HEX Ürünleri Satışta!
08
Ağustos 2014
monoFe Teknoloji A.Ş.

"Music originally brought" kurucuları Dan Maravilla ve Trent Valladares, 1980'lerin ortalarına kadar Güney Kaliforniya'da birlikte yaşayan iki gençti. Müzisyenler ve grup elemanlarıyla, sanatlarını daha da ileriye, Los Angeles club sahnelerine kadar taşıdılar. 

 

Müzik tarzları; eclectic, mixing alternatif, jazz, funk, fusion, soul, rock'tı ve her zaman kuralların dışında olanı yaratmak istediler. Halen bu yaşta bile yaratıcılıklarını kaybetmeden sound'larını devam ettiriyorlar. Bu iki yetenekli sanatçı, orijinal müzikler yaratabilmek ve sahneleyebilmek için toplumsal deneyimleri arttırmak adına sanki büyük ve lüks konser alanlarında konser veriyormuşcasına hazırlanıp kapsayıcı sanat çalışmaları yaptılar. Giyim ve moda, her zaman bu gençlerin radarında oldu ve kendi kıyafet ve aksesuarlarını kendileri yaratmaya başladılar.

 

Müzik ve sanat sahnesinde geçen yıllardan sonra, küçük bir girişimle "August" isimli firmayı kurdular. Ürünleri; aksesuarlar, şapkalar, saatler, küçük deri ürünler, sırt çantaları ve trikolardı. Ürünleri dünyanın pek çok önemli markasının dikkatini çekti ve kendi etiketleriyle tasarım ve üretime başladılar. Bu durum, pek çok önemli şirket tarafından görülüp tanınmalarını sağladı, ayrıca kendi markalarının bilinirliğini de son derece arttırmış oldu. Bu şekilde August, lisanlı bir marka haline gelerek pek çok butik ve zincir mağazada kendine dünya çapında yer edinmeye başladı.

 

2010 yılında, Dan ve Tren'in 20 yıl önceki mütevazi adımları, moda dünyasına girmiş oldu. HEX lanse edildi. HEX, onların yıllara dayanan moda deneyimleriyle inovasyonlarının bir harmanı olarak piyasaya çıktı. Bu adım onların gözünde, çok sevdikleri teknoloji ve stili bir arada harmanlamaktı. Bu nedenle HEX, yeni bir bakış açısıyla oluşturuldu: HEX teknoloji ve ilhamın mükemmel buluşmasıdır. En önemli noktaları ise, kullanılan materyallerin kalitesi, dokuması ve tüm süreçlerinin HEX DNA'sına uygun olarak dizayn edilmesi, inovasyon ve gelişimin odak noktası olması, fonksiyonallik ve harika görünüşü bir araya getirmesidir. Bugün, bu mottoları HEX'in bütün ürünlerinde görmekteyiz.

 

http://www.monofe.com/urunler.php?act=search&q=HEX

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo