmıştır. Özellikle dizüstü bilgisayarlar için tasarlanmış olmasına rağmen tasarım , cep telefonu, aksesuarlar, kitaplar ve diğer elektronik cihazlar gibi diğer kişisel eşyalarınız için depolamak için cepler içerir. Yüksek korumalı bir laptop çantası arayışı içerisindeyseniz STM Laptop Sırt Çantarımıza bakmanızı tavsiye ederiz.

 

Messenger Çanta veya Laptop Sırt Çantası

 

Seyahat ederken kendinizi daha rahat hissetmek isterseniz veya geniş bir depolama kapasitesine sahip bir çanta istiyorsanız, bir dizüstü bilgisayar sırt çantası tercih edin. Ancak, eşyalarınıza kolay erişim sağlayan bir çanta istiyorsanız, messenger çantalarını seçebilirsiniz. Messenger Çanta size üç taşıma seçeneği sunuyor; omuzunuzda, ön kolunuzda ve çapraz olarak taşıyabilirsiniz. Tipik olarak bir messenger çanta da , ana bölmenin üzerinden geçen bir kapak vardır ve dizüstü bilgisayarınız yatay bir şekilde ayrılmış bir alana yerleştilir. Messenger bilgisayar çantaları çoğunlukla dizüstü bilgisayarınızı evden ofise taşımak için tasarlanmıştır. Bu nedenle, herhangi bir anti-yanıltıcı fermuar veya kilit özellikli fermuar eklemezler. Messenger çantalar vücut üzerinde yanlış konumlandırmalar sonucunda , çarpmalara maruz kalabiliyor ancak günümüzde laptop koruma bölmeli messenger çantaları da bulunmakta. Yüksek kaliteli bir posta çantasının peşindeyseniz, Tomtoc El/Omuz Çantaları en iyi cevaptır. 

 

Dizüstü Bilgisayarların Farklı Boyutları

 

Dizüstü bilgisayar çantaları çeşitli boyutlarda mevcuttur. Dizüstü bilgisayarınıza ve diğer kişisel eşyalarınıza mükemmel uyanı seçin. Örneğin, dizüstü bilgisayarınız 13 inç ise ,13 inç için tasarlanan bir laptop çantasını seçin. Dizüstü bilgisayarın herhangi bir çantada yarım inçlik bir alanda kalması tavsiye edilir; Bir çarpma veya diğer sarsıntı durumunda, dizüstü bilgisayarın yerinde kalmasını sağlar. Ayrıca dizüstü bilgisayarınızı bir kılıf içinde ve ardından çantanın içinde saklamayı planlıyorsanız, dizüstü bilgisayarınızın kılıf boyutlarını ölçün ve çantanın laptop bölmesine uygun olduğundan emin olun.

 

Omuz Askısı

 

En rahat çantalar yastıklı sırt ve omuz askıları olanlardır. Bu tip sırt çantaları biraz daha pahalı olabilir ama sağladıkları konfor paha biçilemez. Unutmayın, sırt çantasını gerektiği kadar taşıyacaksınız. Rahat, kavisli , yastıklı sırt ve omuz kayışları seçerseniz, hem omuz hem de sırt ağrısını önleyebilirsiniz. Omuz askısının üç temel özelliği olmalıdır. Bunlar , ayarlanabilirlik : İdeal olanı çıkarılabilir olanıdır. Eğer değilse, en azından kayışın kendisinin ayarlanabildiğinden emin olun. Uygun kalınlık: Ağırlığı omzunuz boyunca eşit olarak dağıtmak için yeterli yastık olmalıdır, aksi takdirde uzun süreler boyunca bilgisayarın taşınması omuz veya sırt ağrılarının başlangıcı olacaktır. Ve son olarak kaymaz: İdeal olarak omuzlarınızda duran parça, kıyafetlerinizle sürtünme yaratan kauçuk gibi akıcı bir malzemeye sahip olacaktır, böylece hareket ederken omzunuzu aşağıya doğru kaydırmaz.

 

Kumaş Seçimi

 

Piyasada farklı şekil ve stillere sahip binlerce çanta bulunur, ancak ucuz malzemeden üretilebilir. Bu yüzden harika malzemeyi aramak önemlidir. Canvas , naylon veya polyester ve deri gibi çanta malzemeleri olabilir. Tüm materyallerin koruma, destek, konfor ve dayanıklılık açısından avantajları ve dezavantajları vardır. Canvas çok dayanıklı bir kumaştır. Dizüstü bilgisayarınızı ve diğer aksesuarlarınızı hafif bir yağmurdan koruyabilir. Unutmayın, su geçirmez malzeme ile yapılan bir çanta tamamen su geçirmez olmayabilir. Naylon ve Polyester en hafif malzemedir. Çok dayanıklıdır. Ancak naylon ve polyester malzeme bir dizüstü bilgisayarı şoklardan korumak için ideal değildir. Bu malzemeler de su geçirmez değildir. Naylon ve polyester malzemenin bir avantajı hızlı kurumalarıdır. Ve deri laptop sırt çantaları en şık dizüstü bilgisayar sırt çantalarıdır. Deri Laptop sırt çantası, hem iş kullanıcıları hem de gezginler için idealdir.

 

Stil, Renk ve Tasarım

 

Tarz, renk ve tasarıma gelince, tercihlerinize ve ihtiyaçlarınıza uygun bir şey seçebilirsiniz.  Hepimizin farklı moda anlayışı vardır; Bazıları eski tasarımı, bazıları sıradışı tasarımları, bazıları da modern tasarımları sevebilir. Stil tercihinize göre dizüstü bilgisayar sırt çantasını seçin. Gösterebileceğin ve iyi hissedebileceğin bir çantayı seçmek için çeşitli tasarımlar ve stiller bulunmakta. 

 

 

Ve son olarak bu yazıda, bir notebook çantası satın almanın özelliklerini ele aldık. Bir tüketici olarak, dizüstü sırt çantanızda sizin için neyin önemli olduğunu belirlemek önemlidir. En sevdiğiniz markadan bir tane satın almak yerine, öncelikle sırt çantanızın hangi özelliklerinin en önemli olduğunu belirlemek için kendinize yukarıdaki soruları sorun. Ne tür bir dizüstü bilgisayar çantası veya messenger çantası seçerseniz seçin, en rahat olanı seçmek en iyisidir...

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo