Motosiklet ve Bisiklet İçin 2017'nin En İyi Telefon Tutucuları!
02
Ağustos 2017
Nur Kayalı

Akıllı telefonları yanımızdan hiç ayırmıyoruz. Bisiklet ve motosiklete bindiğimizde de kullanmak istediğimizde telefon tutucuları tercih edebilmeliyiz. Yalnız, kafamızda bazı soru işaretleri var. Kaliteli olanlar hangileri? Telefonumun düşme tehlikesi var mı? Cihaz, telefonumla veya bisikletimle uyumlu olacak mı? Motosikletlerde hangi cihazlar kullanılabiliyor?

 

Bu cihazların hafifliği, kurulmasının ve kullanılmasının kolay oluşu bizce söz etmeye değer. Kaldı ki bu kadar popüler bir kategoriyi en gözde modellerle anlatmasak olmazdı. O halde buyrun.

 

LEXIN Mtb03 Motosiklet İçin Telefon Tutucu

 

Bu cihazda ilk göze çarpan kesinlikle görüntüsü; fermuarlı yapısıyla adeta bir cüzdanı andırıyor. Kullanım açısından 5.5 - 6.3 inç arasındaki çoğu telefonla uyumlu, telefonun ekran hassasiyeti de etkilenmiyor. Çapı 15 mm - 30 mm arasında olan tüm motosiklet / bisiklet / scooter gidonlarla kullanılabilen yüksek kaliteli bir model. Tüm metal gaz tanklı motosiklet/kar motosikletlerine uyuyor (Cruiser street bike, Adventure Touring Dirt Bike, ATV & UTV Snowmobile vb.) Üstelik, ilave güvenlik için bir klips tasarımına sahip. 360 derecelik dönme kabiliyeti, siz kullanıcıların kolaylıkla ayar yapmasını sağlıyor. Yalnızca bu değil; ek araçlar kullanmadan kolayca kurabiliyorsunuz. Detaylı özellikleri için; LEXIN.

 

Tackform Solutions Bisiklet İçin Telefon Tutucu

 

Bu cihaz, iPhone (6S / 6 / 5S), Samsung Galaxy Note (4 / 5) Galaxy (S6 / S5) LG, G3 ve G4 modelleri veya uzunluğu 5.95 inçe kadar olan diğer cihazlar da dahil olmak üzere akıllı telefonlar için özel olarak üretilmiş. Ufak bir ayrıntı daha: GoPro tutucu görevini de görüyor. Telefonun tüm işlevlerine rahatlıkla erişebiliyorsunuz. Çok işlevsel olan, aynı zamanda montajını ve sökülmesini son derece kolay hale getiren VHB yapıştırıcıyı kullanmakta. Süper! Detaylı bilgi için; Tackform.

 

Rymemo Bisiklet İçin Telefon Tutucu

 

Ryemo'nun bu cep telefonu tutucusu, çok yönlü ve bugünkü akıllı telefonlarının çoğuyla ve diğer taşınabilir medya oynatıcılarla uyumluluğa sahip. Çoğu mp3 / mp4 / mp5 çalar, GPS cihazı ve PDA'yı 6.3 inçlik bir ekran boyutuna kadar destekleyebiliyor. Bu onu diğerlerinden farklı kılan özelliklerden sadece 1 tanesi. Ayrıca çoğu 15 mm ila 30 mm çapında gidonu bulunan motosiklet, bisiklet ve scooterlar ile kullanılabiliyor. Scooter mu? Aynen. Ek güvenlik için bir klips sunarken 360 derece döndürme özelliği, gerçekten kolay kullanımı ortaya koyuyor. Detaylı bilgi için; Rymemo.

 

Bestrix Bisiklet ve Motosiklet İçin Tutucu

 

Bu hem bisiklet hem de motosiklet için kullanılabilen tutucu, 360 derecelik döndürme imkanı sunar ve telefonu, kullanımınızı hiç engellemeden sıkıca tutan bir çift silikon bant içerir. iPhone'lar, Samsung Galaxy Note'lar, LG veya ekran boyutları 5.7 inç olan diğer telefonlar için tasarlanmıştır. Detaylı bilgi için; Bestrix.

 

Arkon Bisiklet İçin Tutucu

 

Bu tutamak montajı, Apple'ın iPhone modellerinin çoğuna (6S / 6 Plus / 6 / 5 / 5S) ve ayrıca Samsung Galaxy Note, Edge 3, 4, 5, S6 ve S7 modellerine uyacak şekilde özel olarak tasarlanmıştır. Telefonu saran esnek bungee kordları ile çok güvenlidir. Nihayetinde telefonumuz çok değerli. Bu montajda kullanılan patentli teknoloji, ekran boyutları 8 inçe kadar olan cihazlara uyabilir. Çapı 33 mm'ye kadar çıkıntılı herhangi bir bisikletle kullanılabilir. Detaylı bilgi için; Arkon.

 

ipow Bisiklet ve Motosiklet İçin Telefon Tutucu

 

Kolay kurulum ile 360 derece döndürme özelliğine sahip. 2 silikon kelebek bant, birbirlerinin yerine kullanılabilir. 3 - 3.5'' aralığındaki cihazlara uyar. Siz yorulmayın biz söyleyelim: iPhone 6 Plus / 6 / 5S / 5C / 4S, Galaxy S6 / S5 / S4 / S3 / S2, Note 5 / 4 / 3 / 2 HTC vb. tutabilir. Kelepçesi için yumuşak kırmızı kauçuk çizgiler, titreşimi azaltabilir ve ayrıca telefon yüzey çizilmelerini önler. 3 ayar ve kauçuk en az 5 farklı kurulum çapı oluşturabilir durumda, maksimum çap 1.42 inç şeklinde ayarlanabilir. Seçeneği çok. Detaylı bilgi için; ipow.

 

CAW.CAR Accessories Bisiklet ve Motosiklet İçin Telefon Tutucu

 

3.7 inç genişliğe kadar herhangi bir mobil cihazı tutabilir. 0.6 inç ila 1.4 inç arası tutamak ölçülerindeki çoğu motosiklet veya bisikletle kullanılabilir. Ayarlanabilir tutma bölmesi ve 360 ​​derece döndürme özelliğine sahip. Gidonun üzerindeki kavrama, çok güçlü bir lastikli braket ve top tasarımıyla bizce güvenlik testini geçti. Detaylı bilgi için; CAW.CAR.

 

Aduro U-GRIP PLUS Bisiklet ve Motosiklet İçin Telefon Tutucu

 

Bu özel montaj, bugün piyasadaki çoğu cep telefonu modeliyle, özellikle de iPhone'lar, Motorola Droids, HTC, LG ve Samsung telefonlar veya 5.5 inç ekran boyutuna kadar herhangi bir telefonla uyumludur. Çok hızlı, kolay bir montaj ve sökme özelliği ile favoriler arasına girmeyi hak etti. Çoğu motosiklet üzerinde, çapı 1.5 inçe kadar olan gidonlarla monte edilebilir. Cihaz, 360 derecelik bir döndürme özelliğine de sahip. Detaylı bilgi için; Aduro U-GRIP PLUS.

 

Ram X-Grip Bisiklet İçin Telefon Tutucu

 

Benzersiz 4 toplu tasarımı, telefonunuzu güvenli bir şekilde ve özelliklerine erişimi engellenmeden kullanabilmenize olanak tanır. Yüksek mukavemetli kompozit ve paslanmaz yapısı vardır. Yaylı yük taşıyıcısı, cihazınızın mükemmel şekilde oturması için genişler veya daralır. Apple ve Samsung ürünlerinin birçoğuyla uyumludur. Çapı 0.50 "ila 1.25" arası tutamaklara takılabilir. Aşırı çevre koşullarına dayanıklıdır. Kusursuz! Detaylı bilgi için; Ram X-Grip.

 

Vibrelli Bisiklet ve Motosiklet İçin Telefon Tutucu

 

Bu cihaz, hemen hemen her yönüyle yüksek puanlar aldığından listemize dahil oldu. En fazla 4.5 inç genişliğe kadar tüm telefonları barındırabiliyor ve çapı 0.9 inç ila 1.3 inç arasındaki herhangi bir gidon ile kullanılabiliyor. Ek silikon bantlara sahip sağlam ve ayarlanabilir kelepçeler, telefonunuzun kazayla kaymasını önlüyor. Ayrıca 360 derecelik ayarlama özelliği olup telefonunuza erişimi engellemiyor. Detaylı bilgi için; Vibrelli.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo