Akıllı Gözlük Nedir ve Ne İşe Yarar?
11
Ocak 2022
Cansu Öztaşkın

Teknolojik gelişmelerin getirdiği ilerlemeler ile hayatımıza birçok yeni akıllı ürün girmektedir. Bu inovasyon harikası ürünlerin amacı hayatımızı kolaylaştırmaktadır. Akıllı ürünler geleneksel ürünlerin alışıla gelmiş özelliklerinin yanı sıra kullanıcıya farklı işlevler sunmaktadır. Bu teknolojik ürünler kısa yönlendirmeler ile çalışmakta bu sayede günlük hayatımızda kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Akıllı ürünlerin oldukça ön plana çıktığı giyilebilir teknoloji ürünlerini incelersek, birçok inovasyon harikası ürünler ile karşılaşmamız mümkündür.

monoFe Noel Baba Sakallı Yılbaşı Maskesi Hakkında
26
Kasım 2021
Cansu Öztaşkın

Yılbaşı gelenekleri denilince aklımıza birçok eğlenceli aktivite gelmektedir. Kültürden kültüre farklılık gösteren yılbaşı gelenekleri dünyanın birçok yerinde özenli bir şekilde kutlanmaktadır. Ülkemizde bu gelenekler arasından en popüler olanı yılbaşı ağacı süslemektir. Boy boy yılbaşı ağaçları, yılbaşı süsleri ve rengarenk ışıklar ile evimizi, ofisimizi süsleyerek yeni yılın gelişini mutlulukla karşılamaktayız. Hepimiz yeni yıla yeni umutlar, planlar ve beklentiler ile girmekteyiz. Söylenen rivayetlere göre yeni yılın başlangıcını ne kadar güzel karşılarsak bütün yılımız da aynı o keyifte geçermiş. 

Apple California Streaming Etkinliği Hakkında
25
Eylül 2021
Beren Hasdemir

Apple’ın merakla beklenen California Streaming etkinliği izleyenlerinden tam not aldı. Herkesin heyecanla beklediği lansman yine şampiyonun kim olduğunu gösterdi.  Sadece Apple kullanıcılarının değil rakiplerinin de aynı heyecanla beklediği lansman kelimenin tam anlamıyla bir görsel şölen tadında gerçekleşti. Bu şölen sadece tanıtılan cihazların kusursuzluğuna bağlı değildi. Lansmanın gerçekleştirildiği ortamlar da izleyenler için hayranlık uyandıracak yerlerden seçilmişti. Her sene bir öncekinin altına düşmeden, devamlı olarak yükselen grafik herkesin içinde mutlaka bir hayranlık uyandırıyor. 

Thunderbolt 3 Ve USB-C Arasındaki Fark Nedir?
16
Haziran 2021
Kamuran Akkor

Apple, teknoloji endüstrisinde her zaman oyunun kurallarını değiştiren ve teknolojiye bakış açımızı değiştiren bir güç olmuştur. Apple ve Intel, Thunderbolt teknolojisini geliştirmek ve iyileştirmek için uzun yıllardır birlikte çalışmaktadır.

 

Thunderbolt teknoloji alanına girmeden önce, USB her şeyin temelindeydi. Özünde USB, farklı cihazlarda kullanılan standart bir araç olarak tasarlanmıştı. USB'ler geliştikçe ve çeşitli biçimler aldıkça amaç, hızını artırmaktı.

Apple Spring Loaded Etkinliğinde Yeni Ürünlerini Duyurdu
22
Nisan 2021
Cansu Zenginli

Apple, 20 Nisan 2021’de California'daki Apple Park merkezinde "Spring Loaded" başlıklı dijital etkinliğinde yeni ürünlerini tanıttı. Etkinlik sırasında Apple, çeşitli renklerde iMac, yeni parlak mor bir iPhone 12, yeni iPad Pro, geliştirilmiş 4K bir Apple TV ve yeni AirTag ürününü duyurdu. Heyecanla beklediğimiz etklinlikte tanıtılan yeni ürünler hakkında ilk izlenimlerimizden bahsedelim.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo