Apple İçin Kritik Gün: 12 Eylül
11
Eylül 2017
Nur Kayalı

Yılın en çok konuşulanlarından biri şüphesiz Apple'ın 12 Eylül’de yapılacak iPhone 8 lansmanı. Kaldı ki bu lansman, iPhone'un 10'uncu yılına denk geliyor. Bunun için özel bir yer seçilmiş: lansman Steve Jobs Theater'da gerçekleştirilecek. Hatta Apple’ın tanıtım sonrası ürünü, aynı mekanda görücüye çıkaracağı konuşuluyor. Ayrıca etkinlikte 3. Nesil Apple Watch ve 4K Apple TV'nin de tanıtılması bekleniyor.

 

Başarılı tahminleri olan Benjamin Geskin, iPhone 8'in fiyatının 999-1199 Dolar aralığında olacağını belirtti. Yani; 64 GB: 999 Dolar, 256 GB: 1099 Dolar, 512 GB: 1199 Dolar gibi görünüyor. Tabii bu fiyat artışlarının sebebi Samsung'un fiyat politikası olabilir.

 

Tahminleriyle başarılı diğer bir isim John Gruber’a göre bu yıldan sonra S modelleri çıkmayacak. Apple, iPhone Plus ve iPhone Pro piyasaya sürecek. Hatta iPhone 8, kablosuz şarjı destekleyen ve desteklemeyen 2 ayrı seride satışa çıkabilecek.

 

Yapılan lansman ardından 15 Eylül’ün ön sipariş ve 22 Eylül’ün satış tarihi olacağı konuşulsa da başka bir ünlü kaynak, iPhone 8 üretiminin başlamadığını ve en erken Kasım veya Aralık’ta piyasaya sürüleceğini iddia ediyor.

 

Bu arada iPhone 8'in en az üç renkte olacağı öne sürülüyor: beyaz, siyah ve bakır (copper) veya altın (gold). Beyaz ve siyah renkler standart, ancak üçüncü rengin bakır veya şampanya altın (champagne gold) renginde olacağı düşünülüyor. Benjamin Geskin ise, üçüncü rengin önceki modellerdeki “rose gold”un aksine “blush gold” olacağını söylüyor.

 

Planlanan iPhone 8’e dair birçok marka ve çeşitte kılıfı monoFe.com’da bulabilirsiniz: iPhone 8 Kılıfları

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo