Samsung Galaxy S7 ile Yeni Nesil Bir Macera!
29
Mart 2016
Uzmanın Yeri

Akıllı telefon devi geçtiğimiz aylarda Galaxy serisinin yeni amiral gemisi S7 modelini tanıttı. Lansman gerçekleşmeden önce telefon hakkında birçok detay sızmıştı, ancak tanıtımla beraber iddiadan öte geçemeyen teknik özellikler hakkındaki tartışma da kapanmış oldu. 

 

Tahmin edildiği üzere Galaxy S7 işlemci ve grafik performansı bakımından 2016 senesinin en iyi modelleri arasında yer alacak. S6 modeline göre yüzde 36 daha hızlı. Grafik performans deneyimini ise yüzde 65 daha da arttırdı.

 

Tam bir oyun canavarı denilebilir.

 

Samsung Galaxy S7, teknik özellikler bakımından 2016 akıllı telefonlar arasında yapılan Antitu testinde birinci sırada yerdi. Birinci olmasının sebebi ise, işlemci hızı. İşlemcisi Exynos 8890 yonga modeli. Bu işlemci sayesinde Galaxy S7, 2.6 GHz hızında çalışabiliyor. Yeni nesil telefonlarda beklenilen oyun performansını yaşatabiliyor. Üstelik dahili soğutma sistemi sayesinde saatlerce oyun oynansa bile çok az bir ısınma meydana geliyor. 

 

Oyun oynama esnasında batarya da büyük bir problemdir. Ancak Samsung Galaxy S7 özellikleri içerisinde yer alan Game Launcher oyun oynamak isteyenler için batarya denetimi imkanı sunuyor. Bildirimleri kapatma, açık uygulamaların sonlandırılması ve yüksek enerji tasarruf modülü sayesinde daha uzun süre oyun deneyimi yaşatıyor. 

 

Konsol kalitesinde oyun keyfi.

 

Galaxy S7 modelinin oyun canavarı olduğunu ifade ettik. Bu deyimimiz elbette ki abartılmış bir şey değil. Çünkü Galaxy S7, grafik işlemci olarak yeni nesil Mali-T880 MP12 kullanıyor. Bu bir akıllı telefondan beklenilecek en iyi grafik işlemci. Dolayısıyla en popüler oyunlar yüksek çözünürlükle daha gerçekçi kılınıyor. 

 

Ram kapasitesi mükemmel!

 

Bir telefon devinin yeni nesil cihazından beklenen, uygulamalar arasında dolaşırken donma ve kasma yaşatmayacak hızı yakalayabilmesidir. İşte Samsung Galaxy S7 cihazı, birden fazla uygulama arasında dolaşırken asla donma ve takılma yaşamayacağınız çözümü sunuyor. 4 GB LPDDR4 Ram ile üstün performans sağlıyor. 

 

Kamerada devrim mi gerçekleşti?

 

Samsung Galaxy S7 kamera özellikleri bakımından bir şey vaat etmiyor gibi. Bunun sebebi, önceki modellerindeki piksel değerlerine Samsung Galaxy S7 cihazında vermemiş olması. Galaxy S7 kamerası, şaşırtıcı bir şekilde 12 mega piksel olarak geldi. Birçok kişi tahminlerinde 20 megapiksellik kamera bekliyordu. Ancak Samsung yeni nesil çekim teknolojisi sayesinde 12 megapiksellik kameradan çok daha iyi fotoğraf ve video performansı alınabilecek BRITCELL teknolojisini sundu. Bunun anlamı piksel sıkıştırmak. Yani düşük veya çok fazla ışıkta bile yüksek çekim gücü. Üstelik çift flaş ve geniş diyafram özelliğiyle daha net video ve görsel çekimi sunuyor.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo