Mutfağın Yeni Şefi Anova Sous Vide Hassas Pişirici
10
Şubat 2021
Kamuran Akkor

Mutfakta yeni yemekler denemeyi seviyorsanız, yiyecekleri yavaş ve hassas bir şekilde mükemmel sıcaklıkta pişirmenize olanak tanıyan Anova Sous vide ile tanışın. Sous vide Fransızca "vakum altında" yiyecekleri plastik bir torba veya cam kavanoza koyduğunuz bir pişirme tekniğidir. 

Akıllı Cihazlar için Vazgeçilmez Ekran Koruyucu Modelleri
05
Şubat 2021
Cansu Zenginli

Laptoplardan telefonlara, akıllı saatlerden tabletlere kadar dokunmatik ekran üzerinden tüm işlemleri yapmamıza olanak tanıyan akıllı cihazlarımız, gündelik yaşam tempomuza ayak uydurmak için ekran koruyucu ürünleri kullanmayı gerektirirler. Ekran koruyucu nedir veya ekran koruyucu nasıl takılır gibi konulara ilişkin merak ettiklerinizi açıklayarak, ürünlerinizin korunmasına yardımcı olalım.

TPU malzeme nedir? TPU malzeme özellikleri ve teknojide kullanım alanları nelerdir ?
17
Ocak 2021
Kamuran Akkor

Yeni bir  cep telefon kılıfı satın alırken, piyasada birçok seçenek bulunur. Kılıf açıklamarına göz atarken TPU harfleri oldukça sık karşımıza çıkıyor ve bu da birçok kişinin kafasını karıştırıyor. Peki, TPU nedir ve neden cep telefonu kılıfları için en iyi seçimdir?

 
TPU nedir?
 
TPU, 1959'da BF Goodrich tarafından oluşturulan poliüretandan yapılmış bir plastik sınıfı olan termoplastik poliüretan anlamına gelir. 

Portatif Hoparlör Nedir? İşlevleri Nelerdir?
07
Aralık 2020
monoFe Türkiye

Portatif hoparlör, elektrik kaynağının olmadığı yerlerde kesintisiz sunumlar için konfor sağlıyor. Ses ve müzik uygulamalarının dilediğiniz her yerde yapılabilmesi için pratik, hafif ve yüksek kalitede ürünler dizayn ediliyor.Portatif hoparlör, elektrik kaynağının olmadığı yerlerde kesintisiz sunumlar için konfor sağlıyor. Ses ve müzik uygulamalarının dilediğiniz her yerde yapılabilmesi için pratik, hafif ve yüksek kalitede ürünler dizayn ediliyor.

Yeni Apple iPhone 12 incelemesi ve Telefon Kılıfı Önerisi
30
Kasım 2020
monoFe Türkiye

iPhone 12 ve 12 Pro ve yeni nesil iPhone'un başlangıcını işaret ediyor. 5G desteği, yeni bir donanım tasarımı ve kamera iyileştirmeleri, iPhone X nesil cihazlardan önemli bir adım uzakta.Bu yeni bir şey değil tabii. Apple, 2010'da iPhone 4 ile ve 2014'te iPhone 6 ve 6 Plus'ı piyasaya sürdüğünde benzer bir yenilik yapmıştı.Yine de iPhone 12 modellerinde büyük farklılıklar yok değil. Mesela, ilk kez aynı anda dört yeni iPhone modeli çıktı: iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max ve iPhone 12 Mini.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo