Babalar Günü ve Bayram Tatili İçin Eğlenceli Fikirler
08
Haziran 2018
Nur Kayalı

15-16-17 Haziran 2018’de, Ramazan Bayramı ve Babalar Günü geliyor. Bayramlar güzelliklerle dolu. Sevdiklerimize daha çok zaman ayıracağız, kısa bir tatil yapacağız, dinleneceğiz. Farklı birkaç aksesuarla bunu daha çok renklendirebiliriz. Hem bayramda hem de Babalar Günü'nde arkadaşlarınızla, akrabalarınızla, komşularınızla eğlenceli vakit için kısa anlatımlarla birkaç tavsiyemiz olacak. 

 

Müziği dinlemekle kalmayın, aktif olarak müziği dönüştürün. İlk olarak; çokça rağbet gören Tzumi PopSolo Bluetooth karaoke mikrofonuna bakalım. Bu mikrofon, çoğu karaoke uygulamasıyla çalışıyor. Akıllı telefon tutucusu var, yani kolayca kullanabiliyorsunuz. Şarj edilebiliyor. Ses kablosu takarak kayıt da yapabiliyorsunuz.

 

Müzikten devam edecek olursak; Popuband akıllı Bluetooth ukulele, yani küçük gitar. Sanırız en çok da çocukların ve gençlerin ilgisini çekiyor. Favori şarkılarınızı tam olarak nasıl çalacağınızı görmek için uygulamasıyla Bluetooth üzerinden bağlanan bu ürün, pena ve kılıf bile içeriyor. Şarkılarınızı kaydedip arkadaşlarınıza da gönderebilirsiniz. Sadece telleri olan akıllı gitarlar da mevcut. Bluetooth üzerinden telefonunuza, tabletinize veya bilgisayarınıza bağlanıyor, uyumlu uygulamalarla gitar çalabiliyorsunuz. Yeni başlayanlardan profesyonellere kadar herkese hitap ediyor: Zivix Jamstik Plus MIDI akıllı elektro gitar.

 

Hareketinizi müziğe dönüştürün demiştik. Zivix AirJamz ile güç sağlayın, mobil cihazınızda ve uygulamasına bağlanın ve sallayın. Hareketiniz algılanır ve anında müziğe dönüştürülür. İnteraktif anlamda geliştirilmiş Phonotonic ile sensör, Bluetooth yoluyla uygulamasıyla iletişim kurar ve her hareketi ölçer. Uygulama, bu verileri gerçek zamanlı olarak müziğe dönüştürür. Kullanıcılar, uygulamanın özellikli parçalarından herhangi birini seçebilir. Ritim ve melodi, doğrudan kullanıcının hareketleri tarafından yönlendirilir.

 

Oyun severler. Telefonunuzu game boy vasıtasıyla taşınabilir oyun konsoluna çevirin. NTSC / PAL kartuşlarıyla uyumlu GB ve GBC kartuşlarını çalıştıran Hyperkin Android için Game Boy; Google Play'den GBA uygulamaları dahil olmak üzere diğer uygulamalar ve oyunlar ile uyumlu. Sadece game boy değil oyun kumandaları ile hem iOS’da hem Android’de desteklenen oyunlarla keyifli zamanlar sizleri bekliyor. Özellikle IPEGA markasının serilerinde.

 

Fotoğrafsız olmaz sanırız. Telefonlara ek olarak portatif, harici kameralar bu anlamda çok kullanışlılar. Tek bir kareyi doğrudan mobil cihazınızdan çoklu canlı çekime dönüştürebiliyorsunuz. 1080p Full HD'ye kadar canlı yayın ve 4K'ya kadar kayıt yapabiliyorsunuz. Mevo kamera, bu anlamda en öne çıkanlardan. Ayrıca profesyonel 4K kaliteli fotoğraflar ve 360 x 187 küresel görünüm için dünyanın en kompakt panoramik kamerası diyebileceğimiz Pi Solo 360 kamera, süper geniş açı özelliği ile büyük mimarilerin ve manzaraların çekimleri, grup fotoğrafları ve muhteşem manzaralar için ideal. Üstelik fotoğraf çekimi için birçok modu da bulunuyor. Telefonunuza takabileceğiniz lens benzeri Giroptic marka kameraları unutmayalım.

 

Fotoğrafları anında Lifeprint fotoğraf yazıcısı ile sevdiklerinizle paylaşmanız da mümkün. Kaydedilen Snaps, Facebook, Instagram, Apple Live Photos, hareketli GIF'leri ve daha fazlasını yazdırabiliyorsunuz. Aynı zamanda yapışkanlı çıkartma özelliği taşıdığından dekoratif anlamda kullanabiliyorsunuz. 15'den fazla farklı fotoğraf düzenleme aracı ile özelleştirme yapabiliyorsunuz. Filtre, metin, sticker ve daha fazlasını eklemek de dahil.

 

Son olarak; sevdiklerinizle beraber olacağınız mutlu bir bayram diliyoruz. Bayramınız kutlu olsun.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo