Medya Oynatıcısı Nedir?
12
Mayıs 2022
Kamuran Akkor

Yeni nesil bir akıllı televizyon almadan da artık medya oynatıcıları ile televizyonunuzu akıllı hale getirebilirsiniz. Medya oynatıcısı modelleri Netflix, HBO Max, Disney Plus ve diğer hizmetlerden en sevdiğiniz programları ve filmleri televizyonunuzda izlemenin en uygun maliyetli yoludur. 

 

Medya oynatıcı modelleri, bir TV veya A/V alıcısındaki HDMI bağlantı noktasına takılan ve mobil cihazlardan, bilgisayarlardan veya İnternet'ten kablosuz olarak dijital medyayı kabul eden küçük bir film akış cihazıdır. Akış çubukları, akış kutuları, medya oynatıcılar ve daha pek çok adla anılırlar, ancak hepsi aynı şeyi yapar. HDMI aracılığıyla televizyona takılır ve internete bağlanır, böylece zengin içerikler televizyonunuzda. Birçoğu ayrıca diğer APP uygulamalarını ve hatta oyunları çalıştırma yeteneğine de sahiptir. Tipik akıllı televizyon ile karşılaştırıldığında, medya oynatıcıları daha çok uygulama seçeneklerine, daha hızlı performansa sahip olma eğilimindedirler.

Thunderbolt 4.0 ve USB 4.0 Arasındaki Fark Nedir?
23
Nisan 2022
Kamuran Akkor

Thunderbolt bağlantı noktası, dizüstü bilgisayarlar söz konusu olduğunda son on yılda en hızlı ve en çok yönlü bağlantı noktası olmuştur. Thunderbolt, Intel tarafından Apple'ın yardımıyla geliştirilen bir teknolojidir. Bu bir teknik özellikten çok bir markadır. Intel 2011'den beri Ultrabook’larla Thunderbolt teknolojisini daha da ileriye taşıyor ve CES 2020 sırasında Thunderbolt 4.0’ü duyurdu. Tek bir Thunderbolt 4.0 kablo bağlantısı, cihazlara güç verip şarj etme ve harici monitörlere video görüntüleme yüksek hızlı veri aktarımı yapabilir.

Mükemmele çok yakın Samsung Galaxy S22 Serisi İncelemesi
11
Mart 2022
Cansu Öztaşkın

2020 yılında Interbrand Best Global Brans'da yer alan araştırmalara göre en iyi 5 şirket arasında yer alan Samsung, dünya trendlerini yakından takip ederek her yıl takipçilerine farklı deneyimler sunabilmek için tasarımları ve işlevselliği ile yeni cihazlar satışa sunmaktadır. 

 

İlk olarak 5G teknolojisine sahip amiral gemisi serisi olan Galaxy S20 serisini ardından Galaxy Z Flip ve Galaxy Z Fold 2 cihazlarını satışa sunmuştur. Şimdilerde yeni piyasaya sürülen Galaxy S22 serisinin ince ve şık tasarımı harika renk tasarımları ile görsel bir şölen oluşturuyor.  Samsung takipçileri için oldukça heyecan uyandıran bu serinin ön satışları başlamış durumda.  Detaylandırmak gerekirse Samsung Galaxy S22 serisini yakından incelemeye başlayalım. 

Teknoloji Dünyasını Değiştiren 10 Kadın
08
Mart 2022
Kamuran Akkor

Dünyaya gözlerimizi kadınlar sayesinde açıyoruz. Bir varlığın dünyaya gelmesinde, bir mesleğin evrilmesinde, tarihin yön değiştirmesinde yeri ve önemi apayrı bir yer olan kadınlarımız, teknolojide de köklü değişimlere imza atmıştır. Geçmişten bugüne söz sahibi olma hakkı verilen, kendini geliştiren ve dokunduğu her şeyi geliştiren kadınlarımızın teknolojiye katkılarına gelin birlikte bakalım.

Home Office Masa Düzeni Nasıl Olmalıdır?
17
Ocak 2022
Cansu Öztaşkın

Yeni dünya düzeninde yaygın bir çalışma şekli haline gelen evden çalışma sistemi özellikle Covid 19 virüsünün hayatımıza girmesi ile oldukça tercih edilen bir sistem haline gelmiştir. 2020 yılında alt yapısı hazır birçok şirketin evden çalışma sistemine geçiş yaptığına şahit olmuştuk. Şirketler yeni düzende evden çalışma sistemine uyum sağlamaya çalışmakta ve alt yapılarını hazırlayarak bu düzene geçmektedirler.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo