elago® Sade Sofistikasyon!
26
Ocak 2015
Veysel Özgiray

2002 yılında elago profesyonel tasarım şirketi bir hedefle kuruldu: Sade sofistikasyon. 

 

elago tasarımlarını yaratırken değerlerini konseptlerine yansıtmaya çalışmaktadır: sürekli gelişim, detaylara özen ve kullanışlılık. Sürekli araştırma ve incelemeyle fikirleri ve dizaynları geliştirip düşük fiyatlarla yeni nesil ve en yeni ürünleri sunmayı hedeflemektedir.

 

Müşterilerimize değer vermekte ve bu değeri de ürünlerimize yansıtmaktayız. Elago ürünlerini Çin'de üreterek maliyetlerini düşürmek yerine, Kore'de üreterek kimyasal madde içermeyen, toksik olmayan materyaller kullanmayı tercih etti. 

 

Aynı zamanda paketleri de doğa dostu! Daha küçük paketler, kullanılmadan doğaya atılacak daha az plastik demektir. elago Dünya'yı daha temiz tutmayı özellikle amaç edinmiştir ve bu hedefe ulaşmada bize yardım ettiğiniz için sizlere teşekkür ederiz.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo