Çocuklar için Eğitici Akıllı Oyuncaklar
05
Ağustos 2018
Kamuran Akkor

Ne kadar küçük çocuklarınızı akıllı telefonlardan ve tabletlerden uzak tutmak istesek de günümüzde, çocuklar için teknoloji bir öğrenme ve eğlence kaynağıdır. Bu nedenle yeni nesil çocuklar için oyuncak seçmek ebeveynler için içinden çıkılamaz sorunlar haline gelebiliyor. Bizde sizler için çocukların gelişimi ve eğitimi için akıllı cihazlarla yönetilebilen oyuncakları bir araya getirdik.

 

Çocukların renkleri, şekil tanıma, el-göz koordinasyonu vb. öğrenim becerilerini geliştirmek için tasarlanmış Osmo iPad İçin Oyunlu Taban Altlık 5-12 yaş grubundaki çocuklara yönelik, eğlenceli ve eğitici fiziksel oyunları dijital uygulamalarla birleştiren bir oyun platformudur. Osmo, dijital engelleri fiziksel dünya ile yıkmayı ve çocukları eğlenceli bir şekilde öğretmeyi amaçlamaktadır. Çocukların iPad üzerinde puzzle parçaları veya çizimler gibi gerçek dünyadaki nesnelerle etkileşime geçmek için tabletin kamerasını kullanarak swiping yapmak yerine nesneleri kağıt üzerinde çizerek çocuklarınıza eğlenceli bir şekilde fiziksel ve sanal dünyayı bir araya getirmeyi ve öğrenim becerilerini geliştirmeyi hedefliyor. iPad'in oturması için bir stand ve ön kameraya takılan kırmızı yansıtıcı bir ayna içerir. Bluetooth, şarj veya internet gerekmez ayrıca uygulama içerisinde bir ebeveyn hesabı oluşturabilir ve çocuklarınızın hangi uygulamaları kullanabileceğini belirleyebilirsiniz. Çocuklarınızın ilerlemelerini ayrı ayrı saklayabilecek birden fazla profil oluşturma imkanı sağlar.

 

Çocuğunuzun tabletle oynamasına izin verirseniz, hem eğlenceli hem de öğrenmeyi ve sorun çözmeyi teşvik eden eğitici uygulamalar arayın. Tiggly Çocuklar İçin Oyun Seti , dijital öğrenme teknolojisini sayı, harf ve şekillerin fiziksel olarak tablet ile birleştiren oyun uygulamalarıdır. Çocuğunuzun kelime bilgisi, anlama, matematik ve şekil tanıma gibi alanlarda becerilerini geliştirmesine yardımcı olan üç set halinde veya öğrenme kiti olarak satılmaktadır. Her biri, kutuda ücretsiz indirme kodları ile gelir ve birden fazla Android veya iOS cihazınıza Tiggly uygulamalarını bu kodlar ile indirebilirsiniz. Tüm ürünler BPA içermezdir. Tiggly setleri sevimli bir taşıma çantasıyla birlikte gelir ve bu sayede çantalarınızda düzenli olarak saklanabilirsiniz.Tiggly ilk nesil hariç tüm iPad'lerde çalışır. 

 

Çocuğunuzu bir kodlama dehasına dönüştürmek ister misiniz? 6-14 yaş arası çocukların gelişimi için önerilen Kano Çocuklar İçin Bilgisayar Kod Seti, içinde Raspberry Pi 3 ile inşa edilebilen ve kodlayabildiği bir bilgisayar kitidir. Kutu içerisindeki her şeyi nasıl bir araya getireceğinizi öğreten bir talimat kitabı vardır. Bu kılavuz ile çocuklar renk kodlu bileşenleri ve kabloları, güç için kırmızı ve ses için mavi gibi kolay yönlendirmelerle parçaları bir araya getirebilirler. Parçalardan biri, Kano OS adı verilen özel bir yazılımı çalıştıran bir Raspberry Pi 3 panosudur ve içerisinde ihtiyacınız olan her şey bulunur ; kılıf, hoparlör, kablosuz klavye, bellek, HDMI ve güç kabloları, birkaç USB portu ve bir hoparlöre sahiptir. Bir monitörü yoktur bunun yerine, bir HDMI soketiyle herhangi bir monitöre veya televizyona bağlayabilirsiniz. Wi-Fi ile internete bağlanabilir. Bir kutu Lego gibi tüm bileşenler ekran ünitesinde tutulur. 

 

Çocuklarınızın ilk robotu DFROBOT Vortex Arduino Tabanlı Programlanabilir Oyuncak Robot , sevimli, özelleştirilebilir ve tamamen programlanabilir STEM (Bilim, Teknoloji, Matematik ve Mühendislik) potansiyeline sahip yaratıcı bir oyuncaktır. Vortex botlarınızı Arduino IDE kullanarak programlayabilirsiniz, ancak özellikle küçük çocuklar için kolay bir sürükle-bırak arayüzü ile geliştirilmiştir. Vortex ayrıca bilgisayarınızdaki tarayıcıda çalışan Scratch'i de destekliyor. Vortex robotu, Bluetooth üzerinden iOS ve Android akıllı telefon veya tabletlerle eşleşir ve komutları başlatmak için Vortex uygulamasında ekrana dokunarak çocukların hareketlerini kontrol etmesini sağlar. Vortex'in kullanımı kolaydır dört adet AA pil ile yükledikten sonra, App Store'dan Vortexbot uygulamasını indirin ve oynatmaya başlayın.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo