Koruma Mı? Tarz Mı? Bizce İkisi De...
29
Mart 2014
Unidentified

Teknoloji her geçen gün bizleri şaşırtmaya ve adeta ışık hızında gelişmeye devam ediyor. Hayatımızın her noktasında temas halinde olduğumuz ürünler, gitgide daha akıllı hale gelmeye başladı. Bundan yıllar önce kullandığımız cep telefonları, günümüzde kullanılanlara göre darbelere ve dış etkenlere karşı çok daha dayanıklıydı. 

iBattz ürünleri Türkiye'de monoFe.com'da!
28
Mart 2014
Unidentified

Son zamanlarda cafelerde, restoranlarda, ofislerde ve hatta neredeyse priz olan her yerde telefonunu şarja takmış, kısacık kablosunun yettiği kadar özgürlüğe sahip, bıkmış bir surat ifadesiyle, telefonunu bir parça da olsa şarj etmeye çalışan insanlar görmeye alışır olduk.

monoFe'de American Express ile Ödeme Dönemi Başladı!
12
Mart 2014
Demet Eylem Geban

Online işlemlerde kullanılan 3D Secure kimlik doğrulama yapısının American Express'deki karşılığı olan Safekey 3D yapısı 12.03.2014 tarihi itibari ile yayına alınmıştır.

monoFe’de Kapıda Ödeme ile Alışveriş Dönemi Başladı!
04
Mart 2014
monoFe Teknoloji A.Ş.

Hepimizin yıllardır cüzdanlarında taşıdığı kredi kartları, sanal ortamda alışverişin artık olmazsa olmazı değil. monoFe olarak kredi ve banka kartlarını sanal ortamda kullanmak istemeyenler için biz de üzerimize düşeni yaptık ve teslimatta "Kapıda Nakit Ödeme" seçeneğini, hemen ardından da "Kapıda Kredi Kartı ile Nakit Ödeme" seçeneğini kullanıcılarımıza sunduk. 

İstanbul Film Müzikleri Orkestrası
12
Aralık 2013
monoFe Teknoloji A.Ş.

İstanbul Film Müzikleri Orkestrası - ifmo İTÜ Mustafa Kemal Amfisi'nde 7 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirdiği konserinde monoFe tarafından özel olarak hazırlanan RGB Şerit LED ürünleri kullanıldı.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo