Koşu Kol Bandı Hakkında Kısa Bir İnceleme
26
Temmuz 2017
Nur Kayalı

Koşu kol bandı, spor yapanların vazgeçilmezi haline gelmeye başladı. Sağladığı birçok fayda bunda etkili oldu elbette. Egzersiz, yürüyüş, jogging, spor salonu, koşu veya diğer sporlar için ideal bir kullanımı var. O halde bu aksesuar hakkında birkaç not paylaşalım.

 

Bu ürün çeşidi, belirli bir telefon modeline odaklanmış olabileceği gibi evrensel kullanım için tasarlanmış olabiliyor.

 

Ayarlanabilir kayış özelliğiyle herhangi bir boyuttaki kola uyabiliyor. Yalnız satın alırken buna dikkat etmek fayda var.

 

Telefonunuzun üst kısmını kaplaması ve bazı ürünlerde suya, tere ve name dayanıklılık özelliği avantaj oluyor. Yani bir yandan toz, kir, çizik, düşme ve hasara karşı telefonunuzu korurken diğer yandan steril bir kullanım sunuyor.

 

Silikon malzemeden üretilenlerden de var; tabii yüksek kalitede, suya dayanıklı, likra ve neopren malzemeden imal edilenler hayli tercih ediliyor.

 

Düşük ışık koşullarında güvenli kullanım için dahili yansıtıcı şeriti bulunanlar, gündüz spora vakit ayıramayanların imdadına koşuyor.

 

En iyi tarafı kuşkusuz, spor yaparken bile telefonun özelliklerine kolayca erişim sağlamamız, müzik dinlememiz, iş ve özel hayatımızdaki görüşmelerimizi yapabilmemiz. Hatta kılıflarla bile kullanabiliyoruz.

 

Birden çok aksesuarı da tutabilir özellikte olanlar favori olmuş durumda: kulaklık seti, kart, anahtar. İşte budur! 

 

Koşu kol bantlarının piyasadaki en iyi marka ve modellerini www.monofe.com'da bulabilirsiniz.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo