İletişim
26
Ocak 2012
monoFe Teknoloji A.Ş.

monoFe ile ilgili herhangi bir konuda bilgi almak, istek öneri veya şikayetler için aşağıdaki e-posta adresimizi kullanabilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular
26
Ocak 2012
monoFe Teknoloji A.Ş.

Nelere Dikkat Etmeliyim ?

Ürünlerinizin zamanında ve eksiksiz olarak elinize ulaşması için siparişinizi vermeden önce bazı konulara dikkat etmeniz gerekmektedir.

Üyelik Sözleşmesi
26
Ocak 2012
monoFe Teknoloji A.Ş.

ÜYELİK SÖZLEŞMESİ

1. TARAFLAR
İşbu üyelik sözleşmesi ("Üyelik Sözleşmesi") merkezi Bağdat Caddesi No:24/18 Kadıköy İSTANBUL  adresinde bulunan monoFe TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ ("MONOFE") ile Üye ("Üye") arasında, Üye’nin MONOFE’nin Websitesi’nde sunduğu Hizmetler’den yararlanmasına ilişkin koşulların belirlenmesi için akdedilmiştir.

Teslimat Bilgileri
26
Ocak 2012
monoFe Teknoloji A.Ş.

monoFe'nin Satıcı statüsü ile satışını yaptığı tüm siparişler standart olarak Türkiye'deki ofisimizden gönderilir. Pazaryeri modeli ile monoFe.com üstünden satış yapan diğer satıcıların gönderim ve teslimat bilgileri ürün sayfalarında yer almaktadır. 

Garanti Koşulları
26
Ocak 2012
monoFe Teknoloji A.Ş.

Satın almış olduğunuz ürün, elinize ulaşma tarihinden itibaren ilk 15 (onbeş) gün içerisinde hiç kullanmadan arızalanmış veya kutudan arızalı çıkmış ise; İade şartları bölümünde anlatıldığı şekilde gönderilmelidir.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo