iPhone 8 Hakkında En Çok Konuşulan Detaylar
11
Eylül 2017
Nur Kayalı

iPhone 8 lansmanı bugün, 12 Eylül’de yapılacak. Teknoloji severlerin gözü bu katılımda olacak. Şu ana dek cihazla, fiyatıyla, çıkış tarihiyle alakalı onlarca tahmin ve analiz yapıldı. Bugünden itibaren nihai özellikleriyle iPhone 8’i konuşmaya başlayacağız. Şimdi gelin, iPhone’nin bu yeni amiral gemisinde neler çokça göz önüne çıkmış bir bakalım.

 

İpuçları, telefonun 5.8 inç kenardan kenara OLED ekrana sahip olacağını gösteriyor. Apple, cihazın alüminyum yapısını bir cam kasa ve alüminyum tamponla da değiştirebilir.

 

Home butonu, iPhone'un 2007'den bu yana bir özelliği olmuştur; ancak Apple bunu ortadan kaldıracak gibi. Home butonunun olmayacağı yüksek ihtimalde. Zaten Touch ID özelliği, bu butonu gerekli olmaktan çıkarabilecek. Güvenlik problemi de oluşturmayacak. Ayrıca gelen son sızıntılar, yeniden boyutlandırılabilen veya gizlenebilen bir sanal home butonunu ortaya çıkardı.  Diğer akıllı telefonlarda rastladığımız yüz tanıma özelliğinin iPhone’da da 3D kamera ile aktifleşerek telefonun kilidini açması bekleniyor. Bu arada, geliştiriciler, Pearl ID olarak adlandırılan teknolojiye referanslar buldu. Telefonun kilidini açmak, uygulamalarda oturum açmak ve Apple Pay işlemlerini doğrulamak için kullanılabileceği ifade edildi. Göreceğiz. Bu konuda son bir şey daha. Yüz tanıma özelliğiyle bildirim seslerinin kapatılıp rahatsız edici zil sesinin olmayacağı yönünde tahminler var.

 

Apple'ın kamera teknolojisinde de yeni gelişmeler öne çıkıyor. "SmartCam", farklı alanları ve objeleri tanımlayabilen HomePod akıllı hoparlör yazılımında gösterildi. Artırılmış gerçeklik ile kullanıcıları kamera vasıtasıyla yönlendirmek için yeni bir yöntem olarak sunulmuş.

 

iPhone 8'in nasıl görünebileceğinin en iyi göstergesi, Haziran ayında tanıtılan ve yeni cihazla birlikte gelecek olan Apple'ın en yeni yazılımı. iOS 11'in çarpıcı özellikleri, Apple Pay ve yeniden tasarlanmış Kontrol Merkezi olmuş durumda. Ayrıca, sürüş modunda rahatsız etmeme ve SOS seçeneği de dahil olmak üzere yeni güvenlik özellikleri dikkat çekiyor. 

 

Piller, cep telefonları için hala büyük bir sorun ve pil teknolojisi sadece aşamalı ilerleme kaydediyor. Bu, üreticilerin hızlı şarj etme gibi teknolojilere odaklanmasına yol açıyor. Ve Apple, kablosuz şarjı kullanabilir.

 

Apple'ın ana tedarikçilerinden Foxconn’da üretimi tamamlanmış iPhone 8’lere ait olduğu iddia edilen fotoğrafa bakılırsa parmak izi sensörü arka tarafta konumlandırılmış.

 

Ek olarak Macbook’takine benzer bir Touch Bar çokça dillendiriliyor.

 

iPhone 8 ile ilgili elbette başka bilgiler de paylaşacağız.

 

iPhone 8 ekran koruyucularını monoFe.com'da bulabilirsiniz.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo