Samsung Galaxy Note 8 Ön Siparişte!
11
Eylül 2017
Nur Kayalı

Evet. Uzun zamandır beklenen Note 8 ile ilgili beklenen haberler geldi. 23 Ağustos’ta New York’ta yapılan Galaxy Note 8 lansmanının ardından ülkemizde Note 8, Eylül ayından itibaren ön siparişe açıldı. Satış fiyatı 4.999 TL olup teslimatlar, 25 Eylül 2017 sonrası için planlanıyor. Renk olarak “Gece Siyahı, Orkide Grisi ve Altın Sarısı” seçenekleri mevcut.

 

Kısaca teknik özelliklerine bakacak olursak; 6.3" Super AMOLED Quad HD ekran, 6 GB RAM ile 64 GB dahili hafıza ve MicroSD ile 256GB'a kadar depolama alanı, Exynos 8895 işlemci bulunuyor. Kamerada geniş açı: 12 MP Dual Pixel, OIS (F1.7) Telefoto: 12MP AF OIS (F2.4) 2x optik zoom, 10x dijital zoom sıralanmış. Batarya 3300 mAh. 195 gr ağırlığındaki bu cihaz, Android 7 işletim sistemini içermekte. Bağlantıda ise; BT 5.0 Bluetooth, Type-C USB, 802.11 a/b/g/n/ac VHT80 MU-MIMO, 1024QAM WiFi görülüyor.

 

Note 8’de dikkatinizi çekecek birçok özellik var. Örneğin; S Pen, kullanıcılara birçok artı sunuyor. Smart select özelliğiyle GIF oluşturulabiliyor. Videoda bir bölüm seçilip sosyal medyada paylaşılabiliyor. Canlı mesaj özelliğiyle emoji, animasyonlu GIF veya fotoğraflara el yazısıyla not oluşturmak çok kolay. Not özelliğinde geniş fırça, kalem ve renk seçenekleriyle not planlanabilir. Hatta ekran kilidini açmadan notlarınızı alabilirsiniz. Makaleleri, mailleri, dokümanları tek bir görsel olarak kaydedip kolayca biçimlendirebilirsiniz. İki uygulamayı aynı anda açabilir ve aralarında gezinebilirsiniz. Yakınlaştırma ve tercüme detayını da unutmayın. Keskin bir çizim ve yazı için 0.7 mm'lik ince bir ucu ve 4096 basınç seviyesi olup kenarındaki butonla silgi aktifleşiyor.

 

Suya dayanıklılıkla ilgili 14 Temmuz tarihli blog yazımızda birkaç not paylaşmıştık. Note 8’in de IP68 özelliğiyle suya ve toza karşı dayanıklı olduğu belirtiliyor. Saf suda 1.5 metre derinlik ve 30 dakikaya kadar yapılan IP68 testini karşılıyor.

 

Hem kablolu hem de kablosuz şarj, kullanıcılara büyük rahatlık sağlayacak gibi görünüyor.

 

Teknolojide güvenlikten de vazgeçilmiyor. Biyometrik özellikle telefonunuzun kilidini göz tarama, yüz tanıma, şifre, desen, parmak izi okuyucu veya PIN’le açmak verilerinizi korumanız için çok pratik.

 

Peki ya müzik? AKG tarafından ayarlanan ve 11Φ woofer ve 8Φ tweeter ile paketlenmiş kulaklıklarla müzik keyfinden vazgeçmezsiniz.

 

Oyun sizin için olmazsa olmazlardansa Vulkan API sayesinde, programlama ve grafikler arasında hızla bağlantılar kurarak üstün oyun deneyimini yaşarsınız, hem de şarjınızı ekonomik şekilde kullanarak.

 

Elbette Note 8’de özellikler bitmiyor. Gear 360 ve Gear VR desteğini içerdiğinden bu aksesuarları edinerek muhteşem izlemenin ve paylaşmanın tadını çıkarabilirsiniz.

 

Ayrıca Bixby ile telefon kullanımının kolaylığını 2’ye katlarsınız. Etiketleri tanımlayın, akıllı arama ve taramalar yapın; öneri ve analizler alın, çeviriler yapın, akıllı hatırlatıcılar ile uygulamalar arasında bağlantı kurun.

 

Son olarak Dex’ten bahsetmesek olmaz. Dex desteği sayesinde Dex Station’ı satın alarak telefonunuzu masaüstü kullanıma açabilirsiniz. Böylece bilgisayarınızda verilerinizi kolayca kontrol edebilir, dilediğiniz gibi oyun oynayabilir, verimliliğinizi artırabilirsiniz.

 

Note 8 kılıfları

Note 8 ekran koruyucuları 

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo