Beklenen Spigen Samsung Galaxy S5 Slim Armor CS Yakında Stoklarımızda!
18
Haziran 2014
Unidentified

Samsung Galaxy S5 için ürettiği Slim Armor CS serisi şık telefon kılıfının arkasında sizi müthiş bir sürpriz bekliyor. Spigen Slim Armor CS, sert polikarbonat çerçevesine entegre ettiği kayar kapak ile arka yüzeyinde 2 adet kartınızı güvenle muhafaza edebileceğiniz bir alan yaratıyor. Kompakt ve incecik tasarımıyla size özgürlük vaad eden ürün, tarzıyla da telefonunuzu korumanın bir adım önüne geçiyor.

 

Smooth Black, Electric Blue, Shimmery White, Mint ve Gunmetal olmak üzere beş farklı renk seçeneğiyle satışa sunulacak olan Slim Armor CS, birçok Spigen hayranının istediği koleksiyona girecek gibi gözüküyor. Advanced Shock Absorption Technology ve Spider Web yüzeyli TPU kılıf, nabız ölçme monitörü ve cihazın diğer özellikleriyle tam uyumlu.

 

Cihazına değer veren kullanıcılarımız ön siparişini verip temmuz başı itibariyle cihazında bu yepyeni tasarımı görmek için şimdiden heyecanlanmaya başlayabilir.

 

http://www.monofe.com/urun/685/spigen-galaxy-s5-case-slim-armor-cs.html

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo