Yılbaşı İçin Sevdiklerinize Teknolojik Hediyeler
27
Aralık 2017
Nur Kayalı

Sağlıklı, huzurlu, kazançlı geçmesini beklediğimiz 2018’e günler kaldı. Yılbaşı söz konu olduğunda birçok kişinin hediye seçme telaşesi başlıyor. Aslında bu özel günde sevdiklerinizin ilgi alanlarını göz önünde tutarak onları gülümsetmeniz mümkün. Birkaç tavsiye de bizden olsun.

 

Teknolojik hediyeler günümüzde hayli revaçta. Çünkü hayatımıza renk katıyor ve günlük yaşantımızı kolaylaştırıyor. Bunların içinde akıllı ürünler, en gözde olanları. Nihayetinde akıllı telefonlar ile kolaylıkla aktif edebiliyoruz. Ve birçok alanda, çeşitte bulabiliyoruz. Örneğin; evimiz için akıllı zillerden kameralara akıllı ev sistemleri artık ulaşılmaz değil. Ya da mutfakta harika tarifler oluşturmamızı sağlayan hassas ölçümlerle inanılmaz sunumlar hazırlayabiliyoruz. En iyisi de sağlığımız için takipler ve tespitler yapabildiğimiz akıllı sağlık ürünleri oluyor. Bunlara kişisel eşya bulucular, Bluetooth izleme cihazlarını da eklemeyi unutmayalım.

 

Hediye alacağınız kişi, kişisel kardiyo programını hayatının merkezinde tutan bir yakınınız ise egzersiz programını, adımları, yakılan kalorileri, uyku düzenini, hatta kalp atış hızını izleyen akıllı bileklikler aradığınız şey olabilir. Görünüm açısından günlük kullanıma çok uygun olması ve her bütçeye hitap edebilecek çeşitte bulunması bunda etken elbette.

 

Müziksiz asla diyenler için seçenekler o kadar fazla ki. Etkileyici derinliği ve sağlam basıyla zengin, dinamik ses sağlayan, rahat, katlanabilir, kablosuz kulak üstü kulaklıklar mesela. Ya da suya ve tere dayanıklı, mükemmel gürültü izolasyonu ile kişiselleştirilmiş kulak içi kulaklıklar. Yüksek performanslı sürücüler ve etkileyici DSP 3D stereo ve gelişmiş bas sunan portatif hoparlörler?

 

Acaba 3D filmlerin, oyunların, TV şovlarının, videoların ve panoramik görüntülerin takipçisi olan bir sevdiğiniz için nasıl bir hediye alırsınız? Sanal gerçeklik gözlüğünden daha iyisini düşünemiyoruz. Bu ürünler, ergonomik yapılarıyla ağırlık oluşturmadan konforlu şekilde kullanılabiliyor. Kolayca ayarlanabiliyor. Telefonunuzu bölmeye yerleştirip 3 boyutlu dünyayı keşfe çıkmak bu kadar kolay!

 

Kulaklık, mouse, stand, klavye ve daha birçok yardımcı aksesuarla bilgisayar oyunları, eğlenceli hale geliyor. 3D surround ses efektleri, gürültü engelleyici mikrofonlar ve sürücüler, parlak LED ışıkları, kısaca birçok teknik detayla oyun aksesuarları, saatlerini oyunlarla geçiren arkadaşlarınız için sadece teknik anlamda değil konforlu yapılarıyla kullanışlı bir hediye olacak.

 

Günümüzün trendi fotoğraf çekmek. Kim, bunu daha profesyonel hale getiren bir teknolojik ürüne hayır diyebilir ki? Mesela bir selfie çubuğu. Bu seçeneği sıradan bulmuş olabilirsiniz. Peki ya akıllı telefon için kamera lensi desek? Belki de böyle bir ürünü daha önce kullanmamış bile olabilirsiniz. Tasarımları sayesinde saniyeler içinde telefonunuza bağlanabilen ve hatta kılıflarla dahi kullanılabilen kamera lensleri, genellikle 3 çeşitte oluyor: geniş açılı, makro, balık gözü. Geniş açılı lens; kalabalık, mimari ve peyzaj açısında geniş bir alanda çok iyi sonuçlar ortaya koyuyor. Balık gözü lensi, yarım küresel görüntüsüyle gerçekçi olmayan fotoğraflar sağlıyor. Makro lens ise, yakınlaştırma ve mesafeye odaklanma özelliği ile küçük objeleri çekmek için ideal bir ortam sunuyor. Hemen göz atın.

 

İyi seneler!

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo