Yazı Dizisi No: 2 Gerçek Kahramanlarımız | Sadakat ve Muhakeme
25
Mayıs 2023
monoFe

monoFe kahramanlarında bugün, 1966 doğumlu , monoFe’ye sadakati ile bilinen Ayşe Abla’mızdan bahsedeceğiz;

monoFe’nin kurulduğu tarihten itibaren başlayan ve bugüne kadar güven ile sağladığımız bağımızı derinleştirerek birlikte olduğumuz monoFe’nin Ayşe Abla’sı, ofisten kaçmaya çalışan tozların korkulu rüyasıdır. Çünkü , O tozların ayaklanma çabasını boşa çıkarıp, hepsini olduğu yerde yakalıyor ve bu operasyona hiçbir ayaklanma fırsatı vermeden yapmaya devam ediyor. Bizler tüm hislerin bulaşıcı olduğuna inanıyoruz ve O’da harika gülen yüzü ile her zaman tüm iş arkadaşlarımıza pozitif bir enerji katıyor. Ayrıca Ayşe Abla, monoFe’ye karşı içten bağımlılığı ve güçlü dostluğu ile de biliniyor.

Yazı Dizisi No: 1 Gerçek Kahramanlarımız | Uzaktan Çalışma ve Verimlilik
19
Mayıs 2023
monoFe

monoFe Kahramanlarını Tanıyalım: Coşkun.

monoFe kahramanlarının en çalışkanı, en sabırlısı ve adı gibi en heyecanlısı olan Coşkun, 1976 İzmir doğumludur. Bir yazılımcıda aranan özellikleri eksiksiz taşırken sorunlar karşısında sergilediği profesyonel ve sonuç odaklı yaklaşım, olası krizlerden tam puan alarak çıkmasını sağlar.

Teknoloji Ürünlerini Monte Etmenin En Profesyonel Yolu: RAM MOUNTS Türkiye'de!
06
Nisan 2023
Tuğçe Nur Erbey

Yaklaşık 5000 modüler bileşen sunan Ram Mounts, telefon tutucular, tablet tutucular, laptop tutucular ve daha birçok alanda her cihaz için dayanıklı ve çok yönlü montaj ve sabitleme çözümleri sunmaktadır. Ram Mounts, sadece karada değil, havada ve suda da her zaman en iyi tutucu bileşenleriyle destek vermektedir. Bazen spor için bir koşuda, bazen yolculuk için arabada ve uçakta, bazen dalgalara karşı geldiğiniz teknenizde, bazen de evde! Ram Mounts için mekan ve araç fark etmiyor. Cihazlarınızı monte edeceğiniz yere göre uygun bileşenleri birleştirin. Ram Mounts Türkiye’de bu konuda uzman ekip sizlere destek olmak için hazır. Sadece uygulama alanı ve cihazınıza ait bilgileri iletmeniz yeterli, size uygun ekipman temin edildikten sonra uygulama hizmetimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni Apple iPhone 14 Serisi Söylentileri Ve iPhone 14 Kılıf Önerisi
25
Temmuz 2022
Kamuran Akkor

Temmuz 2022'de Apple'ın en son iPhone yazılım güncellemesi iOS 16'nın beta sürümünü gördük, peki ya yeni iPhone modelleri? Çıkış tarihine birkaç ay kalsa da iPhone 14 serisiyle ilgili dedikodular şimdiden yayılmaya başladı. Bu blog yazımızda sizin için iPhone 14 serisi ile ilgili tüm söylentileri bir araya getirdik. 

Apple WWDC 2022 Etkinliği Hakkında
08
Haziran 2022
Kamuran Akkor

Apple tarafından düzenlenen WWDC, Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı anlamına gelir. Geliştiriciler etkinliğin merkezinde yer alırken, aynı zamanda Apple yeni yazılım güncellemelerini ve yeni Mac’lerini basına ve dünyaya duyurmak için kullandığı yılın en büyük etkinliklerinden biridir.

 

WWDC yazılımla ilgilidir, bu nedenle Apple'ın iPhone, iPad, Mac, Apple TV, HomePod ve Apple Watch için yaklaşan yeni işletim sistemi güncellemelerinin anlatılmaktadır. Bu güncellemeler daha sonra geliştiricilere test edilecek bir beta olarak yayınlanacak, ardından birkaç hafta sonra genel bir beta başlayacak. Sonunda yeni yazılım sonbaharda herkesin indirmesi için hazır olacak (genellikle iOS için Eylül ve macOS için Ekim ayladır).

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo