Akıllı Gözlük Nedir?
14
Temmuz 2023
Ayşenur Kalender

Kullanıcıların görüntüleri gözlük camı üzerinde görmelerini sağlayan giyilebilir akıllı cihazlardır. Bu cihazlarda , göz hizasında bulunan saydam plastik bir ekran vardır. Bir şekilde cep telefonunuzu gözünüze takmak gibidir. Bazı gözlükler bluetooth bağlantısı ile çalışırken, bazıları direkt tek başına herhangi bir cihaza bağlanmadan da çalışabilmektedir. 

monoFe Kahramanlarını Tanıyalım: Apple!
12
Temmuz 2023
monoFe

26.01.2012 tarihinde kuruluşumuz ile birlikte devam eden çalışmamızda, ticari ünvanımıza ve amacımıza uygun bir marka logosu arayışına girildi, bir kaç görsel denemesinden sonra bizi en güzel ifade edecek logonun bir elma olduğu kararı alındı . Bu sebeple de, monoFe için Apple logosundan esinlenerek aşağıdaki logo hazırlandı.

Yazı Dizisi No :4 Gerçek Kahramanlarımız | Kararlılık
19
Haziran 2023
monoFe

monoFe kahramanlarında bugün, monoFe’nin “monoFe” adını almasının mucidi olan Dr. Onur Sinan Türkmen’den bahsedeceğiz.

 
Dr. Onur Sinan TÜRKMEN 1983 Edremit doğumlu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Ziraat Fakültesi mezunu, Akademik hedeflerinde istikrarlı bir şekilde ulaşmayı bilen bir Öğretim Üyesi. Kurucumuz Doğan Tekdemir ile üniversitede dönem arkadaşı. Kuruluş döneminde monoFe‘nin şekillenmesine kendisi de katkı sağlamıştır.  Öğrenmekteki azmi ve bunu öğretmeye de taşımadaki azmi onu Tarla Bitkileri Anabilim Dalı’nda doktor öğretim üyesi pozisyonuna taşımakta etkili olmuştur. Topraksız tarım, doku kültürleri, kontrollü ortamda simbiyosiz üzerine çalışmalar yapmakta ve dersler vererek bilgilerini öğrencileriyle paylaşmaktadır. TÜBİTAK, KOSGEB gibi farklı destek kuruluşlarından aldığı destekler yanında sahip olduğu patentler bulunmaktadır.  

Yeni Bir Verimlilik Çağı: Samsung Galaxy Tab S9 Serisi Hakkındaki Söylentiler
17
Haziran 2023
Tuğçe Nur Erbey

Samsung, Galaxy Tab S9 Serisini 2023 yılında piyasaya çıkarması bekleniyor. Resmi olarak duyurulmayan seri hakkında bazı söylentiler mevcut. Ancak kesin olarak Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9 Plus, Galaxy Tab S9 Ultra olarak 3 seride karşımıza çıkacak. Şimdiye kadar ki en iyi tabletlerden biri olan Galaxy Tab S8 Serisi'ni bazı özelliklerle geride bırakacak olan Galaxy Tab S9 serisine bir göz atalım.

Yazı Dizisi No: 3 Gerçek Kahramanlarımız | Basamaklar
09
Haziran 2023
monoFe

monoFe kahramanlarında bugün, monoFe’nin teknolojik gelişimin de payı bulunan 1993 doğumlu Akif’den bahsedeceğiz;


Kendisi, Uşak Üniversitesin ’de Matematik bölümünü Lisans derecesiyle bitiren bir girişimci ve aynı zamanda iyi bir tasarımcıdır.  Akif ile monoFe’nin kurulduğu yıllarda, henüz e ticaret sitelerinin tıngır mıngır sallanarak büyüdüğü bu sihirli veri ağında yollarımız kesişti. monoFe' nin bu devasa iletişim ağında gelişmesi için harekete geçmemizle birlikte , bir freelancer sitesinde tanıştık. Web tasarım işimizde anlaştığımızda, henüz liseyi yeni bitirmişti.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo